Napier Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Αν ξερει να βοηθισει καποιος με νομικες γνωσεις θα ημουν υποχρεος Γινεται να παρω αντιγραφο εγγραφων εξηγησεων που ειχαμε δωσει εγω και η μανα μου πριν 11 χρονια σε προανακριτικο τμημα στην εισαγγελια πλημελιοδικων αθηνων? Τελικα δεν ειχε ασκηθει τοτε ποινικη διωξη σε βαρος μας (για κατι ασχετο) και τωρα θελουμε να χρισιμοπιησουμε αυτες τις εξηγησεις ως παραπανω αποδεικτικα απο τα οποια προκυπτουν οι λογοι δανεισμου και υπερχρεωσης απο τραπεζες της μανας μου για εφεση στο νομο κατσελη. Η εφεση εχει οριστι για το 2021 και τωρα μαζευουμε υποστηρικτικι χαρτουρα για συμπληρωματικο εγγραφο στο ηδη τεραστιο δικογραφο της εφεσης γιατι το ειρηνοδικιο πρωτοδικα απερριψε για εντελως βλακια την αιτηση της μανας μου για υπαγωγη στο νομο κατσελη. Το θεμα ειναι οτι εχω βρει τα 2 εγγραφα των εγγραφων εξηγησεων (μου τα ειχε στειλει η τοτε δικηγορος μας με μεηλ) αλλα ηταν πριν κατατεθουν στην εισαγγελια. Σκεφτηκα λοιπον οτι θελουμε να φαινεται οτι αυτα κατατεθηκαν επισιμα στην εισαγγελια για αυτο αναρωτιεμαι αν μπορω να παρω αντιγραφο αυτων των εγγραφων εξηγησεων. Εχουμε φυσικα τη Διαταξη του Εισαγγελεα πλημελιοδικων που δεν ασκει ποινικη διωξη εναντιον μας αλλα στεκεται περισοτερο στο ποινικο μερος που ειναι σχεδον ασχετο με το σημερινο θεμα για το νομο κατσελη. Εμας μας ενδιαφερει το ιστορικο που λεμε τοτε δλδ να φαινεται οτι απο το 2008 λεμε συνεχως τα ιδια πραγματα για το πως η μανα μου καταχρεωθικε στις τραπεζες κατι που τα αναφερουμε αναλυτικα (μεταξυ αλλων) σε αυτες τις 2 εγγραφες εξηγησις στο προανακριτικο τμημα της εισαγγελιας πλημελιοδικων. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2019 από Napier
Napier Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 υπαρχει καπιος που μπορει να βοηθηση? αν ζητησω ολη τη δικογραφια λογικα δε θα υπαρχουν μεσα οι εγγραφες εξηγησεις? επισης σκεφτομαι οτι σε περιπτωση που αναγκαστουμε να φτασουμε μεχρι αρειο παγο (αν μας αποριψουν και στο εφετιο) θα ειναι καλο τωρα οσο ειμαστε στην εφεση να υπαρχουν μεσα οσο πιο πολλα υποστιρικτικα εγγραφα γινεται. ειδα στο σαιτ του αρειου παγου πως 8 στις 10 υποθεσεις που φτανουν για το νομο κατσελη δικαιονονται αλλα οκ ακομα εχουμε δρομο μεχρι τοτε. να δουμε πρωτα πως να φτιαξουμε μια γερη εφεση.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Γιατί δεν πετάγεσαι στην Ευελπίδων στο κτίριο 16 στη γραμματεία ή πρωτόκολλο ή όπως αλλιώς το λένε εκείνο το γραφείο? πάρε μαζί σου και τα χαρτιά που έχεις μήπως και βοηθήσουν περισσότερο στην αναζήτηση. Νομίζω η εξυπηρέτηση για το κοινό είναι 10.00-13.00 χωρίς να είμαι σίγουρος
Napier Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Ειχα παει εκει και πριν κανα μηνα να παρω αντιγραφο καποιας παλιας αθωωτικης αποφασης μου απο κει αλλα νομιζω τα πολυ παλια αρχεια τα εχουν στη λουκαρεως στον αρειο παγο και οχι ευελπιδων.
Napier Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 πηρα τηλ την τοτε δικιγορο μας και μου ειπε οτι επιδη ειναι παλια δικογραφια ισως εχει πολτοποιηθει αλλα να παω οπως και να χει. ξερετε αν οντως παιζει να εχει πολτοποιηθει απο το αρχειο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα