Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Υπηρχε και παλαιοτερα ενα θεμα με θερμοσιφωνα που ενω δουλευε κανονικα δε κραταγε ζεστο το νερο μολις επεφτε ο ηλιος.

Τωρα εχω το ιδιο προβλημα... Ο θερμοσιφωνας δεν εχει προβλημα καθως μετα τη τοποθετηση βανας στην εξοδο για το ζεστο τοτε το νερο εμενε καυτο ολη νυχτα...

Γνωριζει καποιος ποιο μπορει να ειναι το προβλημα με τη συνδεση των σωληνων η καποιο εξαραρτημα αλλο ωστε με καποιο τροπο να χανεται το ζεστο νερο?

Σημειωση οτι εχω δεξαμενη για οταν κοπει το νερο, μπορει εκει καπου να ειναι το προβλημα?

Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kordosik είπε

Σημειωση οτι εχω δεξαμενη για οταν κοπει το νερο, μπορει εκει καπου να ειναι το προβλημα?

απομόνωσε την και βλέπεις  Φτιαξε κι ένα σχέδιο η μια φωτο μήπως απαιτείται κάποια ανεπίστροφη Η κοίτα μήπως υπάρχει και έχει χαλάσει  Δείξε την σύνδεση γενικότερα Στο παρελθόν είχες πρόβλημα κάτι έχει αλλάξει για να προκύψει τώρα Ο ηλιακός είναι ανοικτού κλειστου κυκλώματος?

Ψάξε μήπως και τρέχει  το ζεστό (διαρροή ) και κρυώνει λόγω συνεχους εισόδου κρύου Γιατι αφού έβαλες διακόπτη στο ζεστό και είναι οκ υπάρχει και αυτό τ ενδεχόμενο 

Επεξ/σία από hp8
Δημοσ.

Λογικα θελει αλλαγη η βαλβιδα μη αναστροφης του.

Δηλαδη γυρναει το ζεστο νερο μεσα στην σωληνα του κρυου..

Δημοσ.

Ηλιακός είναι? Αν ναι προσθέτεις απιονισμένο νερό κάθε χρόνο? Γιατί και στον δικό μου μετά από περίπου ένα χρόνο θέλει να του προσθέσω νερό αλλιώς έχει ακριβώς το πρόβλημα που περιγράφεις ( η που κατάλαβα 🤣 )

Δημοσ.
4 ώρες πριν, k_w_t είπε

Λογικα θελει αλλαγη η βαλβιδα μη αναστροφης του.

Δηλαδη γυρναει το ζεστο νερο μεσα στην σωληνα του κρυου..

Αυτο.

• Like 2
Δημοσ.

Βαλβίδα αντεπιστροφης στην είσοδο του κρύου νερού του θερμοσίφωνα όπως είπαν. Γυρνάει το ζεστό νερό, πίσω στο κρύο για κάποιο λόγο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...