txcellas Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Εκανα λογαριασμο φβ αλλα δεν μου εμφανιζεται το marketplace. Ξερετε τι μπορω να κανω για να φανει η επιλογη; Απο το fb η βοηθεια που εχει δεν βοηθαει καθολου..
txcellas Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, Xacti είπε @txcellas υπολογιστής ή κινητό? Και τα 2. Δςν εμφανίζεται το "κιοσκι" του marketplace
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 @txcellas από υπολογιστή πάτα εκεί που λέει Δημιουργία και σου βγάζει διάφορες επιλογές. Πάτα το Αγγελία στο Marketplace
zx1234r Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, txcellas είπε Και τα 2. Δςν εμφανίζεται το "κιοσκι" του marketplace To help protect the Marketplace community from scams, accounts that have been created very recently can't use Marketplace. If you recently created your account, check back later to see if you have access. In the meantime, you can still use buy and sell groups. Στο facebook help έψαξες? Ήταν το πρώτο που μου έβγαλε. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2019 από zx1234r
txcellas Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, zx1234r είπε To help protect the Marketplace community from scams, accounts that have been created very recently can't use Marketplace. If you recently created your account, check back later to see if you have access. In the meantime, you can still use buy and sell groups. Στο facebook help έψαξες? Ήταν το πρώτο που μου έβγαλε. Έψαξα ναι. Δωσαμε και κινητο για "πιστοποιηση". Εχω στειλει email να ρωτησω και ενα link που βρηκα που σε κατευθύνει απευθειας στο marketplace δεν λειτουργεί. (Δεν ειναι διαθεσιμο γραφει) Κανα 2 βδομαδες εχει που δημιουργήθηκε λογαριασμός. Χωρίς φιλους.
zx1234r Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, txcellas είπε Έψαξα ναι. Δωσαμε και κινητο για "πιστοποιηση". Εχω στειλει email να ρωτησω και ενα link που βρηκα που σε κατευθύνει απευθειας στο marketplace δεν λειτουργεί. (Δεν ειναι διαθεσιμο γραφει) Κανα 2 βδομαδες εχει που δημιουργήθηκε λογαριασμός. Χωρίς φιλους. Λόγω αυτού που σου έγραψα πιο πάνω, λογικά θα καθυστερήσει. Εξαρτάται αποκλειστικά απο το facebook αν και πότε θα στο ενεργοποιήσει. Στείλε τους email.
divnt Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Παιδιά συγνώμη για το off-topic, αλλα σε εσάς στο Fb σας εμφανίζει το "People you may know"; Σε μένα όχι.. υπάρχει κάποια ενέργεια να κάνω να το εμφανίσει, ή θα το βγάλει απο μόνο του;
txcellas Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, zx1234r είπε Λόγω αυτού που σου έγραψα πιο πάνω, λογικά θα καθυστερήσει. Εξαρτάται αποκλειστικά απο το facebook αν και πότε θα στο ενεργοποιήσει. Στείλε τους email. Μπορεις να με βοηθησεις που ακριβως να στειλει email? Αν ξερεις καποιο link απευθειας που στελνουν email.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, txcellas είπε Μπορεις να με βοηθησεις που ακριβως να στειλει email? Αν ξερεις καποιο link απευθειας που στελνουν email. αδερφέ το fb έχει πάνω από 2δις χρήστες, νομίζεις ότι απαντάνε στα email? ίσως σε κάποια εξ' αυτών. Προς το παρόν κάνε κανένα φίλο, ανέβασε κανά τραγουδάκι, καμιά εικόνα, δείξε ότι είσαι ενεργός τελωσπάντων με κάποιο τρόπο. Ότι γίνει θα γίνει από μόνο του
txcellas Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, Xacti είπε αδερφέ το fb έχει πάνω από 2δις χρήστες, νομίζεις ότι απαντάνε στα email? ίσως σε κάποια εξ' αυτών. Προς το παρόν κάνε κανένα φίλο, ανέβασε κανά τραγουδάκι, καμιά εικόνα, δείξε ότι είσαι ενεργός τελωσπάντων με κάποιο τρόπο. Ότι γίνει θα γίνει από μόνο του Αυτο φοβομουν και εγω. Τεσπα αν εχει καμια αλλη αποψη κανεις ευπρόσδεκτη.
zx1234r Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 16 λεπτά πριν, txcellas είπε Μπορεις να με βοηθησεις που ακριβως να στειλει email? Αν ξερεις καποιο link απευθειας που στελνουν email. Είπαμε να βοηθήσουμε λιγάκι αλλά όχι να δώσουμε και μασημένη τροφή. Γιατί να κάνω εγώ αυτό που μπορείς να κάνεις και μόνος σου? Εξάλλου το facebook έχει ολόκληρη σελίδα και φόρουμ για να ζητήσει κάποιος βοήθεια και συνήθως ό,τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις το έχει αντιμετωπίσει και άλλος στο παρελθόν οπότε και έχει απαντηθεί.
txcellas Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Αμαφερομαι σε αυτούς που γνωρίζουν το προβλημα αυτο. Σιγα την μασημένη τροφη. Που να ελεγα να συντάξετε και το μνμ..
zx1234r Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, txcellas είπε Αμαφερομαι σε αυτούς που γνωρίζουν το προβλημα αυτο. Σιγα την μασημένη τροφη. Που να ελεγα να συντάξετε και το μνμ.. Το πρόβλημα που περιγράφεις δεν είναι πρόβλημα. Είναι η πολιτική του facebook. Και νομίζω σου απάντησα με post απο την σελίδα του support τους. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2019 από zx1234r
godfather0991 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Καλησπερα, αν το προφιλ σου ειναι σχετικα αδειο μην περιμενεις πολλα απο αγοροπωλησειες στο fb. Χρησιμοποιω το marketplace σχεδον ενα χρονο και λιγοι εμπιστευονται "αδεια" ή καινουργια προφιλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα