Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Fulgore είπε

Μα γιαυτο ακριβως το λεω.Προσεξε δεν εχω κανενα απολυτως θεμα αν καποιος αλλαζει κινητα ακομα και καθε εβδομαδα ή μηνα,δικαιωμα του.

Εκει που εχω θεμα ομως ειναι οταν ανοιγονται καθε τρεις και λιγο θεματα για αγορα νεου κινητου απο το ιδιο ατομο.

Υπαρχει μαλιστα και στους κανονισμους(αν δεν εχουν αλλαξει) που λεει οτι δεν πρεπει να ανοιγονται απο το ιδιο ατομο σε συντομο χρονικο διαστημα θεματα ιδιου περιεχομενου.

ελπίζω να μην είναι οι 4 5 μήνες το σύντομο χρονικό όριο  που το κάνω εγώ μη φάω και κάνα μπαν :D 

4 ώρες πριν, geodrako είπε

S8 απ ότι κατάλαβα

τα ντάαααααααα, s8 κύριοι τελικά :D 

59878342_390567788454341_1147252654582267904_n.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, beverlover είπε

ελπίζω να μην είναι οι 4 5 μήνες το σύντομο χρονικό όριο  που το κάνω εγώ μη φάω και κάνα μπαν :D 

τα ντάαααααααα, s8 κύριοι τελικά :D 

59878342_390567788454341_1147252654582267904_n.jpg

Με γειες με γειες!! Πολύ καλή επιλογή.

Πάρε τη θήκη της Spigen και πήγαινε Media Markt που σου κόβουν στα μέτρα του τηλεφώνου ζελατίνα με εγγύηση τοποθέτησης και θα σαι πένα. Το πετάς και δε σε νοιάζει, δε σπάει. Θα το κρατήσεις και παραπάνω απο το 6μηνο 😜

Επεξ/σία από geodrako
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, geodrako είπε

Με γειες με γειες!! Πολύ καλή επιλογή.

Πάρε τη θήκη της Spigen και πήγαινε Media Markt που σου κόβουν στα μέτρα του τηλεφώνου ζελατίνα με εγγύηση τοποθέτησης και θα σαι πένα. Το πετάς και δε σε νοιάζει, δε σπάει. Θα το κρατήσεις και παραπάνω απο το 6μηνο 😜

χαχαχα καλημέρα και ευχαριστώ που μου άνοιξες τα μάτια καταρχάς, πιστεύω τον Δεκέμβρη με το δώρο θα πάω για s10 η κάνα s9 τουλάχιστον οπότε να περιμένετε καινούργιο ποστ 😂😂😂, σπίγκεν παράγγειλα ήδη😁

• Thanks 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, beverlover είπε

χαχαχα καλημέρα και ευχαριστώ που μου άνοιξες τα μάτια καταρχάς, πιστεύω τον Δεκέμβρη με το δώρο θα πάω για s10 η κάνα s9 τουλάχιστον οπότε να περιμένετε καινούργιο ποστ 😂😂😂, σπίγκεν παράγγειλα ήδη😁

Εγώ λέω να μαζεύεις λεφτά να πας S11 κατευθείαν λίγους μήνες μετά :P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, geodrako είπε

Εγώ λέω να μαζεύεις λεφτά να πας S11 κατευθείαν λίγους μήνες μετά :P

ντάξει δε θέλω να δώσω το ένα μου πνευμόνι κιόλας για κινητό😂

Επισκέπτης
Δημοσ.
5 ώρες πριν, geodrako είπε

πήγαινε Media Markt που σου κόβουν στα μέτρα του τηλεφώνου ζελατίνα με εγγύηση τοποθέτησης και θα σαι πένα.

δεν πιστεύω να εννοείς τη νανοτεχνολογία??

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Xacti είπε

Δε ξέρω τι είναι. Εγώ έβαλα στο S8 και είναι πένα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, Xacti είπε

19 λεπτά πριν, geodrako είπε

Δε ξέρω τι είναι. Εγώ έβαλα στο S8 και είναι πένα.

τη ποια;; 😋

Επεξ/σία από beverlover
Δημοσ.

Αν οντως εχεις σκοπο να μην το κρατησεις το κινητο για καιρο,βαλε οποιο(σε κοστος)screen protector ή tempered glass θες και μην δωσεις πολλα χρηματα σε θηκη.

Οι τις spigen εχουν καλες τιμες.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αν οντως εχεις σκοπο να μην το κρατησεις το κινητο για καιρο,βαλε οποιο(σε κοστος)screen protector ή tempered glass θες και μην δωσεις πολλα χρηματα σε θηκη.

Οι τις spigen εχουν καλες τιμες.

μου αρέσει ατόφια η οθόνη να σου πω την αλήθεια αλλά τα προσέχω γενικά τα κινητά οπότε δεν υπάρχει κάποιο θέμα..

Δημοσ.

Η οθονη ειναι καλυτερα χωρις προστασια αλλα μια φορα να γινει η στραβη και η Samsung θα ζητησει μια περιουσια.

Στο S10+ για παραδειγμα αν σπασει/ραγισει η οθονη(για γυαλι μιλαμε δεν ειναι κατι δυσκολο)ζηταει για την επισκευη 370ευρω. Στο S8 μπορει να ζηταει 300πχ.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Η οθονη ειναι καλυτερα χωρις προστασια αλλα μια φορα να γινει η στραβη και η Samsung θα ζητησει μια περιουσια.

Στο S10+ για παραδειγμα αν σπασει/ραγισει η οθονη(για γυαλι μιλαμε δεν ειναι κατι δυσκολο)ζηταει για την επισκευη 370ευρω. Στο S8 μπορει να ζηταει 300πχ.

ε θα το πουλήσω με σπασμένη οθόνη μια ώρα αρχίτερα, εκεί κολλάς; χαχαχαχαχα

Δημοσ.

Αν δεν θελει να βαλει τζαμι/ζελατινα μπροστα, μπορεί επισης να παρει θηκη στυλ πορτοφολι που καλυπτει ολο το τηλεφωνο και ανοιγει μπρος.

Ετσι και την φυσικη αισθηση της οθονης θα εχει και το τηλεφωνο θα ειναι αρκετα προστατευμενο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...