Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα..χρειαζομαι ενα Laptop για απλη χρηση...Internet Youtube κτλπ..και ταινιες με Bs Player για παραδειγμα..Και τελος απλα να εχει μεγαλη οθονη.

Το Laptop που εχω δει και σκεφτομαι να παρω στην τιμη των 400 ευρο ειναι αυτο. Ξερω οτι δεν ειναι δυνατο Laptop. Υπαρχει δηλαδη περιπτωση μετα απο 2-3 χρονια απλης χρησης να αρχισει να κολλαει?

HP 17-ca0008nv

Κατασκευαστής   AMD
Οικογένεια  A6-Series
Μοντέλο  9225
Συχνότητα   2,6 GHz
Γενιά  Excavator
Διαγώνιος  17,3 "
Ανάλυση 1920x1080
Χωρητικότητα Μνήμης 4 GB
Τύπος DDR4

Κάρτα Γραφικών AMD  Radeon R4 

Μνήμη    -

Σκληρός Δίσκος     HDD     1000 GB

Λειτουργικό Σύστημα  Windows 10

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Tory Lanez είπε

Καλησπερα..χρειαζομαι ενα Laptop για απλη χρηση...Internet Youtube κτλπ..και ταινιες με Bs Player για παραδειγμα..Και τελος απλα να εχει μεγαλη οθονη.

Το Laptop που εχω δει και σκεφτομαι να παρω στην τιμη των 400 ευρο ειναι αυτο. Ξερω οτι δεν ειναι δυνατο Laptop. Υπαρχει δηλαδη περιπτωση μετα απο 2-3 χρονια απλης χρησης να αρχισει να κολλαει?

HP 17-ca0008nv

Κατασκευαστής   AMD
Οικογένεια  A6-Series
Μοντέλο  9225
Συχνότητα   2,6 GHz
Γενιά  Excavator
Διαγώνιος  17,3 "
Ανάλυση 1920x1080
Χωρητικότητα Μνήμης 4 GB
Τύπος DDR4

Μνήμη    -

να παρεις intel οχι amd

Και ssd οπωσδηποτε

Επεξ/σία από rose from hell
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, rose from hell είπε

να παρεις intel οχι amd

Και ssd οπωσδηποτε

Intel οπωσδήποτε όπως λέει και ο φίλος. Εγγύηση.

• Like 1
Δημοσ.

Το πρόβλημα δεν είναι οι AMD γενικά, αλλά ο συγκεκριμένος AMD. Οι νέοι ryzen είναι εξίσου δυνατοί με Intel. Όπως και να έχει, ξέχνα το συγκεκριμένο λάπτοπ, ο επεξεργαστής είναι τελείως για τα μπάζα. Και το πιο πιθανόν είναι να σου κολλάει όχι απλά σε 2-3 χρόνια, αλλά από την πρώτη μέρα που θα τον βγάλεις από το κουτί.

• Like 1
Δημοσ.

Χαλαρά πας για αυτό εδώ απλά πρέπει να έχεις ένα στικακι με τα Windows μέσα για να τα κάνεις εγκατάσταση τα έχει όλα μπορώ να πω 8 ραμ+ 256ssd και ryzen 2200u που θα σηκώνει και παιχνίδια τύπου λολ κλπ στα medium-high και φυσικά full hd οθόνη 

Screenshot_20190507-001510_Skroutz.png

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

Χαλαρά πας για αυτό εδώ απλά πρέπει να έχεις ένα στικακι με τα Windows μέσα για να τα κάνεις εγκατάσταση τα έχει όλα μπορώ να πω 8 ραμ+ 256ssd και ryzen 2200u που θα σηκώνει και παιχνίδια τύπου λολ κλπ στα medium-high και φυσικά full hd οθόνη 

Screenshot_20190507-001510_Skroutz.png

συμφωνώ -  απο  amd μονο ryzen!

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, rose from hell είπε

συμφωνώ -  απο  amd μονο ryzen!

Από ιντελ αξίζουν μόνο μοντέλα με HQ ή μοντέλα ι5 8th Generation που είναι πλέον με 4 core+ από gen 4,5,6,7 μόνο hq που είναι performance 

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά θελω πολύ να υπαρχει ανταγωνισμός στις cpus των laptop. Δυστυχως ακομα και με τους ryzen δεν υπαρχει ανταγωνισμός. Οι ryzen, βραζουν αυγά, ψήνουν μπριζόλες από άποψη θερμοκρασιών. Οπότε δυστυχώς η λύση είναι intel.

Για απλή χρήση κοιτάει κάποιος σειρές i3-i5 και μετά ανεβαίνει κατά προτίμηση και πορτοφόλι.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, alkis13 είπε

Προσωπικά θελω πολύ να υπαρχει ανταγωνισμός στις cpus των laptop. Δυστυχως ακομα και με τους ryzen δεν υπαρχει ανταγωνισμός. Οι ryzen, βραζουν αυγά, ψήνουν μπριζόλες από άποψη θερμοκρασιών. Οπότε δυστυχώς η λύση είναι intel.

Για απλή χρήση κοιτάει κάποιος σειρές i3-i5 και μετά ανεβαίνει κατά προτίμηση και πορτοφόλι.

??? Οι ryzen? Να μου έλεγες οι Α6-Α10 κλπ και οι FX να πω ναι αλλά οι ryzen είναι αρκετά βελτιωμένη και με καλύτερη ενσωματωμένη κάρτα γραφικών... 

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

??? Οι ryzen? Να μου έλεγες οι Α6-Α10 κλπ και οι FX να πω ναι αλλά οι ryzen είναι αρκετά βελτιωμένη και με καλύτερη ενσωματωμένη κάρτα γραφικών... 

Συμφωνώ  μαζί σου @LIGHT1NG για τους Ryzen. Έχω δουλέψει laptops με 2200U και με 2500U. Ήταν και τα δύο πολύ γρήγορα, αθόρυβα και κρύα. Καμία σχέση με όσα έγραψε ο φίλος από πάνω. Και οι vega ανώτερες από τις αντίστοιχες Intel.

Έχω μια απορία όμως. Αφού του προτείνεις !5.6 ίντσες, γιατί δεν προτιμάς τη γνωστή προσφορά με IPS οθόνη, 2200u+ vega 3, 128gb M2 nvme , Win 10;;;;  Είναι στα 349 ευρώ και αναβαθμίζεται εύκολα με 4gb ram στα 20 ευρώ και δίσκο hdd ή ssd, αν του χρειάζεται.

• Like 2
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Συμφωνώ  μαζί σου @LIGHT1NG για τους Ryzen. Έχω δουλέψει laptops με 2200U και με 2500U. Ήταν και τα δύο πολύ γρήγορα, αθόρυβα και κρύα. Καμία σχέση με όσα έγραψε ο φίλος από πάνω. Και οι vega ανώτερες από τις αντίστοιχες Intel.

Έχω μια απορία όμως. Αφού του προτείνεις !5.6 ίντσες, γιατί δεν προτιμάς τη γνωστή προσφορά με IPS οθόνη, 2200u+ vega 3, 128gb M2 nvme , Win 10;;;;  Είναι στα 349 ευρώ και αναβαθμίζεται εύκολα με 4gb ram στα 20 ευρώ και δίσκο hdd ή ssd, αν του χρειάζεται.

Λόγο ότι δεν γνωρίζει για να κάνει τις αναβαθμίσεις, δεν νομίζω να έχει nvme έναν απλό μ2 θα έχει το lenovo το μόνο υπέρ είναι η ips οθόνη. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, LIGHT1NG είπε

Λόγο ότι δεν γνωρίζει για να κάνει τις αναβαθμίσεις, δεν νομίζω να έχει nvme έναν απλό μ2 θα έχει το lenovo το μόνο υπέρ είναι η ips οθόνη. 

Επειδή τώρα γράφω σε αυτό το laptop, έχει Μ2 nvme

samsung.jpg.4a48478b80682fbcfb08dfea6672f87d.jpg

https://www.samsung.com/semiconductor/ssd/client-ssd/MZVLW128HEGR/

Πάντως αν ο φίλος έχει κάποιον να τον βοηθήσει στην αναβάθμιση, αξίζει να πάρει κάτι με καλύτερα specs. Την οθόνη την παντρεύεσαι, ενώ η μνήμη και ο δίσκος αναβαθμίζεται.

Στις 6/5/2019 στις 2:13 ΜΜ, Tory Lanez είπε

HP 17-ca0008nv

Κατασκευαστής   AMD
Οικογένεια  A6-Series
Μοντέλο  9225
Συχνότητα   2,6 GHz
Γενιά  Excavator
Διαγώνιος  17,3 "
Ανάλυση 1920x1080
Χωρητικότητα Μνήμης 4 GB
Τύπος DDR4

Μνήμη    -

Φίλε μου μην πετάξεις τα χρήματα σου για αυτό το laptop. Δες και μόνος σου τη διαφορά έχει ο επεξεργαστής Α6-9225 σε σχέση με τον Ryzen 2200u     https://www.cpubenchmark.net/compare/AMD-Ryzen-3-2200U-vs-AMD-A6-9225/3152vs3315 

δες μόνος σου τη διαφορά που έχει η κάρτα γραφικών  Radeon 4  versus Vega 3    https://www.notebookcheck.net/Vega-3-vs-Radeon-R4-Stoney-Ridge-vs-Vega-Mobile_8468_7445_8640.247598.0.html

Αναφορά σε κείμενο

Average Gaming AMD Radeon RX Vega 3 → 100%

Average Gaming AMD Radeon R4 (Stoney Ridge) → 50%

και εκτός αυτών μπορείς να πάρεις και IPS οθόνη, που είναι ασύγκριτα καλύτερη από αυτήν που κοιτάς, και είναι must, αφού σε ενδιαφέρουν οι ταινίες. Και άλλες διαφορές που δεν έχει σημασία να αναφέρω, μπροστά στα 3 παραπάνω στοιχεία.

Σου προτείνω λοιπόν: https://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/193368-lenovo-ideapad-330s-15arr-r3-2200u/4gb/128ssd

ή ρώτα στο forum εδώ  

μπορεί να σου προτείνουν κάτι καλύτερο!

Επεξ/σία από Green Dragon
  • Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω φιλε μου, αυτο το λαπτοπ που μου εδειξες ηταν η δευτερη επιλογη μου. Απλα επειδη το λαπτοπ ειναι για μεγαλους ανρθωπους υπεθεσα οτι η μεγαλυτερη οθονη θα ηταν πιο βολικη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...