Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, logistoulis είπε

ναι αν το εξασκούσες στην ελλάδα, θα διαπίστωνες ότι το πακετάκι συνδρομή (οικονομολόγου), εκπαιδευτικό υλικό και υπεύθυνη δήλωση θα έπρεπε να το πληρώνεις ΚΑΘΕ χρόνο, διαφορετικά δεν θα μπορούσες να δουλέψεις

ξέρεις πόσες φορές έχω δει να έχει ξεχαστεί να πληρωθεί αυτό και να πέφτουν εγκεφαλικά όταν είναι να φύγουν φπα πχ; 

δεν μπορείς να στείλεις φπα καμιάς εταιρείας, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα που απαιτεί εξουσιοδότηση (μισθωτήρια, φμυ..) και ακόμα και σε ατομική αν τζιράρει ο άλλος πάνω από 50Κ θέλει υπογραφή λογιστή

πρακτικά δεν μπορείς να δουλέψεις τίποτα σοβαρό χωρίς τα παραπάνω   

επίσης όταν πας να πάρεις την όποια άδεια σου ζητάνε να πληρώσεις και συνδρομή, ίσως δεν το έχεις πάρει χαμπάρι, αλλά την έχεις πληρώσει μάλλον 

Ειλικρινά δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πραγματα, και προφανώς δεν σε αμφισβητώ απο τη στιγμή που τα ζεις καθημερινα. 

Εγω πάντως είχα πληρώσει την έκδοση της Β' τάξης, μετά ενα παράβολο αν θυμάμαι καλά για να πάρω την Α΄ (την οποία τους απείλησα οτι θα τους πήγαινα δικαστικώς για να μου τη δώσουν, γιατι απλά είναι καραγκιόζηδες), και μια χρονιά την υποχρεωτική "εκπάιδευση"... Συνδρομή δεν μου ζητήθηκε να πηρώσω ποτέ. Ισως επειδη δεν κάνω τη περιβόητη δήλωση οτι είμαι ενεργός;;  

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι αν δε το εξασκείς δεν υπάρχει λόγος να πληρώνεις 

βασικά μπορείς επίσης να πεις ότι αν δε χρειάζεται να μπει το όνομά σου κάπου δεν το πληρώνεις , δεν θα ασχοληθεί κανείς

αλλά σε πάρα πολλά πράγματα (όχι μόνο ισολογισμούς), σκαλώνει το θέμα και θέλει λογιστή και για αυτά πληρώνεις για να μπορείς να δουλέψεις 

απλά αυτό που έλεγα και στη φίλη πιο πάνω, αν κάποια στιγμή θες να έχεις πράγματα επάνω σου (και ανάλογες αποδοχές) θα πρέπει να έχεις και τον ανάλογο ρόλο, διαφορετικά όσο καλός κι αν είσαι, όσο και να δουλεύεις αν πρέπει να υπάρχει και άλλος να υπογράφει  ή να επιβλέπει έστω τι κάνεις, θα καρπώνεται τουλάχιστον ένα μέρος της δουλειάς σου, έτσι αέρα.. γιατί και η ανάληψη ευθύνης κοστίζει, δεν είναι τζάμπα 

ΥΓ παλιά για την Α μου είχαν πει ότι έκαναν κάτι σεμινάρια εκεί και την έπαιρναν, τώρα τους αποδεικνύεις ότι έχεις την 3ετη εμπειρία (αν είσαι μισθωτός με μια εκτύπωση ενσήμων του ικα,  ανεβάζεις σχετικό pdf) και στη συνέχεια δίνεις ένα τεστ 100 ερωτήσεων όπου θες πάνω από τις μισές σωστές, δεν είναι και κάτι εξωφρενικά δύσκολο. (βασικά καθόλου δύσκολο.. ) 

αλλά αν θυμάμαι σωστά για να μετράει αυτή η 3ετια πρέπει να είσαι γραμμένος, διαφορετικά μετράει από τη στιγμή που θα γραφτείς, βέβαια σε αυτό βάζω αστερίσκο γιατί δεν το έχω διαπιστώσει από πρώτο χέρι, αλλά έχω την εντύπωση πως έτσι είναι 

Επεξ/σία από logistoulis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...