Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

image.png.e3cf4376973d1c7941ab95407a080faf.png

Μου ηρθε αυτο το μαιιλ δεν εχω Ι φονε ποσο μαλλον  XS .Καποτε ειχα ενα 3gs στο οποιο ποτε δεν ειχα βαλει καρτα .Δε θυμαμε  ID αλλα δεν το βλεπω και πανω αριστερα  στο τιμολόγιο.Το μαιλ το βρηκα στα spawn .............να ανυσυχησω βραδιάτικα η ειναι παραμύθι???????????

Δημοσ.

Είναι απάτη. Το μειλ από το οποίο στέλνει η απλ τις αποδείξεις είναι το [email protected]

επιπροσθετως, αναφέρει πάντα τα 4 τελευταία ψηφία της κάρτας που έγινε η πληρωμή και όχι απλά credit card linked 

τελος στο μειλ το ορίτζιναλ δεν έχει κανένα συνοδευτικό κείμενο. Απλά το τιμολόγιο (όχι με τη μορφή attachment/ pdf όπως στην περίπτωση σου) με το όνομα σου και ολα

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, spyros007 είπε

Το μαιλ το βρηκα στα spawn

SPAWN-hero-banner_rev1.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, marmagia είπε

Είναι απάτη. Το μειλ από το οποίο στέλνει η απλ τις αποδείξεις είναι το [email protected]

επιπροσθετως, αναφέρει πάντα τα 4 τελευταία ψηφία της κάρτας που έγινε η πληρωμή και όχι απλά credit card linked 

τελος στο μειλ το ορίτζιναλ δεν έχει κανένα συνοδευτικό κείμενο. Απλά το τιμολόγιο (όχι με τη μορφή attachment/ pdf όπως στην περίπτωση σου) με το όνομα σου και ολα

Ευχαριστω πολυ φιλε μου Την ψυλλιαστήκα απλα δεν εχω κανει ποτε αγορα απο την αππλε και δεν ηξερα την μορφη του μαιλ που στελνει.

Ενταξει ρε spam μικρος ειμαι και μπερδευτηκα.....................

Επεξ/σία από spyros007
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

επίσης δεν ξέρω τι τρέχεις στο pc σου αλλα το .pdf είναι σίγουρα malware με κάποιο exploid. το οτι το άνοιξες δεν θα το έλεγα και καλό.....

Δημοσ.

και η "DHL" τα κάνει αυτά! 

πρώτο βήμα.. ελέγχουμε το email αν υπάρχει και αν είναι το πραγματικό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...