john_petrucci7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Πρόσφατα μετέφερα από εξωτερικό σκληρό δίσκο φωτογραφίες στο pc. Κάποιες όμως μου βγάζει αυτό το μήνυμα. Γίνεται με κάποιο τρόπο να τις επαναφέρω???
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Με άλλο πρόγραμμα πχ photoshop ή απλά με την ζωγραφική των windows ανοίγουν?
dazed Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Στον εξωτερικο σκληρο υπαρχουν ακομα τα αρχεια? Αν ναι, ανοιγει αυτη η φωτογραφια? Αν πας να δεις τις ιδιοτητες του αρχειου τι βλεπεις? Δοκιμασε παντως να την ανοιξεις και με καποιο αλλο προγραμμα.
sphinxgr Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μήπως χτύπησε ο δίσκος του υπολογιστή? Μήπως είναι ssd και πάει? Έστω και 1 bit να καταστραφεί η φώτο δεν ανοίγει
john_petrucci7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Σορρυ τωρα τα ειδα. Στον εξωτερικο τις εχω διαγραψει. Μετεφερα καμια 15αρια και χαλασαν 3 απ αυτες. Ειναι σε κανονικο δισκο οχι ssd και ο σκληρος ειναι κομπλε
Heyho Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, john_petrucci7 είπε Σορρυ τωρα τα ειδα. Στον εξωτερικο τις εχω διαγραψει. Μετεφερα καμια 15αρια και χαλασαν 3 απ αυτες. Ειναι σε κανονικο δισκο οχι ssd και ο σκληρος ειναι κομπλε Δεν είναι κούτα με ποτήρια για να σου σπάσουν δυο-τρία στην μεταφορά. Δεν χάλασαν στην μεταφορά. Κάτι άλλο έγινε.
dazed Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, john_petrucci7 είπε Σορρυ τωρα τα ειδα. Στον εξωτερικο τις εχω διαγραψει. Μετεφερα καμια 15αρια και χαλασαν 3 απ αυτες. Ειναι σε κανονικο δισκο οχι ssd και ο σκληρος ειναι κομπλε Αν δεν εχεις γραψει πανω στο σκληρο που τις ειχες, δοκιμασε με recuva μηπως και τις σωσεις (να βρει τις διεγραμενες και να τις επαναφερει). Διαφορετικα, αν δεν ανοιγουν με κανενα προγραμμα, μαλλον ασχημα νεα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα