Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα μετέφερα από εξωτερικό σκληρό δίσκο φωτογραφίες στο pc. Κάποιες όμως μου βγάζει αυτό το μήνυμα. Γίνεται με κάποιο τρόπο να τις επαναφέρω???

Χωρίς τίτλο.png

Δημοσ.

Στον εξωτερικο σκληρο υπαρχουν ακομα τα αρχεια? Αν ναι, ανοιγει αυτη η φωτογραφια? 

Αν πας να δεις τις ιδιοτητες του αρχειου τι βλεπεις?

Δοκιμασε παντως να την ανοιξεις και με καποιο αλλο προγραμμα.

Δημοσ.

Μήπως χτύπησε ο δίσκος του υπολογιστή? Μήπως είναι ssd και πάει? Έστω και 1 bit να καταστραφεί η φώτο δεν ανοίγει

Δημοσ.

Σορρυ τωρα τα ειδα. Στον εξωτερικο τις εχω διαγραψει. Μετεφερα καμια 15αρια και χαλασαν 3 απ αυτες. Ειναι σε κανονικο δισκο οχι ssd και ο σκληρος ειναι κομπλε

Δημοσ.
4 ώρες πριν, john_petrucci7 είπε

Σορρυ τωρα τα ειδα. Στον εξωτερικο τις εχω διαγραψει. Μετεφερα καμια 15αρια και χαλασαν 3 απ αυτες. Ειναι σε κανονικο δισκο οχι ssd και ο σκληρος ειναι κομπλε

Δεν είναι κούτα με ποτήρια για να σου σπάσουν δυο-τρία στην μεταφορά. Δεν χάλασαν στην μεταφορά. Κάτι άλλο έγινε. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, john_petrucci7 είπε

Αν δεν εχεις γραψει πανω στο σκληρο που τις ειχες, δοκιμασε με recuva μηπως και τις σωσεις (να βρει τις διεγραμενες και να τις επαναφερει).

Διαφορετικα, αν δεν ανοιγουν με κανενα προγραμμα, μαλλον ασχημα νεα :mellow:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...