Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να καθαρίσω τη σκόνη στον υπολογιστή και τη κονσόλα μου, προσπαθώ να βρω αυτό το πραγματάκι που βγάζει συμπιεσμένο αέρα αλλά δε βλέπω κανένα μαγαζί να το πουλάει. Καμία συμβουλή? μήπως ξέρει κανείς από που να το αγοράσω?

Επεξ/σία από aizensama24
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μέχρι να σου απαντήσει κάποιος άλλος συγκεκριμένα, εγώ απλά το βγάζω μπαλκόνι, και κάνω δουλειά με το πιστολάκι μαλλιών (στο κρύο) με μπαλαντέζα.

με μαλακά πινέλα (μακιγιάζ) ή σκληρά ανάλογα, καθαρίζω και τπτ περίεργα σημεία και fans πριν τα φυσήξω.

Επεξ/σία από guido
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν αξίζουν αυτά ρε παιδιά. Σου πουλάνε αέρα κοπανιστό κατά γράμμα πανάκριβα.

Πάρε ένα φυσερό-blower να το έχεις για πάντα. Και πινελάκι όπως γράφτηκε παραπάνω.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, aizensama24 είπε

Πρέπει να καθαρίσω τη σκόνη στον υπολογιστή και τη κονσόλα μου, προσπαθώ να βρω αυτό το πραγματάκι που βγάζει συμπιεσμένο αέρα αλλά δε βλέπω κανένα μαγαζί να το πουλάει. Καμία συμβουλή? μήπως ξέρει κανείς από που να το αγοράσω?

Φυσητήρα:
https://www.skroutz.gr/c/1963/Fysitires-Aporrofitires-Kipou.html?o=φυσητηρας+απορροφητηρας&order_by=pricevat&order_dir=asc

και βούρτσα καθαρισμού ESD:
https://www.skroutz.gr/c/1044/epagelmatikos_eksoplismos.html?keyphrase=καθαρισμος+πλακετων&order_by=pricevat&order_dir=asc

Την βούρτσα καλύτερα απο ebay μιας και θα την βρεις κάτω απο τα μισά λεφτά . 

Είσαι έτοιμος !

1 ώρα πριν, vlassish είπε

Δεν αξίζουν αυτά ρε παιδιά. Σου πουλάνε αέρα κοπανιστό κατά γράμμα πανάκριβα.

Πάρε ένα φυσερό-blower να το έχεις για πάντα. Και πινελάκι όπως γράφτηκε παραπάνω.

Σωστός !

Επεξ/σία από Dare-Devil
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τα blower κάνετε μια τρύπα στο νερό εκτός εαν πάτε ολόκληρο το tower έξω από το σπίτι για να μην το γεμίσετε σκόνες , που σημαίνει ξήλωμα όλα τα καλώδια οπότε ταλαιπωρεία.

Με ένα απλό κιτ που προσαρμόζεται στην ηλεκτρική σκούπα , εκτός του οτι ρουφάει τη σκόνη και δεν την σκορπάει όπως τα blower , μπορείτε να καθαρίσετε και άλλα πράγματα στο σπίτι καθώς και σημεία με δύσκολη πρόσβαση.

Εγώ έχω πάρει από Amazon αυτό το κιτ εδώ και χρόνια και κάνω μια χαρά τη δουλειά μου.

Επεξ/σία από tarantules
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tarantules είπε

Με τα blower κάνετε μια τρύπα στο νερό εκτός εαν πάτε ολόκληρο το tower έξω από το σπίτι για να μην το γεμίσετε σκόνεσ , που σημαίνει ξήλωμα όλα τα καλώδια οπότε ταλαιπωρεία.

Με ένα απλό κιτ που προσαρμόζεται στην ηλεκτρική σκούπα , εκτός του οτι ρουφάει η σκόνη και δεν την σκορπάει όπως τα blower , μπορείται να καθαρίσετε και άλλα πράγματα στο σπίτι καθώς και σημεία με δύσκολη πρόσβαση.

Εγ΄έχω πάρει από Amazon αυτό το κιτ εδώ και χρόνια και κάνω μια χαρά τη δουλεία μου.

Η απορροφητική ικανότητα μιας σκούπας οικιακής δεν μπορεί να συγκριθεί με την αποδοτικότητα που έχει και το πιο φθηνό blower . Μέρα με την νύχτα . Αν εννοείς όμως να χρησιμοποιήσεις σκούπα με το βουρτσάκι της εγώ προσωπικά δεν θα το έκανα . Στατικός ηλεκτρισμός !!!
Blower, μπαλκόνι και όλα σωστά !

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε

Η απορροφητική ικανότητα μιας σκούπας οικιακής δεν μπορεί να συγκριθεί με την αποδοτικότητα που έχει και το πιο φθηνό blower . Μέρα με την νύχτα . Αν εννοείς όμως να χρησιμοποιήσεις σκούπα με το βουρτσάκι της εγώ προσωπικά δεν θα το έκανα . Στατικός ηλεκτρισμός !!!
Blower, μπαλκόνι και όλα σωστά !

Μια χαρά αποδοτικότητα έχει η λεκτρική σκούπα για να τραβάει τις σκόνες.Δεν θες βεντούζες να κάνεις....

Όσο για το στατικό ηλεκτρισμό που λες , εδώ και 10 χρόνια που τα καθαρίζω τα μηχανήματά μου θα έπρεπε να τα είχα κάψει με τη δική σου λογική.

• Like 1
Δημοσ.

15  χρόνια τώρα πετάγομαι στο βενζινάδικο λίγο πιο κάτω και με το κοφλερ κάνω το μηχάνημα σαν καινούργιο…

Φυσικά τους ανεμιστήρες τους μπλοκάρω  για να μην γυρνάμε σαν τρελοί…

Δεν υπάρχει καλύτερο καθάρισμα…

Δημοσ.

Άμα γυρίσουν οι ανεμιστήρες παίζει να παράξουν επαγωγικά ρεύμα και να γίνει κάποια ζημιά στον υπολογιστή? Γιατί παλιά θυμάμαι σε έναν που είχα τα είχα κάνει να γυρίζουν 35.000 rpm με τον αέρα

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Άμα γυρίσουν οι ανεμιστήρες παίζει να παράξουν επαγωγικά ρεύμα και να γίνει κάποια ζημιά στον υπολογιστή? Γιατί παλιά θυμάμαι σε έναν που είχα τα είχα κάνει να γυρίζουν 35.000 rpm με τον αέρα

δεν το έχω ψάξει, άλλα επειδή πριν πολλά πολλά χρονιά είχα ή έχω την εντύπωση πως είχα διαβάσει πως υπάρχει θέμα αν γυρίσουν ανάποδα, τους κρατάω να μην γυρνάνε .

Δημοσ.

Να ρωτήσω κι εγώ για το δικό μου θέμα. Τα κλασικά υγρά ή πανάκια που κυκλοφορούν στο εμπόριο μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση laptop με οθόνη touch που έχει άπειρες δακτυλιές και ολίγες μικροσκοπικές βρωμιές? ή αν όχι, τί ενδείκνυται στην περίπτωση αυτή?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, draculias είπε

Να ρωτήσω κι εγώ για το δικό μου θέμα. Τα κλασικά υγρά ή πανάκια που κυκλοφορούν στο εμπόριο μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση laptop με οθόνη touch που έχει άπειρες δακτυλιές και ολίγες μικροσκοπικές βρωμιές? ή αν όχι, τί ενδείκνυται στην περίπτωση αυτή?

Θα αγοράσεις ένα υγρό καθαρισμού οθονών που κάνει για όλα . Ακόμα και για φακό φωτογραφικής . 
Π.χ  https://www.skroutz.gr/c/599/analosima-katharismou.html?from=catspan&keyphrase=καθαριστικο+οθονης&page=2

Eγώ έχω ένα της Pelikan εδώ και 5 χρόνια (ναι ακόμα να τελειώσει) με το οποίο καθαρίζω 2 οθόνες αλλά δεν το βρίσκω να στο προτείνω . 

Επίσης σημαντικό να αγοράσεις ένα πανί μικροινών εξαιρετικής ποιότητας που δεν αφήνει χνούδι . Εγώ έχω ένα της AM Denmark το οποίο 7 χρόνια τώρα κάνει την δουλειά του σαν καινούριο .
https://www.skroutz.gr/c/599/analosima-katharismou.html?keyphrase=AM+microfibre

https://am-denmark.com/

Επεξ/σία από Dare-Devil
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 8/5/2019 στις 10:31 ΜΜ, guido είπε

δεν το έχω ψάξει, άλλα επειδή πριν πολλά πολλά χρονιά είχα ή έχω την εντύπωση πως είχα διαβάσει πως υπάρχει θέμα αν γυρίσουν ανάποδα, τους κρατάω να μην γυρνάνε .

Αν και σπάνια περίπτωση,φυσικά και έχουν θέμα..Σε ένα ίντερνετ καφέ που δούλευα,είχαμε 100 υπολογιστές και για να προλάβω,πολλές φορές τα φύσαγα και δεν κράταγα κόντρα τους ανεμιστήρες και τους άφηνα να γυρνάνε σαν τρελοί..Οπότε το διαπίστωσα στην πράξη,ότι έχει θέμα..Γι αυτό καλύτερα κρατήστε τους κόντρα με το άλλο χέρι...

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...