Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θελω να φτιαξω με ηχο ενα Video για μια εφαρμογη στον υπολογιστη  (ουσαστηκα περιηγηση  σε οθονες) και να την κοινοποιησω καπου .

Πως μπορω να το κανω ? Να εχει και ηχο απο οδηγιες που θα εκφωνω.

Να δειχνει τι κανουμε σε υπολογιστη  βημα -βημα αλλα οθονες που εχουν προσωπικα στοιχεια να μην φαινοντε αυτα .

Θα ειναι περιηγηση σε portal ασφαλιστικης εταιρειας.

Διαρκεια κανα 5λεπτο .

Ευχαριστω.

Αν ειμαι σε λαθος ενοτητα καπιος να το μεταφερει .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Πρώτα απο όλα κατάβασε ένα πρόγραμμα καταγραφή οθόνης..Το obs παράδειγμα.Αγοράζεις και ένα μικρόφωνο για τον υπολογιστή αν δεν έχεις και είσαι έτοιμος.Παλιότερα για να γλιτώσω χρήματα για αγορά μικροφώνου,έκανα καταγραφή οθόνης και ηχογραφούσα την φωνή μου με το κινητό αλλά με παίδευε πολύ να τα συγχρονίσω.Οπότε με ένα μικροφωνάκι κάνεις την δουλειά σου όμορφα και ωραία.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, akis_tzev είπε

Πρώτα απο όλα κατάβασε ένα πρόγραμμα καταγραφή οθόνης..Το obs παράδειγμα.Αγοράζεις και ένα μικρόφωνο για τον υπολογιστή αν δεν έχεις και είσαι έτοιμος.Παλιότερα για να γλιτώσω χρήματα για αγορά μικροφώνου,έκανα καταγραφή οθόνης και ηχογραφούσα την φωνή μου με το κινητό αλλά με παίδευε πολύ να τα συγχρονίσω.Οπότε με ένα μικροφωνάκι κάνεις την δουλειά σου όμορφα και ωραία.

Σε ευχαριστω.Πως ομως απο καποιες οθονες που θα εχουν προσωπικα στοιχεια γινεται να μην φαινοντε ?

Το snagit το κανει αυτο ? Για μικροφωνο μαλλον κανει και αυτο της καμερας .Σωστα ?

Δημοσ.

Κάνει και αυτό της κάμερας αν και δεν ξέρω κατα πόσο θα ακούγεται καθαρά η φωνή σου..Έχει να κάνει με την ποιότητα της κάμερας..Όσο για τα προσωπικά στοιχεία και βέβαια γίνεται,αλλά θα πρέπει να το επεξεργαστείς με κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο...

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...