trelos10 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) γεια σας παιδιά μόλις έκανα ένα e-shop (όχι εγώ αλλά εταιρία ) και θα πουλάω κοσμήματα μέσα και θέλω να κάνω το βέλτιστο seo που θα μπορούσα . για να έχω τα καλύτερα αποτελέσματα . από που να ξεκινήσω ? Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από trelos10
isay Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 13 λεπτά πριν, trelos10 είπε γεια σας παιδιά μόλις έκανα ένα e-shop (όχι εγώ αλλά εταιρία ) και θα πουλάω κοσμήματα μέσα και θέλω να κάνω το βέλτιστο ceo που θα μπορούσα . για να έχω τα καλύτερα αποτελέσματα . από που να ξεκινήσω ? Από τις αναρτήσεις στον linkedin και θα χρειαστείς να κάνεις αρκετές συνεντεύξεις, προκειμένου να βρεις το ceo που σου ταιριάζει. ontopic : Γνώμη μου ειναι να το αναθέσεις το seo σε κάποια εταιρεία, να δεις τι κάνουν (θα ζητάς αναλυτική αναφορά) και σε βάθος χρόνου να το αναλάβεις εσύ
trelos10 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) σκοπός μου είναι να μην πληρώσω τίποτα για seo το θεωρώ απάτη θα παίξω με διαφημίσεις καλύτερα . Για πες μου τι ακριβός είναι το linkedin το βλέπω συχνά αλλά δεν ξέρω τι κάνει ακριβός Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από trelos10 2
StigmaX Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Πριν ξεκινήσεις να κάνεις κάτι μόνος σου, καλό είναι να ξέρεις πως λέγεται. Στη συνέχεια καλό θα είναι να γνωρίζεις, πως περισσότερες πιθανότητες έχεις να κάνεις ζημιά παρά καλό στο ranking του site σου μη γνωρίζοντας σωστά SEO. To ίδιο ισχύει και για τη διαφήμιση. Καλύτερα για αρχή να επιλέξεις ένα γραφείο που ειδικεύεται σε αυτό, θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα από το να δοκιμάσεις AdWords μόνος σου και να πάνε τσάμπα τα λεφτά.
isay Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Spoiler Ας δουμε κάτι βασικό πρώτα ceo = Chief Executive Officer = Διευθύνων Σύμβουλος που είναι ένας άνθρωπος. Εκεί κολλά το linkedin και προφανώς δεν ειναι αυτό που θες. sep = search engine optimization = βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για μηχανές αναζήτησης που ειναι μια σειρά ενεργειών και προφανώς ειναι αυτό για το οποιο ρωτάς Το seo είναι σαν να θες να ετοιμάσεις φαγητό catering για 300 άτομα, ενω ξερεις να φτιάχνεις μόνο ψωμοτυρι, βραστά αυγα και για γκουρμέ μια μακαρονάδα. Δεν γινεται και είναι πολύ πιθανό να βλάψεις την προσπάθεια σου συν οτι απλά θα πετάξεις λεφτα. Πρακτικά λοιπόν έχεις δυο επιλογές. Είτε θα το αναθέσεις σε γραφείο (επι αμοιβή) και θα δεις τι και πως γίνεται να το ψιλο-επαναλάβεις και βετιώσεις ή θα πλακωθείς στο διάβασμα να μάθεις για το seo και μετά απο καιρό να φτιάξεις κατι. Αν θες αυτό, θα βρεις πολύ υλικό online, αλλά το αξιόλογο είναι στα αγγλικά.
trelos10 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) αυτό προσπαθώ να κάνω διαβάζοντας να αποκτήσω κάποιες γνώσεις και tips πάνω στο seo . στο name της φωτογραφία είναι ένα δαχτυλίδι χρυσό με μπλε διαμάντι ένα σωστό seo όνομα θα είναι (daxtulidi_xruso_mple_diamanti) ?? όταν περαστή το προιον μέσα στην σελίδα και μπει στον κατάλογο έχει να γράψεις τον τίτλο την περιγραφή είναι σωστό να βάζεις ( και , απο , είναι κτλ) δλδ ( δαχτυλίδι από χρυσό με μπλε διαμάντι ) ή λίγο πιο απόλυτα δλδ( δαχτυλίδι χρυσό μπλε διαμάντι ) ??? μέσα στον προιόν έχει και άλλα δυο πλαίσια για περιγραφές πρέπει να γράψω και σε αυτά??? πιάνουν και αυτά για το seo ? ? Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από trelos10
leonidas_fs Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Όλα πιάνουν στο SEO και το καλύτερο που έχεις είναι να γράφεις σωστά κείμενα, σχετικά με την σελίδα σου. Παρολα αυτά και εγώ με την σειρά μου σου προτείνω να διαθέσεις κάποια χρήματα σε κάποιον επαγγελματία για Χ μήνες. Το SEO δεν είναι κάτι που το κανείς μια φορά και τελείωσε, και επίσης δεν είναι κάτι που γίνεται σε 1-2 μήνες.
trelos10 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 παιδιά εγώ από από της ερωτήσεις που σας κάνω δεν θέλω να μάθω για το πως θα πάω σε μια εταιρία να μου κάνει σεο αυτό είναι το μόνο εύκολο . εγώ ρωτάω για να μου πείτε βασικές λεπτομέρειες πως θα κάνω έστω και ένα κουτσουρεμένο απλό σεο μέσα στην σελίδα μου και σιγά σιγά θα το κάνω όλο και καλύτερο .
kormos Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, trelos10 είπε παιδιά εγώ από από της ερωτήσεις που σας κάνω δεν θέλω να μάθω για το πως θα πάω σε μια εταιρία να μου κάνει σεο αυτό είναι το μόνο εύκολο . εγώ ρωτάω για να μου πείτε βασικές λεπτομέρειες πως θα κάνω έστω και ένα κουτσουρεμένο απλό σεο μέσα στην σελίδα μου και σιγά σιγά θα το κάνω όλο και καλύτερο . How to Design a Website for SEO
trelos10 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 14 ώρες πριν, trelos10 είπε αυτό προσπαθώ να κάνω διαβάζοντας να αποκτήσω κάποιες γνώσεις και tips πάνω στο seo . στο name της φωτογραφία είναι ένα δαχτυλίδι χρυσό με μπλε διαμάντι ένα σωστό seo όνομα θα είναι (daxtulidi_xruso_mple_diamanti) ?? όταν περαστή το προιον μέσα στην σελίδα και μπει στον κατάλογο έχει να γράψεις τον τίτλο την περιγραφή είναι σωστό να βάζεις ( και , απο , είναι κτλ) δλδ ( δαχτυλίδι από χρυσό με μπλε διαμάντι ) ή λίγο πιο απόλυτα δλδ( δαχτυλίδι χρυσό μπλε διαμάντι ) ??? μέσα στον προιόν έχει και άλλα δυο πλαίσια για περιγραφές πρέπει να γράψω και σε αυτά??? πιάνουν και αυτά για το seo ? ? τελικά μπορεί κάποιος να μου απαντήσει εάν αυτά που ρωτάω πιο πάνω είναι σωστά η όχι?
StigmaX Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, trelos10 είπε τελικά μπορεί κάποιος να μου απαντήσει εάν αυτά που ρωτάω πιο πάνω είναι σωστά η όχι? Η αρχή όλων είναι πρωτίστως να μπορεί να το καταλάβει ο χρήστης. Για τους πελάτες φτιάχνεις το eShop, όχι για τη Google. Ψάξε διάβασε για basic on-site SEO, αλλά ποτέ μην ξεχνάς που απευθύνεται η σελίδα σου. Κάνε ποιοτικές περιγραφές και αναλυτικές σελίδες για τα προϊόντα σου και τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους.
trelos10 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 το κύριο όνομα του κάθε προιόντος που είναι μέσα στο site έχει την πιο βέλτιστη και λεπτομερής περιγραφή προιόντος που μπορώ να γράψω για να καταλάβει ο χρήστης ,για εδώ ρώτησα εάν πρέπει να βάζω (και από με η να το κάνω πιο απόλυτο) . το θέμα είναι στα κρυφά κείμενα που λέμε (λεζάντα τίτλος κτλ ) το πως και πρέπει να γραφεί για να έχω το βέλτιστο σεο
kormos Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Στις 8/5/2019 στις 12:21 ΠΜ, trelos10 είπε γεια σας παιδιά μόλις έκανα ένα e-shop (όχι εγώ αλλά εταιρία ) και θα πουλάω κοσμήματα μέσα και θέλω να κάνω το βέλτιστο seo που θα μπορούσα . για να έχω τα καλύτερα αποτελέσματα . από που να ξεκινήσω ? Μόνο και μόνο για το περιεχόμενο που αναφέρεις ότι θα πουλάς, μιας και πλέον είναι και αρκετά τα "καταστήματα" που το κάνουν ή καλύτερη λύση είναι αν θες να λέγεσαι επαγγελματίας να δώσεις τη δουλειά σε έμπειρους για να πάρεις ένα αξιόλογο αποτέλεσμα που θα αρμόζει στην εικόνα του e-καταστήματός σου. . Απο εκεί και πέρα μιας και διακρίνω άγνοια της σημασίας SEO (δεν είναι κακό...) θα συνιστούσα να μην χάσεις χρόνο...ή να στρωθείς στο διάβασμα και να πράξεις μόνος σου... Φιλικά
trelos10 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 ειδικός δεν είμαι αλλά έχω μια ιδέα τι είναι το σεο από κι και πέρα θα μου απαντήσει κάποιος σε αυτό που έγραψα μέσα στης παρενθέσεις εάν είναι σωστό ή θα προσπαθήσετε να με στείλετε σε εταιρία πάλι
kormos Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, trelos10 είπε ειδικός δεν είμαι αλλά έχω μια ιδέα τι είναι το σεο από κι και πέρα θα μου απαντήσει κάποιος σε αυτό που έγραψα μέσα στης παρενθέσεις εάν είναι σωστό ή θα προσπαθήσετε να με στείλετε σε εταιρία πάλι Αν είχες διαβάσει ή διαβάσεις περί SEO θα βρεις την απάντηση... Το να σου πει κάποιος ένα ναι ή όχι δεν θα ωφελήσει κάπου... . Ποιο πολύ πάντως για υποτίμηση του καταστήματος το κόβω από αξιοπρεπής και κερδοφόρα κίνηση όλο αυτό... Απο εμένα «γκουντ λακ» Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από kormos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα