1nsom-n1k Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπόν όπως λέει και ο τίτλος θέλω να κάνω την πρώτη μου αγορά μέσω ebay και μάλιστα από Αγγλία. Πρόκειται για το παρακάτω προϊόν https://www.ebay.com/itm/254216982113?ul_noapp=true ο πωλητής το έχει ως αποστολή Αγγλία μόνο και είχαμε την παρακάτω συζήτηση (από κάτω προς τα πάνω) Spoiler Your previous message Didn't knew that. Sorry, I am new to eBay. autonoob: the system won't let you pay because your address is not in the UK that's why the auction is set locations it is not a problem of payment method, it is the posting destination Your previous message Why not. I can pay you with PayPal's friends and family option, or any other method you prefer. autonoob: the auction has gotten rid of my buy it now price - that was the only way i could pay for the shipping and customs fees to greece unfortunately eBay get rid of the buy it now once a bid has been made, very annoying of them BUT i want to make it clear now - you cannot bid on the item because i have only put the shipping to UK - you won't be able to pay for it if you win! Your previous message Ok i will follow the auction. After all, it may end up too high. autonoob: there is a long time left, and there are many people watching to cancel the auction AND send it all the way to greece, you would for sure have to pick the buy it now price Your previous message Shipp it please, I am willing to pay the shipping cost whatever it is. The other ebay sellers they don't include cables and software. Would you accept an offer? For what price you could cancel the auction and sell it to me? autonoob: £20+ i asked for estimate from the post office, it may even end up higher it would be best to assume i cannot post outside the UK, sorry! Your previous message How much expensive? autonoob: hi unfortunately it is very, very expensive to ship to greece, because of the size and weight of the package Your previous message Hello, can you ship this to Korinth, Greece please? If so, can you tell me the cost of shipping? Also do you have the CDs with drivers and other software that was originally included? τελικά μπορώ να προχωρήσω σε αγορά και πώς ; Επεξ/σία 7 Μαΐου 2019 από 1nsom-n1k
NikosKallithea Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 1. Αυτό είναι σε πληστηριασμο 2. Ο πωλητής δεν στέλνει Ελλάδα Βρες τίποτα αλλο να αγοράσεις για πρωτη φορα
1nsom-n1k Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Βρες τίποτα αλλο να αγοράσεις για πρωτη φορα μα εγώ αυτή την κάρτα θέλω, δεν θέλω κάτι άλλο, και δεν θα κατέφευγα στο ebay αν την έβρισκα αλλού. αυτό που λέει εδώ τι σημαίνει; Spoiler the system won't let you pay because your address is not in the UK that's why the auction is set locations it is not a problem of payment method, it is the posting destination Your previous message Why not. I can pay you with PayPal's friends and family option, or any other method you prefer. autonoob: the auction has gotten rid of my buy it now price - that was the only way i could pay for the shipping and customs fees to greece unfortunately eBay get rid of the buy it now once a bid has been made, very annoying of them BUT i want to make it clear now - you cannot bid on the item because i have only put the shipping to UK - you won't be able to pay for it if you win! μήπως μπορώ να τον πληρώσω πρώτα και να ακυρώσει τη δημοπρασία; Επεξ/σία 7 Μαΐου 2019 από 1nsom-n1k
NikosKallithea Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Ωραια τότε καλες αγορες "BUT i want to make it clear now - you cannot bid on the item because i have only put the shipping to UK - you won't be able to pay for it if you win!" Δηλαδη Τι άλλο περιμένεις να σου πει;
1nsom-n1k Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) περιμένω να μου πείτε εσείς που έχετε ξαναγοράσει, γιατί "you won't be able to pay for it if you win" και πως θα γίνει να πληρώσω για την κάρτα, τα μεταφορικά, τελωνεία και ότι άλλο χρειαστεί προκειμένου να την αγοράσω. υπάρχει τρόπος; αν εγώ προχωρήσω και κάνω bid που θα σκαλώσει η διαδικασία ; Επεξ/σία 7 Μαΐου 2019 από 1nsom-n1k
spartak1 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 34 λεπτά πριν, 1nsom-n1k είπε περιμένω να μου πείτε εσείς που έχετε ξαναγοράσει, γιατί "you won't be able to pay for it if you win" και πως θα γίνει να πληρώσω για την κάρτα, τα μεταφορικά, τελωνεία και ότι άλλο χρειαστεί προκειμένου να την αγοράσω. υπάρχει τρόπος; αν εγώ προχωρήσω και κάνω bid που θα σκαλώσει η διαδικασία ; Ακόμα και Bid να σε αφήσει να κάνεις (πράγμα αμφίβολο), από τη στιγμή που δε στέλνει Ελλάδα δε θα στα στείλει εδώ, θα πάει στον επόμενο
tornado Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 στο οτι δεν μενεις αγγλια, και ο πωλητης εχει δηλωσει στο ebay οτι στελνει μονο Αγγλια. Δεν ειναι δικο σου θεμα και του πωλητη αλλα του ebay το οποιο δεν θα σε αφησει να ολοκληρωσεις την συναλλαγη. Καλυτερα να μιλησεις με το ebay (λεμε τωρα) παρα με τον πωλητη. Συνοπτικα ξαναψαξε με option να στελνει ελλαδα. Στην χειροτερη, βρες μια εταιρια που να κανει Forward πακετα απο Αγγλια ----> Ελλαδα.
1nsom-n1k Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, tornado είπε Δεν ειναι δικο σου θεμα και του πωλητη αλλα του ebay το οποιο δεν θα σε αφησει να ολοκληρωσεις την συναλλαγη. αυτό ήθελα να ακούσω όπως είπα και στην αρχή δεν έχω ξαναγοράσει κάτι από ebay και δεν ξέρω τι γίνεται 24 λεπτά πριν, tornado είπε Στην χειροτερη, βρες μια εταιρια που να κανει Forward πακετα απο Αγγλια ----> Ελλαδα. όπως; δεν έχω ιδέα πως γίνεται αυτό. ξέρεις καμία και ποια είναι η διαδικασία; το να τον πληρώσω πριν λήξει και να ακυρώσει την δημοπρασία γίνεται; είδα στο ebay ότι αν την ακυρώσει σε διάστημα 12 ώρες πριν τη λήξη, θα πρέπει να πληρώσει αυτός κάποιο τέλος 10% της μεγαλύτερης προσφοράς δηλαδή 2.6 gbp που είναι η τρέχουσα προσφορά τώρα και να ακυρώσει όλα τα bids ή να ακυρώσει επιλέγοντας τον μεγαλύτερο πλειοδότη. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2019 από 1nsom-n1k
tornado Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 γιατι να την ακυρωσει? επειδη την θες εσυ? και αμα ενας πλειοδοτει συνεχεια και η καρτα ανεβει ψηλα, τον συμφερει να την ακυρωσει και να χασει λεφτα? για τα υπολοιπα διαβασε εδω πιθανον να σε καλυπτει΄. https://nomad-international.com/parcels-and-shopping/athens-rest-of-greece/
1nsom-n1k Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 14 ώρες πριν, spartak1 είπε Ακόμα και Bid να σε αφήσει να κάνεις (πράγμα αμφίβολο), από τη στιγμή που δε στέλνει Ελλάδα δε θα στα στείλει εδώ, θα πάει στον επόμενο με αφήνει να κάνω bid έκανα ένα για δοκιμή
spartak1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, 1nsom-n1k είπε με αφήνει να κάνω bid έκανα ένα για δοκιμή Η δημοπρασία έληξε. Είσαι ο νικητής ή όχι;
1nsom-n1k Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Όχι δεν ξανάβαλα, κάποιος είχε αυτόματο ποντάρισμα με μεγαλύτερο ποσό , αλλά έκανα ένα για δοκιμή. Αχ, αν είχα κάποιον στην Αγγλία να την παραλάβει... Επεξ/σία 8 Μαΐου 2019 από 1nsom-n1k
NikosKallithea Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, 1nsom-n1k είπε Όχι Ευτυχώς γλίτωσες! Γιατί με την επιμονή που είχες θα έμπλεκες απο τη πρώτη αγορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα