vasilissouvlaki Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Έχω ενα πιεστικό master hpc 1400 και θέλω να βαλω κανένα εξαετημα με δοχείο για να ρίχνει αφρό. Τι πρεπει6να κάνω να αλλάξω όλο το πιστόλι ή βγαίνει κάπως ή προσαρμοζετε καπως μπροστά? Ετσι είναι το ακροφυσιο.
george kesoglu Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) πρεπει να βρεις το δικο του συμβατο εξαρτημα βασικα ειναι σχεδον αχρηστο σαν αξεσουαρ για το αυτοκινητο με ενεργο αφρο δεν κανει κατι ιδιαιτερο για τα χαλιά κατι κανει με ειδικό απορρυπαντικό Επεξ/σία 8 Μαΐου 2019 από george kesoglu
vasilissouvlaki Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, george kesoglu είπε πρεπει να βρεις το δικο του συμβατο εξαρτημα βασικα ειναι σχεδον αχρηστο σαν αξεσουαρ για το αυτοκινητο με ενεργο αφρο δεν κανει κατι ιδιαιτερο για τα χαλιά κατι κανει με ειδικό απορρυπαντικό Γιατί είναι άχρηστο?
chsam Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 16 ώρες πριν, vasilissouvlaki είπε Έχω ενα πιεστικό master hpc 1400 και θέλω να βαλω κανένα εξαετημα με δοχείο για να ρίχνει αφρό. Τι πρεπει6να κάνω να αλλάξω όλο το πιστόλι ή βγαίνει κάπως ή προσαρμοζετε καπως μπροστά? Ετσι είναι το ακροφυσιο. Βαλε μια φωτογραφια που να δειχνει ολο το πιστολι. Η δικια μου εμπειρια σε karcher πιεστικα, ηταν οτι εβγαζα ξεβιδωνοντας ολη την "μυτη" 50-60 εκατοστων και βιδωνα το εξαρτημα αφρου μετα.Εκει που δειχνεις δεν μπαινει τιποτα, μονο να το ξεβιδωσεις για να αλλαξεις λαστιχακια μπορεις.
vasilissouvlaki Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, chsam είπε Βαλε μια φωτογραφια που να δειχνει ολο το πιστολι. Η δικια μου εμπειρια σε karcher πιεστικα, ηταν οτι εβγαζα ξεβιδωνοντας ολη την "μυτη" 50-60 εκατοστων και βιδωνα το εξαρτημα αφρου μετα.Εκει που δειχνεις δεν μπαινει τιποτα, μονο να το ξεβιδωσεις για να αλλαξεις λαστιχακια μπορεις. Να έτσι είναι αν βγάλω αυτό που λες
chsam Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vasilissouvlaki είπε Να έτσι είναι αν βγάλω αυτό που λες Το σημειο που ειναι η σκανδαλη θελω να δω ή καποια πιο γενικη εικονα.Αν μπορεις βγαλε μια να φαινεται ολο το πιστολι. Εκτος κ αν δεν εχει σκανδαλη και το λειτουργεις απευθειας απο το μηχανημα, οποτε πρεπει να βρεις πιστολι αφρου που να βιδωνει στον σωληνα Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από chsam
vasilissouvlaki Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, chsam είπε Το σημειο που ειναι η σκανδαλη θελω να δω ή καποια πιο γενικη εικονα.Αν μπορεις βγαλε μια να φαινεται ολο το πιστολι. Εκτος κ αν δεν εχει σκανδαλη και το λειτουργεις απευθειας απο το μηχανημα, οποτε πρεπει να βρεις πιστολι αφρου που να βιδωνει στον σωληνα
chsam Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε Πολυ περιεργο πιστολι, στα karcher o τοσο μακρυς λαιμος δεν υπαρχει.Δυστυχως πρεπει να ψαξεις αντιπροσωπεια για σωστο ανταλλακτικο γιατι με φοβιζει ο τοσο μακρυς λαιμος, με την εννοια οτι ισως προσθετει πιεση και αν αγορασεις ενα οποιοδηποτε πιστολι αφρου που μπορει να βιδωσει, να παθει καποια ζημια.
vasilissouvlaki Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δεν βρίσκω πουθενά αυτό το πιεστικό. Υπαρχει κανενα φτηνό πιστόλι με εξάρτημα μαζί? Να το προσαρμοσω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα