Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα !

Όπως ίσως έχω γράψει και παλιότερα, τυχαίνει να έχω ένα iMac έκδοση 4.1 που πρωτοβγήκε στις αρχές του 2006. Έχω βάλει Lubuntu Linux 17.10 και πάει σφαίρα. Αφήστε που στην όψη είναι πανέμορφο. Όλες μου τις δουλειές τις κάνει, εκτός από μία.
 Επειδή ο επεξεργαστής είναι στα 32bit, δεν έχω καταφέρει να βάλω Skype γιατί το Skype έχει κόψει εδώ και καιρό την υποστήριξη για τους επεξεργαστές αυτούς. Δηλαδή το Skype for Desktoop λειτουργεί αποκλειστικά στα 64bit. Ξέρει κανένας αν υπάρχει κάποιο κόλπο για να μπω στο δίκτυο του Skype με τη συγκεκριμένη σύνθεση ;
Η πιο γρήγορη λύση είναι ν' αγοράσω καινούργιο σύστημα, αλλά αφού κατά 99% αυτό που έχω με εξυπηρετεί, αισθάνομαι μεγάλο κορόιδο να πάω να δώσω λεφτά, μόνο και μόνο επειδή δεν έχω πρόσβαση στο Skype.

Ευχαριστώ,

Ο Άσπρος Γάτος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε asmilon, έχεις  δίκιο. Πριν από λίγο καιρό αυτή η διεύθυνση δούλευε και βολευόμουν κατ' αυτόν τον τρόπο. Τώρα ό,τι browser και να προσπαθήσω να βάλω λέει "Unsupported Browser".

Ο Άσπρος Γάτος

Επεξ/σία από White_Cat
Δημοσ.
2 ώρες πριν, White_Cat είπε

Δηλαδή το Skype for Desktoop λειτουργεί αποκλειστικά στα 64bit

Μια χαρά δουλεύει σε 32 bit 7ρια  Μάλλον στο linux  είναι το προβλημα και παιζει  μονο  64bit Δοκίμασε μεσω wine  να βάλεις μήπως και τον πάρει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...