geodrako Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 27 λεπτά πριν, paris_chav είπε Χαθηκα λιγο. S8 ή S8 plus θα παρεις ; S8 απ ότι κατάλαβα
beverlover Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, Fulgore είπε Μα γιαυτο ακριβως το λεω.Προσεξε δεν εχω κανενα απολυτως θεμα αν καποιος αλλαζει κινητα ακομα και καθε εβδομαδα ή μηνα,δικαιωμα του. Εκει που εχω θεμα ομως ειναι οταν ανοιγονται καθε τρεις και λιγο θεματα για αγορα νεου κινητου απο το ιδιο ατομο. Υπαρχει μαλιστα και στους κανονισμους(αν δεν εχουν αλλαξει) που λεει οτι δεν πρεπει να ανοιγονται απο το ιδιο ατομο σε συντομο χρονικο διαστημα θεματα ιδιου περιεχομενου. ελπίζω να μην είναι οι 4 5 μήνες το σύντομο χρονικό όριο που το κάνω εγώ μη φάω και κάνα μπαν 4 ώρες πριν, geodrako είπε S8 απ ότι κατάλαβα τα ντάαααααααα, s8 κύριοι τελικά 1
geodrako Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, beverlover είπε ελπίζω να μην είναι οι 4 5 μήνες το σύντομο χρονικό όριο που το κάνω εγώ μη φάω και κάνα μπαν τα ντάαααααααα, s8 κύριοι τελικά Με γειες με γειες!! Πολύ καλή επιλογή. Πάρε τη θήκη της Spigen και πήγαινε Media Markt που σου κόβουν στα μέτρα του τηλεφώνου ζελατίνα με εγγύηση τοποθέτησης και θα σαι πένα. Το πετάς και δε σε νοιάζει, δε σπάει. Θα το κρατήσεις και παραπάνω απο το 6μηνο 😜 Επεξ/σία 8 Μαΐου 2019 από geodrako 1
beverlover Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, geodrako είπε Με γειες με γειες!! Πολύ καλή επιλογή. Πάρε τη θήκη της Spigen και πήγαινε Media Markt που σου κόβουν στα μέτρα του τηλεφώνου ζελατίνα με εγγύηση τοποθέτησης και θα σαι πένα. Το πετάς και δε σε νοιάζει, δε σπάει. Θα το κρατήσεις και παραπάνω απο το 6μηνο 😜 χαχαχα καλημέρα και ευχαριστώ που μου άνοιξες τα μάτια καταρχάς, πιστεύω τον Δεκέμβρη με το δώρο θα πάω για s10 η κάνα s9 τουλάχιστον οπότε να περιμένετε καινούργιο ποστ 😂😂😂, σπίγκεν παράγγειλα ήδη😁 1
geodrako Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 27 λεπτά πριν, beverlover είπε χαχαχα καλημέρα και ευχαριστώ που μου άνοιξες τα μάτια καταρχάς, πιστεύω τον Δεκέμβρη με το δώρο θα πάω για s10 η κάνα s9 τουλάχιστον οπότε να περιμένετε καινούργιο ποστ 😂😂😂, σπίγκεν παράγγειλα ήδη😁 Εγώ λέω να μαζεύεις λεφτά να πας S11 κατευθείαν λίγους μήνες μετά
beverlover Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, geodrako είπε Εγώ λέω να μαζεύεις λεφτά να πας S11 κατευθείαν λίγους μήνες μετά ντάξει δε θέλω να δώσω το ένα μου πνευμόνι κιόλας για κινητό😂
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, geodrako είπε πήγαινε Media Markt που σου κόβουν στα μέτρα του τηλεφώνου ζελατίνα με εγγύηση τοποθέτησης και θα σαι πένα. δεν πιστεύω να εννοείς τη νανοτεχνολογία??
geodrako Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 28 λεπτά πριν, Xacti είπε δεν πιστεύω να εννοείς τη νανοτεχνολογία?? Δε ξέρω τι είναι. Εγώ έβαλα στο S8 και είναι πένα.
beverlover Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, Xacti είπε δεν πιστεύω να εννοείς τη νανοτεχνολογία?? 19 λεπτά πριν, geodrako είπε Δε ξέρω τι είναι. Εγώ έβαλα στο S8 και είναι πένα. τη ποια;; 😋 Επεξ/σία 8 Μαΐου 2019 από beverlover
Fulgore Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Αν οντως εχεις σκοπο να μην το κρατησεις το κινητο για καιρο,βαλε οποιο(σε κοστος)screen protector ή tempered glass θες και μην δωσεις πολλα χρηματα σε θηκη. Οι τις spigen εχουν καλες τιμες.
beverlover Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 56 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αν οντως εχεις σκοπο να μην το κρατησεις το κινητο για καιρο,βαλε οποιο(σε κοστος)screen protector ή tempered glass θες και μην δωσεις πολλα χρηματα σε θηκη. Οι τις spigen εχουν καλες τιμες. μου αρέσει ατόφια η οθόνη να σου πω την αλήθεια αλλά τα προσέχω γενικά τα κινητά οπότε δεν υπάρχει κάποιο θέμα..
Fulgore Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Η οθονη ειναι καλυτερα χωρις προστασια αλλα μια φορα να γινει η στραβη και η Samsung θα ζητησει μια περιουσια. Στο S10+ για παραδειγμα αν σπασει/ραγισει η οθονη(για γυαλι μιλαμε δεν ειναι κατι δυσκολο)ζηταει για την επισκευη 370ευρω. Στο S8 μπορει να ζηταει 300πχ.
beverlover Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 26 λεπτά πριν, Fulgore είπε Η οθονη ειναι καλυτερα χωρις προστασια αλλα μια φορα να γινει η στραβη και η Samsung θα ζητησει μια περιουσια. Στο S10+ για παραδειγμα αν σπασει/ραγισει η οθονη(για γυαλι μιλαμε δεν ειναι κατι δυσκολο)ζηταει για την επισκευη 370ευρω. Στο S8 μπορει να ζηταει 300πχ. ε θα το πουλήσω με σπασμένη οθόνη μια ώρα αρχίτερα, εκεί κολλάς; χαχαχαχαχα
paris_chav Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Αν δεν θελει να βαλει τζαμι/ζελατινα μπροστα, μπορεί επισης να παρει θηκη στυλ πορτοφολι που καλυπτει ολο το τηλεφωνο και ανοιγει μπρος. Ετσι και την φυσικη αισθηση της οθονης θα εχει και το τηλεφωνο θα ειναι αρκετα προστατευμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα