Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έλειπα για διακοπές 12 ημέρες και γυρνώντας βρισκω στο μπάνιο στο ταβάνι φουσκωμενους σοβάδες και μούχλα. Δυστυχώς η αποπάνω είναι ο ορισμός της ηλίθιας και παρότι την έχω ενημερώσει εδώ και 10 ημέρες δεν έχει φωνάξει υδραυλικό 

Σήμερα έξυσα τους σοβάδες και αυτό που μου ένα με εντύπωση είναι ότι το ταβάνι είναι θεοστεγνο .Μια τέτοια ζημιά μέσα σε 12 ημέρες σημαίνει μεγάλη διαρροή. Πώς γίνεται το ταβάνι να είναι θεοστεγνο ;

Να σημειώσω ότι το μπάνιο δεν το χρησιμοποιούμε για πλύσιμο μόνο για τουαλέτα ,δεν παίζει δηλ η υγρασία να είναι από το πλύσιμο το δικό μας 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μαλλον ειναι απο τους ατμους οταν κανεις ντουζ,ειδικα αν το ταβανι ειναι χαμηλο

να αφηνεις ανοιχτο παραθυρο μετα το ντουζ

μηπως καποιος στο σπιτι το χρησιμοποιει και για ντουζ? οταν δεν εισαι μπροστα

Επεξ/σία από 3DJIN
Δημοσ.

Φίλε μου όπως έγραψα το μπάνιο δε χρησιμοπειται από κανένα ,αφού δεν έχει καν βρύση.Επισης παράθυρο δεν υπάρχει.

Δημοσ.

Εάν είναι μόνο το χρώμα, υπάρχουν πολλές αιτίες. Το είχες βάψει πρόσφατα? Εαν έχεις αλουμίνια τα οποία σφραγίζουν στεγανά , υπάρχει περίπτωση να ανέβηκε η εσωτερική υγρασία του σπιτιού και να μην είχε γίνει σωστή προεργασία χρώματος στο ταβάνι και να ξεφλουδισε. Το παρακολουθείς, εάν είναι διαρροή του από πάνω διαμερίσματος θα φανεί άμεσα, αφού λες ότι σε 12 μέρες είδες τέτοια ζημιά. Αν και γνώμη μου είναι ότι δεν είναι θέμα διαρροής , αλλά θέμα χρώματος. Μπορεί να ήταν βαμμένο και με κόλλα, το κάνανε παλιότερα οι μπογιατζηδες, και μετά από χρόνια ξεφλουδιζαν τα ταβάνια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...