bilya Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 μερικοί πρέπει να διαχωρίσετε τις εμπειρίες ως τουρίστες κ ως κάτοικοι. Αυτό ισχύει κ για όσους λενε τα κλασικά για την Αθήνα (χαος, εγκληματικότητα, ξένοι κτλπ) ενω δεν ζουν Αθήνα. 4 1
sensai Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, Fotis13 είπε Σιγα Sensai αντρακλα ανατριχιασαμε ... H Αθηνα θεωρειται απο τις ασφαλεις πολεις σε σχεση με εκεινες που εχουν υψηλη εγκληματικοτητα .Γενικοτερα στην Ευρωπη αν εξαιρεσεις τις τρομοκρατικες ενεργειες ειναι αρκετα καλη η κατασταση σε αυτο το θεμα . Αν μιλησουμε για Αφρικανικες και νοτιο Αμερικανικα γκετο εκει ξεφευγει η κατασταση . άντρακλας δεν είμαι αλλά έχω τρομερή σκατόφατσα. περνάω Γερανίου και όλοι αλλάζουν βλέμμα.
Speculoos Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 13 ώρες πριν, Thaninho είπε Έχω πάει Βρυξέλλες τέλος Νοεμβρίου 15 και ένιωθα πιο ασφαλής 😂 Τέλος Νοεμβρίου του 15 που έβλεπες σε κάθε δρόμο από 2-3 FN F2000 και άλλα τόσα SCAR και ανά δύο τετράγωνα παρκαρισμένο ένα Piranha και ένα Iveco και απαγορευόταν να κυκλοφορήσεις αργά το βράδυ χωρίς να σε μπουζουριάσουνε. 1
Bourdoulas Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 22 λεπτά πριν, Speculoos είπε 😂 Τέλος Νοεμβρίου του 15 που έβλεπες σε κάθε δρόμο από 2-3 FN F2000 και άλλα τόσα SCAR και ανά δύο τετράγωνα παρκαρισμένο ένα Piranha και ένα Iveco και απαγορευόταν να κυκλοφορήσεις αργά το βράδυ χωρίς να σε μπουζουριάσουνε. Έστω και στο σπίτι ένιωθες μια ασφάλεια. 🤣
Miracle Worker Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Speculoos είπε 😂 Τέλος Νοεμβρίου του 15 που έβλεπες σε κάθε δρόμο από 2-3 FN F2000 και άλλα τόσα SCAR και ανά δύο τετράγωνα παρκαρισμένο ένα Piranha και ένα Iveco και απαγορευόταν να κυκλοφορήσεις αργά το βράδυ χωρίς να σε μπουζουριάσουνε. Και εδώ Νοεμβρίου 17 γίνεται χαμός από μπασκίνες, αλλά σκιάζεσαι να πας Εξάρχεια-Πολυτεχνείο.
gpolic Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Οσο αφορά Ευρώπη, το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό: Μασσαλία Την Αθήνα θα την έβαζα στις πιο ασφαλείς. Φανταστείτε οτι το πιο επικίνδυνο πράγμα στην Αθηνα, θεωρείται το να σε κλέψει το ταξί. Ακόμα και στην εγκληματικότητα έχουμε μείνει πάρα πολύ πίσω. 1
Donovan Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Στις 8/5/2019 στις 11:58 ΠΜ, gpolic είπε Οσο αφορά Ευρώπη, το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό: Μασσαλία Την Αθήνα θα την έβαζα στις πιο ασφαλείς. Φανταστείτε οτι το πιο επικίνδυνο πράγμα στην Αθηνα, θεωρείται το να σε κλέψει το ταξί. Ακόμα και στην εγκληματικότητα έχουμε μείνει πάρα πολύ πίσω. Δηλαδή εαν κινείσαι Ομόνοια,Μεταξουργείο,Πατήσια,Βικτώρια,Αγιο Παντελεήμονα,σταθμό Λαρίσης,μόνο απ'τους ταξιτζήδες κινδυνεύεις; 2 1
gpolic Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δεν νομίζω οτι κινδυνεύεις σε αυτές τις περιοχές. Εαν μου εκανες την ερωτηση το 2012, ενδεχομένως να απαντούσα διαφορετικά. Μιλάμε για σήμερα. Η χειρότερη περιοχή ητανε απο Κωνσταντινουπόλεως να πας προς Ψυρρη / Μοναστηράκι. Ειναι το μόνο σημειο που ειχα φοβηθεί. Η φαση μου θύμισε το πρώτο μου ταξιδι στο εξωτερικο. Στην Ομονοια ητανε πάντα πρεζακηδες και δεν πέρναγε κανένας απο την πλατεια. Τωρα έχει μαγαζί (καφετερια) Οδος Σοφοκλεους κ Ευριπίδου, σύγκρινε το σήμερα, με 5 χρόνια πιο πριν. Η μέρα με τη νυχτα, νομιζεις οτι εισαι σε αλλη περιοχη. Στην Αθηνάς υπήρχε εποχή όπου η ομαδα Ζ πέρναγε ανα 5 λεπτα (σπαγανε αυτοκίνητα καθε βράδυ τοτε). Πλατεια βαθης εχει 2-3 μεγάλα ξενοδοχεία με τουρίστες πλέον ολο το χρόνο. Εχει μαγαζιά. Στο μεταξουργείο εχει πάρα πολυ κόσμο, για να φας κλείνεις τραπέζι και αν βρεις. Στην Κυψέλη παρκαρω πολυ πιο ανετα πλεον. Στην πλατεια Αμερικης εχει 3 θεατρα. Κυκλοφορεί κόσμος. Για Αγ. Παντελεήμονα δεν ξέρω δεν κυκλοφορώ εκεί περα. Στα Πατησια εμενα 38 χρονια. Ενταξει δεν ειναι επικίνδυνα τα Πατησια μην το τερματίσουμε. Γενικα μια περιοχή που εχει 1-2 μαγαζια, περίπτερο, ενα θεατρο/σινεμα, εχει φώτα. Εκει κυκλοφορεί ο κόσμος. Δεν είναι τόση επικινδυνότητα σε αυτά τα σημεια. Για κάποιον που εχει ζησει σε μια άλλη πρωτεύουσα π.χ. Λονδίνο, Παρίσι, η Αθηνα ειναι απλά παιδική χαρα. 4 2
Vtsola Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δηλαδή σε αυτές τις περιοχές αν βγω μόνος το βράδυ τι κινδύνους θα αντιμετωπίσω;;; 1
sinikos Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Παιδια καταρχας σε τι ειδους εγκληματικοτητα αναφερεται ο ts ; Σε προσωπικα εγκληματα (πχ «τι με κοιτας ρε, παρε μια μαχαιρια.»); Σε μικροκλοπες; Σε διαρηξεις; Σε τρομοκρατικα χτυπηματα; Σε ρατσισμο; Σε μαφια; Για παραδειγμα (αναφερω μερη που εχω ζησει καποιο διαστημα και οχι απλα ως τουριστας). Για μικροκλοπες θα εβαζα την Ναπολι Για μαφια το Καλιαρι της Σαρδηνιας Για τρομοκρατικο χτυπημα το Παρισι Για καυγα χωρις λογο και αφορμη, Λονδινο Δηλαδη εγω προσωπικα δεν μπορω να πω μια πολη που θεωρω πιο εγκληματικη, ετσι γενικα. επισης θα συμφωνησω με τους υπολοιπους οτι το πιο τρομακτικο μερος μας φαινεται το κεντρο της Αθηνας. Αυτο συμβαινει για 2 λογους. Α) Το βιωνουμε καθημερινα σε ολους τους τομεις, ενω σε αλλα μερη παμε ως τουριστες σε ελεγχομενα τουριστικα μερη και Β) Βομβαρδιζομαστε συνεχως με δυσαρεστες ειδησεις απο την αθηνα και την εγκληματικοτητα. Ενω αλλα μερη Παρισι, λονδινο κλπ το εχουμε συνδιασει μονο με ρομαντικες βολτες στο πυργο του Αιφελ. (Απο τοτε ομως που αρχισαν τα τρομοκρατικα χτυπηματα και εκει, αλλαξαμε γνωμη οι περισσοτεροι) 1
Fotis13 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, sinikos είπε Παιδια καταρχας σε τι ειδους εγκληματικοτητα αναφερεται ο ts ; Σε προσωπικα εγκληματα (πχ «τι με κοιτας ρε, παρε μια μαχαιρια.»); Σε μικροκλοπες; Σε διαρηξεις; Σε τρομοκρατικα χτυπηματα; Σε ρατσισμο; Σε μαφια; Για παραδειγμα (αναφερω μερη που εχω ζησει καποιο διαστημα και οχι απλα ως τουριστας). Για μικροκλοπες θα εβαζα την Ναπολι Για μαφια το Καλιαρι της Σαρδηνιας Για τρομοκρατικο χτυπημα το Παρισι Για καυγα χωρις λογο και αφορμη, Λονδινο Δηλαδη εγω προσωπικα δεν μπορω να πω μια πολη που θεωρω πιο εγκληματικη, ετσι γενικα. επισης θα συμφωνησω με τους υπολοιπους οτι το πιο τρομακτικο μερος μας φαινεται το κεντρο της Αθηνας. Αυτο συμβαινει για 2 λογους. Α) Το βιωνουμε καθημερινα σε ολους τους τομεις, ενω σε αλλα μερη παμε ως τουριστες σε ελεγχομενα τουριστικα μερη και Β) Βομβαρδιζομαστε συνεχως με δυσαρεστες ειδησεις απο την αθηνα και την εγκληματικοτητα. Ενω αλλα μερη Παρισι, λονδινο κλπ το εχουμε συνδιασει μονο με ρομαντικες βολτες στο πυργο του Αιφελ. (Απο τοτε ομως που αρχισαν τα τρομοκρατικα χτυπηματα και εκει, αλλαξαμε γνωμη οι περισσοτεροι) Εζησες στο Καλιαρι?Εντυπωσιακο . Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από Fotis13 1
sinikos Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Fotis13 είπε Εζησες στο Καλιαρι?Εντυπωσιακο . 2 μηνες... 1
Donovan Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, sinikos είπε Παιδια καταρχας σε τι ειδους εγκληματικοτητα αναφερεται ο ts ; Σε προσωπικα εγκληματα (πχ «τι με κοιτας ρε, παρε μια μαχαιρια.»); Σε μικροκλοπες; Σε διαρηξεις; Σε τρομοκρατικα χτυπηματα; Σε ρατσισμο; Σε μαφια; Για παραδειγμα (αναφερω μερη που εχω ζησει καποιο διαστημα και οχι απλα ως τουριστας). Για μικροκλοπες θα εβαζα την Ναπολι Για μαφια το Καλιαρι της Σαρδηνιας Για τρομοκρατικο χτυπημα το Παρισι Για καυγα χωρις λογο και αφορμη, Λονδινο Δηλαδη εγω προσωπικα δεν μπορω να πω μια πολη που θεωρω πιο εγκληματικη, ετσι γενικα. επισης θα συμφωνησω με τους υπολοιπους οτι το πιο τρομακτικο μερος μας φαινεται το κεντρο της Αθηνας. Αυτο συμβαινει για 2 λογους. Α) Το βιωνουμε καθημερινα σε ολους τους τομεις, ενω σε αλλα μερη παμε ως τουριστες σε ελεγχομενα τουριστικα μερη και Β) Βομβαρδιζομαστε συνεχως με δυσαρεστες ειδησεις απο την αθηνα και την εγκληματικοτητα. Ενω αλλα μερη Παρισι, λονδινο κλπ το εχουμε συνδιασει μονο με ρομαντικες βολτες στο πυργο του Αιφελ. (Απο τοτε ομως που αρχισαν τα τρομοκρατικα χτυπηματα και εκει, αλλαξαμε γνωμη οι περισσοτεροι) Αν πας κάπου σαν τουρίστας,το πρώτο που σε νοιάζει είναι να μην νιώθεις ανασφάλεια στους δρόμους.Μαφίες και τρομοκρατικά δε νομίζω να τα σκέφτεται και κανένας όταν κλείνει ένα ταξίδι.Αλλά αν πας πχ ταξίδι Νάπολι και σε ληστέψουν σε κανα στενό ή Λονδίνο και έρθει κανένας περίεργος να σε τραμπουκίσει,επηρεάζεσαι αρνητικά για το μέρος και το βάζεις μαύρη λίστα. 1
telis Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Στις 9/5/2019 στις 3:41 ΜΜ, Donovan είπε Δηλαδή εαν κινείσαι Ομόνοια,Μεταξουργείο,Πατήσια,Βικτώρια,Αγιο Παντελεήμονα,σταθμό Λαρίσης,μόνο απ'τους ταξιτζήδες κινδυνεύεις; Μεταξουργείο μένω και πάω και στις περιοχές που λες μιας και είναι δίπλα μου. Ε καμία σχέση με αυτό που νομίζει ο καθένας δηλαδή ότι πέφτουν πιστολιες και σε κάθε γωνία σε μαχαιρώνουν. 1
insomnia888 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 https://www.numbeo.com/crime/region_rankings_current.jsp?region=150 Rank City Crime Index Safety Index 1 Drogheda, Ireland 64.63 35.37 2 Birmingham, United Kingdom 61.80 38.20 3 Catania, Italy 61.64 38.36 4 Naples, Italy 57.64 42.36 5 Marseille, France 56.36 43.64 6 Manchester, United Kingdom 54.77 45.23 7 Turin, Italy 54.63 45.37 8 Odessa, Ukraine 53.40 46.60 9 Rome, Italy 52.94 47.06 10 Paris, France 52.38 47.62 11 London, United Kingdom 52.37 47.63 12 Limerick, Ireland 51.89 48.11 13 Malmo, Sweden 51.75 48.25 14 Sarajevo, Bosnia And Herzegovina 50.86 49.14 15 Dublin, Ireland 50.11 49.89 16 Brussels, Belgium 49.60 50.40 17 Athens, Greece 48.22 51.78 18 Hamburg, Germany 47.98 52.02 19 Kiev, Ukraine 46.83 53.17 20 Kristiansand, Norway 46.65 53.35 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα