Toxic Bros Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Καλησπέρα σας Έχω αγοράσει πρόσφατα το TP-LINK TL-WA855RE v3 και το πήρα στο χωριό να το συνδέσω με ένα ρουτερ του ξαδέρφου μου που είναι στον πρώτο όροφο ( εγώ είμαι στον τρίτο ) Ξεκίνησα να το σετάρω αλλά μία το πιάνει και μία δεν το πιάνει Υπάρχει περίπτωση να φταίει το ότι στον δεύτερο όροφο ο οποίος μας χωρίζει , δεν περνάει ρεύμα ; ( Είναι κλειστός ο γενικός στο διαμέρισμα )
kiriakos500 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 βαλτο στο μεσαιο και αν δεν μπορεις κρεμασετο με μπαλαντεζα και μεσα σε ένα σακουλι καλο τυλιξετο για τη βροχη
kormos Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, Toxic Bros είπε Καλησπέρα σας Έχω αγοράσει πρόσφατα το TP-LINK TL-WA855RE v3 και το πήρα στο χωριό να το συνδέσω με ένα ρουτερ του ξαδέρφου μου που είναι στον πρώτο όροφο ( εγώ είμαι στον τρίτο ) Ξεκίνησα να το σετάρω αλλά μία το πιάνει και μία δεν το πιάνει Υπάρχει περίπτωση να φταίει το ότι στον δεύτερο όροφο ο οποίος μας χωρίζει , δεν περνάει ρεύμα ; ( Είναι κλειστός ο γενικός στο διαμέρισμα ) Δεν έχει να κάνει το ρεύμα σε κάτι... Ενδέχεται να μειώνεται η απόδοση ακόμα και λόγω ενισχυμένης κατασκευής του οικήματος. Δες σε ποιο σημείο έχεις ποιο ισχυρό σήμα και τοποθέτησε το εκεί... Πιστεύω ότι έχουμε αποκλείσει την εκδοχή να κάνει αποσυνδέσεις το Router για άγνωστο λόγο... 3 ώρες πριν, kiriakos500 είπε βαλτο στο μεσαιο και αν δεν μπορεις κρεμασετο με μπαλαντεζα και μεσα σε ένα σακουλι καλο τυλιξετο για τη βροχη Τη μέθοδο που προτείνεις την «πιστεύεις»...;;;
Toxic Bros Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 9 ώρες πριν, kiriakos500 είπε βαλτο στο μεσαιο και αν δεν μπορεις κρεμασετο με μπαλαντεζα και μεσα σε ένα σακουλι καλο τυλιξετο για τη βροχη Νομιζω η συμβουλη σου δεν ειναι και η καλυτερη ααχαχαχαχαχ Επίσης ανεφερα οτι το μεσαιο σπιτι δεν εχει ρευμα και δεν ειναι και δικο μ 5 ώρες πριν, kormos είπε Δεν έχει να κάνει το ρεύμα σε κάτι... Ενδέχεται να μειώνεται η απόδοση ακόμα και λόγω ενισχυμένης κατασκευής του οικήματος. Δες σε ποιο σημείο έχεις ποιο ισχυρό σήμα και τοποθέτησε το εκεί... Πιστεύω ότι έχουμε αποκλείσει την εκδοχή να κάνει αποσυνδέσεις το Router για άγνωστο λόγο... Τη μέθοδο που προτείνεις την «πιστεύεις»...;;; Καλη σου μερα ναι το ρουτερ δεν κανει αποσυνδεσεις δοκιμασα εγω με το δικο μου ( TP-LINK TL-WA855RE v1 ) και ειδα οτι αν το βαλω στο σπιτι που εχει το ρουτερ πιανω στον τριτο όροφο μια χαρα Άρα απλά θα κουμπώσω το repeater στο σπίτι του ξαδελφου μου και θα πιάνω μέχρι πάνω
kormos Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, Toxic Bros είπε Νομιζω η συμβουλη σου δεν ειναι και η καλυτερη ααχαχαχαχαχ Επίσης ανεφερα οτι το μεσαιο σπιτι δεν εχει ρευμα και δεν ειναι και δικο μ Καλη σου μερα ναι το ρουτερ δεν κανει αποσυνδεσεις δοκιμασα εγω με το δικο μου ( TP-LINK TL-WA855RE v1 ) και ειδα οτι αν το βαλω στο σπιτι που εχει το ρουτερ πιανω στον τριτο όροφο μια χαρα Άρα απλά θα κουμπώσω το repeater στο σπίτι του ξαδελφου μου και θα πιάνω μέχρι πάνω Καλημέρα και σε εσένα, Αν έχει διαθέσιμη έκδοση για αναβάθμιση στο αρχικό «εξτεντερ» που έβαλες καν την μήπως διορθωθεί γιατί βλέπω έχεις ακριβώς το ίδιο και το πρόβλημα παρουσιάζεται στην έκδοση ουσιαστικά...
Toxic Bros Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Ωραία σε ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω και θα σε ενημερώσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα