Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, kormos είπε

Ποιο πολύ πάντως για υποτίμηση του καταστήματος το κόβω από αξιοπρεπής και κερδοφόρα κίνηση όλο αυτό...

Απο εμένα «γκουντ λακ» :) 

δεν σε πιάνω τι θες να πεις 

εάν κατάλαβες καλά ψάχνω να βρω απαντήσεις  σε αυτό που με απασχολεί  από όλες της μεριές σε άρθρα  ροτόντας σε διάφορα forum και άλλα για βγάλω το δικό μου συμπέρασμα για να κάνω το καλύτερο που μπορώ δεν νομίζω να είναι κακό αυτό . αλλά παρόλα αυτά άνοιξα αυτό το νήμα για να βρω μια απάντηση πχ( ναι σωστό είναι αλλά μπορείς να κάνεις και αυτό ή να δοκιμάσεις κάτι άλλο που ίσος δουλέψει καλύτερα κτλ) και το μόνο που έλαβα είναι τράβα να κάνεις την δουλεία σου σε εταιρία . δεν μπήκα εδώ μέσα να βρω εταιρίες το γράφω κιόλας το θεωρώ απάτη να με κοροιδεύουν  να παίζουν με της λέξεις και μεταφορικά και κυριολεκτικά    

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, trelos10 είπε

δεν σε πιάνω τι θες να πεις 

εάν κατάλαβες καλά ψάχνω να βρω απαντήσεις  σε αυτό που με απασχολεί  από όλες της μεριές σε άρθρα  ροτόντας σε διάφορα forum και άλλα για βγάλω το δικό μου συμπέρασμα για να κάνω το καλύτερο που μπορώ δεν νομίζω να είναι κακό αυτό . αλλά παρόλα αυτά άνοιξα αυτό το νήμα για να βρω μια απάντηση πχ( ναι σωστό είναι αλλά μπορείς να κάνεις και αυτό ή να δοκιμάσεις κάτι άλλο που ίσος δουλέψει καλύτερα κτλ) και το μόνο που έλαβα είναι τράβα να κάνεις την δουλεία σου σε εταιρία . δεν μπήκα εδώ μέσα να βρω εταιρίες το γράφω κιόλας το θεωρώ απάτη να με κοροιδεύουν  να παίζουν με της λέξεις και μεταφορικά και κυριολεκτικά    

Κακώς κρίνεις έτσι την τεχνογνωσία...

Ούτε εσένα θα σ άρεσε να σε αποκαλεί κάποιος απατεώνα επειδή πχ πουλάς ένα κόσμημα 100€ όταν η αγορά του υλικού είναι 10€.

.

Και στις δυο περιπτώσεις πληρώνεις την ανάλογη γνώση...

Λυπάμαι αλλά δε μπορώ να σε βοηθήσω...

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, kormos είπε

Κακώς κρίνεις έτσι την τεχνογνωσία...

Ούτε εσένα θα σ άρεσε να σε αποκαλεί κάποιος απατεώνα επειδή πχ πουλάς ένα κόσμημα 100€ όταν η αγορά του υλικού είναι 10€.

δεν θες  να ακούσεις  καλύτερα το ποιος όμως αξίζει αυτά τα 100  πραγματικά με κόπο και δημιουργία και σύγκρινε μόνος σου της seo υπηρεσίες σου ( γιατί σίγουρα είσαι του επαγγέλματος )  με 200-300 το μήνα με αέρα λεφτά  φιλικά πάντα .  

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, trelos10 είπε

...αλλά παρόλα αυτά άνοιξα αυτό το νήμα για να βρω μια απάντηση πχ( ναι σωστό είναι αλλά μπορείς να κάνεις και αυτό ή να δοκιμάσεις κάτι άλλο που ίσος δουλέψει καλύτερα κτλ) και το μόνο που έλαβα είναι τράβα να κάνεις την δουλεία σου σε εταιρία . δεν μπήκα εδώ μέσα να βρω εταιρίες το γράφω κιόλας το θεωρώ απάτη να με κοροιδεύουν  να παίζουν με της λέξεις και μεταφορικά και κυριολεκτικά    

trele θα σταθώ λιγο στο παραπάνω γιατί μάλλον η οπτική που εχεις ειναι διαστρεβλωμένη και θα σου ξεκινήσω με δυο παραδείγματα. 

Α. Εστω κάποια θεία μου, που μένει μακριά, εχει επιδερμική σχέση με τα αυτοκίνητα (απλά τα οδηγεί) μου τηλεφωνεί (θεωρητικά είμαι ειδικός στη μηχανολογία αυτοκινήτων) και ρωτά "Πειράζει αν αλλάζοντας ταχύτητες κάποιες φορές να προσπερνω κάποια σχέση, πχ απο 1 να πάω στην 3; "

Β. Εστω κάποια θεία μου, που μένει μακριά, εχει επιδερμική σχέση με τα αυτοκίνητα (απλά τα οδηγεί) μου τηλεφωνεί (θεωρητικά είμαι ειδικός στη μηχανολογία αυτοκινήτων) και ρωτά "Βρήκα ένα μεταχειρισμένο αμαξι, πως θα το ελέγξω μηχανολογικά αν είναι καλό και δεν εχει κάποιο προβλημα, για να μην πληρώνω μηχανικό; "

Στην πρώτη περιπτωση δεδομένου οτι ειναι κάτι απλό και η θεία μου, φαίνεται οτι μπορει να κατανοήσει τη λειτουργία των σχέσεων, θα πάρει απάντηση η οποια θα ειναι και καλή και αποτελεσματική και δωρεαν. 

Στη δευτερη όμως περιπτωση τα πραγματα ειναι πολύ πιο πολύπλοκα και η πιο σωστή απάντηση-προταση ειναι να πάει σε ενα μηχανικό να της το κοιτάξει ή αν εχει τη διάθεση και το χρόνο, να πλακωθεί να διαβάσει μηχανολογία και να δει πως γίνεται. Η άλλη άκρη είναι ένα ξερό ψεύτικο "δεν ξέρω" και κάτι ενδιάμεσο δεν υπάρχει γιατί η μηχανολογία αυτοκινήτων (οπως και το seo) ειναι κάτι πολύ ευρύ. 

Εσύ εξέλαβες λανθασμένα την πρόταση κάποιων (και εγώ μεσα σε αυτους) να πας σε εταιρεία, σαν "βαριέμαι να σου απαντήσω" ή "δεν θελώ να σου απαντησω" ή "ζηλια εγω ξέρω, αλλά δε σου λεω" ενω αυτοι που σου απάντησαν πραγματικά αφιέρωσαν χρόνο στο ερώτημα σου, ζύγισαν αυτά που έγραψες και έκριναν οτι για το δικό σου καλό θα ήταν πολύ πιο έξυπνο να πας σε εταιρεία, εκτός αν εχεις το χρόνο να διαβάσεις υλικό (που είναι γεμάτο το internet) και να το κάνεις μονος σου. Στα fora θα βρεις κόσμο που αφιερώνει προσωπικό χρόνο να βοηθήσει, γιατί θέλει αλλά οχι να σου κάνει δωρεάν μελέτη και μακροσκελή εκπαιδευση με προσωπικό support για όλη τη γκάμα.

Στο αντίστοιχο δευτερο παραδειγμα της θειας, η θεια μου παρερμήνευσε το "πηγαινε σε ενα μηχανικό ή ξεκίνα να μελετας μηχανολογία" οτι δε θέλω να βοηθήσω, ενω στην ουσία εγινε ακριβώς το αντίθετο και η απάντηση ήταν πραγματικά η καλύτερη για αυτήν. 

Αν δεν θέλεις να πας σε εταιρεία (σεβαστό και λογικό υπο κάποιο πρισμα) τότε αντί να απαιτείς επιμέρους tips (χωρίς να εχεις το υποβαθρο), καλύτερα ζήτα να σου προταθούν κάποια sites/κειμενα που θα μελετήσεις, 

Αυτά. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, trelos10 είπε

δεν θες  να ακούσεις  καλύτερα το ποιος όμως αξίζει αυτά τα 100  πραγματικά με κόπο και δημιουργία και σύγκρινε μόνος σου της seo υπηρεσίες σου ( γιατί σίγουρα είσαι του επαγγέλματος )  με 200-300 το μήνα με αέρα λεφτά  φιλικά πάντα .  

Νομίζω κάλυψε τα πάντα στο μήνυμα ο @isay  θα σου απαντήσω λοιπόν στην απορία σου μιας και φαίνεται πως βγάζεις συνεχώς λανθασμένες σκέψεις...

Όχι λοιπόν δεν είμαι του επαγγέλματος αλλά όταν είχα χρειαστεί και στο μέλλον θα χρειαστώ θα πράξω όπως πρότεινα! Θα μεταφέρω το κομμάτι αυτό σε έναν του τομέα ώστε να λάβω όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα :) 

Δημοσ.

δεν αντιλέγω με κανέναν όλες η απόψεις σας είναι σωστές και τα παραδείγματα σας . αλλά από την άλλη εγώ έχω δηλώσει τι θεωρώ για ΄μένα και το site μου ποιο σωστό να κάνω διαφήμιση παρά να πληρώνω για σεο . δεν το θεωρώ νορμαλ να μου λένε για να σε ανεβάσω θέλω  5-6 μήνες με 200-300 ευρό το μήνα και μετά να γυρίσουν να σου που ξέρεις κάτι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και μπλα μπλα μπλα τα ξέρετε μια χαρά . στην περίπτωση του  μηχανικού την τρως, στην περίπτωση  του ηλεκτρολόγου ?? την αλλάζεις την λάμπα μόνος σου και γιαυτό δεν να κάτσω να με κοροιδεύουν για να παίζουν με της λέξεις μεταφορικά και κυριολεκτικά θα παίζω εγώ με της λέξεις  

αυτά που γράφω είναι σε φιλικό επίπεδο δεν θίγω κανέναν και δεν κρίνω της απαντήσεις σας λάθος απλά εγώ έχω αντίθετη γνώμη πάνω στο σέο με αυτά που έχω διαβάσει και με αυτά που μου έχουν πει εταιρίες . και δεν είμαι ο μόνος που επιλέγω αυτόν το δρόμο       

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, trelos10 είπε

. στην περίπτωση του  μηχανικού την τρως, στην περίπτωση  του ηλεκτρολόγου ?? την αλλάζεις την λάμπα μόνος σου και γιαυτό δεν να κάτσω να με κοροιδεύουν για να παίζουν με της λέξεις μεταφορικά και κυριολεκτικά θα παίζω εγώ με της λέξεις  

ακομα δεν εχεις κατανοήσει την εικόνα και τι σου λεμε. Το seo ΔΕΝ ειναι απλή αλλαγή λάμπας, είναι μελέτη και αλλαγή της φωτιστικής σου εγκατάστασης ώστε να εχεις καλό και παραγωγικό φωτισμο. Αν εχεις τις γνώσεις και ικανοτητες το κάνεις μονος σου. Αν έχεις το χρόνο και τη διαθεση, διαβάζεις, μαθαίνεις και δοκιμάζεις. Τέλος αν δεν εχεις το χρόνο και θες απτό αποτέλεσμα πας σε επαγγελματία. Το να σου πει κάποιος βγάλε την 100αρα αλογονου και βάλε 30αρα led, ναι ειναι ενα τιπ, αλλά στην πράξη ειναι τιποτα σε σχέση με τις αναγκες σου.

Αν εχεις budget που φτάνει μονο για διαφήμιση, ορθα θα επιλέξεις τη διαφήμιση. Δικό σου ειναι το μαγαζί, εσύ ξερεις την αγορά και το target group οποτε εσύ θα κάνεις καλυτερη επιλογη. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...