Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Καλησπέρα,θα ήθελα να μου προτείνεται έμπιστα site όπως το toluna και mobrog για έρευνες..έχω ακούσει πως απαντώντας σε captcha παίρνεις μικροποσά.Γενικά αν γνωρίζεται κάθε είδους site που δίνουν τέτοια μικροποσά
Heyho Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Anwn14 είπε Καλησπέρα,θα ήθελα να μου προτείνεται έμπιστα site όπως το toluna και mobrog για έρευνες..έχω ακούσει πως απαντώντας σε captcha παίρνεις μικροποσά.Γενικά αν γνωρίζεται κάθε είδους site που δίνουν τέτοια μικροποσά Amazon Mechanical Turk. Κάνεις διάφορα tasks (μπορείς να επιλέξεις ό,τι σου αρέσει) και πληρώνεσαι αναλόγως με την τιμή του task και πόσα tasks έκανες. Π.χ., μπορεί ένα task να είναι να σου δείχνουν μία εικόνα και από δίπλα να έχει μία λίστα με labels και εσύ να πρέπει να επιλέξεις ποιο label υπάρχει μέσα στην εικόνα (π.χ. μήλο, αμάξι, κτλ). Για κάτι τέτοιο μπορεί να πληρωθείς 0.5$ - 0.1$ ανά εικόνα.
Comic maniak Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Anwn14 είπε Θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ. Δεν θα σε δεχθουν κατα 99% επειδη εισαι Ελλαδα. Γενικα μην πολυασχολεισαι με αυτα. Θα περασουν μηνες και θα εχεις το πολυ 5-10€ ισως και σχεδον τιποτα. Στο λεω απο προσωπικη εμπειρεια και ερευνα. Καλυτερα σχεδιαζε μπλουζακια ή γινε online tutor σε κατι που εχεις σπουδασει/μαθει. Θα βγαλεις πολυ περισσοτερα. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από Comic maniak 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις