Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, paris_chav είπε

Μην αγχωνεσαι, δεν τα παντρευομαστε τα κινητα. Δεν σ αρεσει ; Το πουλας και πας γι αλλο. Μη γινεις σαν κι εμενα που περασαν 6 μηνες απο τοτε που εδωσα το 6s plus για να καταληξω καπου😋 

δίκιο έχεις, απλά αν είναι κάποιος επιπόλαιος είναι χειρότερο ακόμα😋 Υ.Γ να παω να πάρω το redmi note 7 που ειναι και σύγχρονο να τελειώνω; χαχαχαχα

Επεξ/σία από beverlover
  • Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, beverlover είπε

δίκιο έχεις, απλά αν είναι κάποιος επιπόλαιος είναι χειρότερο ακόμα😋 Υ.Γ να παω να πάρω το redmi note 7 που ειναι και σύγχρονο να τελειώνω; χαχαχαχα

Α εισαι πολυ αποφασισμενος εσυ 😋

Δεν τραβας σε μια μεγαλη αλυσιδα που θα χει τα περισσοτερα απ αυτα βιτρινα, να δεις ποιο απ αυτα σου ταιριαζει καλυτερα ;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, paris_chav είπε

Α εισαι πολυ αποφασισμενος εσυ 😋

Δεν τραβας σε μια μεγαλη αλυσιδα που θα χει τα περισσοτερα απ αυτα βιτρινα, να δεις ποιο απ αυτα σου ταιριαζει καλυτερα ;

δε το εγραψα τυχαια το επιπολαιος, απλα επειδη εχω αρχισει και καιω το μυαλο μου λεω μηπως θα ταν καλυτερα να δωσω 2 κατοσταρικακια να το παρω; εχω δει καλα reviews γενικα.. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, beverlover είπε

δε το εγραψα τυχαια το επιπολαιος, απλα επειδη εχω αρχισει και καιω το μυαλο μου λεω μηπως θα ταν καλυτερα να δωσω 2 κατοσταρικακια να το παρω; εχω δει καλα reviews γενικα.. 

Redmi note 7,Σπάει καρύδια, καρπούζια, 3 πήγαν και στην στρατόσφαιρα οπότε κομπλέ θα είσαι 😂

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Redmi note 7,Σπάει καρύδια, καρπούζια, 3 πήγαν και στην στρατόσφαιρα οπότε κομπλέ θα είσαι 😂

προς το παρων θελω ενα κινητο να κανει εξιοπρεπει τη δουλεια του οχι demolition man😂😂😂

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, beverlover είπε

Ισχυει οτι εχει καλα reviews, επισης εχει τον ιδιο επεξεργαστη με το mi 8 lite (snap 660) αλλά εχει 3 ή 4 gb ram, δεν φτανει τα 6 οπως το mi 8 lite.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, paris_chav είπε

Ισχυει οτι εχει καλα reviews, επισης εχει τον ιδιο επεξεργαστη με το mi 8 lite (snap 660) αλλά εχει 3 ή 4 gb ram, δεν φτανει τα 6 οπως το mi 8 lite.

ναι 4 εχει η note εκδοση, δεν εχω κατι με τα 4 γιγα ραμ γενικα, δε νομιζω να χει κολληματα γιατι και το mate 10 lite που χρησιμοποιω τωρα και ειναι και σχεδον 2 χρονων ειναι γρηγορο ακομα, τωρα ξερω γω; με αλλα 50 παιρνω mi 8 lite η poco, ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ😂😂😂

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, beverlover είπε

ναι 4 εχει η note εκδοση, δεν εχω κατι με τα 4 γιγα ραμ γενικα, δε νομιζω να χει κολληματα γιατι και το mate 10 lite που χρησιμοποιω τωρα και ειναι και σχεδον 2 χρονων ειναι γρηγορο ακομα, τωρα ξερω γω; με αλλα 50 παιρνω mi 8 lite η poco, ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ😂😂😂

Το poco δεν εχει να σου προσφερει κατι παραπανω απ το mi 8 που ειχες. Θα μου πεις εχει το mi 8 lite ή το redmi note 7 ;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, paris_chav είπε

Το poco δεν εχει να σου προσφερει κατι παραπανω απ το mi 8 που ειχες. Θα μου πεις εχει το mi 8 lite ή το redmi note 7 ;

ε ναι, απλα θελω κατι μεχρι αυτα τα λεφτα που παιζουν τα συγκεκριμενα που κοιταω πλεον και οσο το δυνατκν καλυτερο για τη τιμη τους.. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, paris_chav είπε

Σε σχεση με τα 3 ( mi 8 lite, redmi note7, poco), εννοειται το poco, δεν τιθεται συγκριση.

Ναι αλλά είχε το μι 8 που η διαφορά με το poco είναι καλύτερη οθόνη, design και λιγότερη μπαταρία σε χωρητικότητά σε σχέση με το poco.. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Ναι αλλά είχε το μι 8 που η διαφορά με το poco είναι καλύτερη οθόνη, design και λιγότερη μπαταρία σε χωρητικότητά σε σχέση με το poco.. 

αν διαβασεις τις προηγουμε σελιδες θα δεις οτι δεν εχω πλεον το μι 8, εχω το mate 10 lite και θελω μεχρι 260 (που χει το ποκο) να παρω ενα οσο το δυνατον καλυτερο η απλα να παρω κανα note 7 που ειναι και το πιο οικονομικο με καλα reviews να κανω τη δουλεια μου.. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, beverlover είπε

αν διαβασεις τις προηγουμε σελιδες θα δεις οτι δεν εχω πλεον το μι 8, εχω το mate 10 lite και θελω μεχρι 260 (που χει το ποκο) να παρω ενα οσο το δυνατον καλυτερο η απλα να παρω κανα note 7 που ειναι και το πιο οικονομικο με καλα reviews να κανω τη δουλεια μου.. 

Ναι αλλά να πας σε ποκο ενώ πούλησες το μι 8 λόγο του notch θα σε κάνει να το πουλήσεις και το ποκο διότι έχουν το ίδιο... 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, beverlover είπε

S8+

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, geodrako είπε

S8+

αυτο φοβαμαι για το ποκο, αν μου βρειτε παντως σ8+ μεχρι 260 που ειπα πιο πανω το παιρνω χθες😂

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...