Προς το περιεχόμενο

GARMIN FORERUNNER


Raptor1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αξίζει το ρολόι forerunner 935  για αγορά τώρα ή να περιμένουμε το εξελιγμένο 945 που ήδη ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες του αλλά θα έχει μεγαλύτερο κόστος; Αν έχετε εμπειρία η γνώσεις σχετικά με το 935 πείτε μας την άποψή σας, αρνητικά και θετικά του μοντέλου αυτού, καθώς επίσης και την άποψή σας για άλλα μοντέλα forerunner από τα οποία είστε ευχαριστημένοι. 

yellowblack3.jpg

Συγκεκριμένα βρισκομαι σε αναζήτηση ρολογιού garmin για χρηση κυρίως αθλητική και πιο συγκεκριμένα τρέξιμο. Είχα σχεδόν καταλήξει στο 935 τόσο για τις λειτουργίες που προσφέρει όσο και για το πόσο ελαφρύ είναι σε σχέση με άλλα ρολόγια αντίστοιχου επιπέδου. Με τα + και τα - του πάντα, δίνει την εντύπωση ότι δύσκολα μπορει να απογοητεύσει τον πιο απαιτητικό αθλητή. Όμως προσφατα ανακοινώθηκε και ηδη βρισκεται στο δρόμο για τα ράφια των καταστημάτων το νέο μοντέλο 945 το οποίο προσφέρει κάποια επιπλέον στοιχεία από το προκάτοχό του. Επειδή πάντα τα χρηματα παίζουν ένα σημαντικο ρόλο στην αγορά ενός προιόντος ομολογώ ότι το 945 σαν νέο μοντέλο, εχοντας ακριβότερη τιμή στα 599 ευρώ αρχική, με ζορίζει για αγορά. Αξιζει όμως να περιμένεις η το 935 αν και παλαιότερο μπορει να ικανοποιήσει τα θέλω μου το ίδιο;
 

Επεξ/σία από Raptor1987
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...

Καλημέρα, προσωπικά χρησιμοποιώ την ιστοσελίδα  https://www.dcrainmaker.com/product-comparison-calculator?type=watch&ids=69229%2C87894%2C72457%2C97965#results  

που μεταξύ άλλων δημιουργεί συγκριτικούς πίνακες με τα τεχνικά χαρακτηριστικά ρολογιών. 

Έχω fenix 5 που είναι η πιο στιβαρή και βαρύτερη έκδοση   του 935.  Για τη χρήση που το θέλω με ικανοποιεί απόλυτα.  Αν κάποιος ξεκαθαρίσει τι θέλει να κάνει με το προϊόν  που αγοράζει είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα.  Προσωπικά δεν θα αναβάθμιζα,  διότι είμαι ικανοποιημένος από το fenix 5.  Καλή ποιότητα κατασκευής, καλή αυτονομία, καλή ακρίβεια το GPS. Οι μετρήσεις παλμών στο χέρι υστερούν σε ακρίβεια, αλλά δεν με ενοχλεί. Το 945 έχει κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως πληρωμή NFC,  μουσική,  χάρτες,  οξύμετρο, αλλά δεν μου χρειάζονται, ιδιαίτερα με τη διαφορά τιμής κοντά στα 200 ευρώ.  

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από ψάξιμο κατέληξα πριν από 6 μήνες στο 645. Σκέφτηκα για λίγο το 235 αλλά το βρήκα πολύ λίγο, ενώ το 935 μου φαίνεται ότι οι επιπλέον του λειτουργίες αφορούν τους αθλητές του τριάθλου. Δεν με απογοήτευσε πουθενά.

Το αν αξίζουν αυτά τα χρήματα τα Garmin είναι άλλο θέμα. ΄Οντας κάτοχος πιο πριν του Amazfit pace, είδα τους τελευταίους το Pace να παίρνει συνεχείς αναβαθμίσεις και να του προσθέτoυν όλα όσα είχε παραπάνω το 645. Δεν είμαι κανένας σοβαρός δρομέας και, αν ήξερα ότι το pace θα πάρει lactate threshold detection, VO2 max και σχεδόν όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του 645, θα σκεφτόμουν να σκάσω τα €500 μαζί με την ζώνη heart rate monitor. Έτσι, έφτασα στο σημείο τα μόνα σημαντικά πλεονεκτήματα του 645 απέναντι στο Pace (αντίστοιχα και στο Stratos) να είναι η ελαφρώς καλύτερη οθόνη, το ηχειάκι για τους ήχους και η αδιαβροχοποίηση. Όπως είπα δεν είμαι κανένας αθληταράς, οπότε οι μικροδιαφορές στις μετρήσεις που (ίσως να) είχαν τα Huami δεν θα με πολυένοιαζαν.

Κλείνει η παρένθεση, θεωρώ ότι το 645 από την γκάμα της Garmin είναι ότι πρέπει για τον σοβαρό δρομέα.

Επεξ/σία από Voodooman
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...