Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ενα πιεστικό master hpc 1400 και θέλω να βαλω κανένα εξαετημα με δοχείο για να ρίχνει αφρό. Τι πρεπει6να κάνω να αλλάξω όλο το πιστόλι ή βγαίνει κάπως ή προσαρμοζετε καπως μπροστά?  Ετσι είναι το ακροφυσιο. 

20190508_173453-1741x3095.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πρεπει να βρεις το δικο του συμβατο εξαρτημα

βασικα ειναι σχεδον αχρηστο σαν αξεσουαρ

για το αυτοκινητο με ενεργο αφρο δεν κανει κατι ιδιαιτερο

για τα  χαλιά κατι κανει με ειδικό απορρυπαντικό 

Επεξ/σία από george kesoglu
Δημοσ.
2 ώρες πριν, george kesoglu είπε

πρεπει να βρεις το δικο του συμβατο εξαρτημα

βασικα ειναι σχεδον αχρηστο σαν αξεσουαρ

για το αυτοκινητο με ενεργο αφρο δεν κανει κατι ιδιαιτερο

για τα  χαλιά κατι κανει με ειδικό απορρυπαντικό 

Γιατί είναι άχρηστο? 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, vasilissouvlaki είπε

Έχω ενα πιεστικό master hpc 1400 και θέλω να βαλω κανένα εξαετημα με δοχείο για να ρίχνει αφρό. Τι πρεπει6να κάνω να αλλάξω όλο το πιστόλι ή βγαίνει κάπως ή προσαρμοζετε καπως μπροστά?  Ετσι είναι το ακροφυσιο. 

20190508_173453-1741x3095.jpg

Βαλε μια φωτογραφια που να δειχνει ολο το πιστολι. Η δικια μου εμπειρια σε karcher πιεστικα, ηταν οτι εβγαζα ξεβιδωνοντας ολη την "μυτη" 50-60 εκατοστων και βιδωνα το εξαρτημα αφρου μετα.Εκει που δειχνεις δεν μπαινει τιποτα, μονο να το ξεβιδωσεις για να αλλαξεις λαστιχακια μπορεις.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, chsam είπε

Βαλε μια φωτογραφια που να δειχνει ολο το πιστολι. Η δικια μου εμπειρια σε karcher πιεστικα, ηταν οτι εβγαζα ξεβιδωνοντας ολη την "μυτη" 50-60 εκατοστων και βιδωνα το εξαρτημα αφρου μετα.Εκει που δειχνεις δεν μπαινει τιποτα, μονο να το ξεβιδωσεις για να αλλαξεις λαστιχακια μπορεις.

Να έτσι είναι αν βγάλω αυτό που λες 

20190509_171113-1741x3095.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vasilissouvlaki είπε

Να έτσι είναι αν βγάλω αυτό που λες 

20190509_171113-1741x3095.jpg

Το σημειο που ειναι η σκανδαλη θελω να δω ή καποια πιο γενικη εικονα.Αν μπορεις βγαλε μια να φαινεται ολο το πιστολι. Εκτος κ αν δεν εχει σκανδαλη και το λειτουργεις απευθειας απο το μηχανημα, οποτε πρεπει να βρεις πιστολι αφρου που να βιδωνει στον σωληνα

Επεξ/σία από chsam
Δημοσ.
3 ώρες πριν, chsam είπε

Το σημειο που ειναι η σκανδαλη θελω να δω ή καποια πιο γενικη εικονα.Αν μπορεις βγαλε μια να φαινεται ολο το πιστολι. Εκτος κ αν δεν εχει σκανδαλη και το λειτουργεις απευθειας απο το μηχανημα, οποτε πρεπει να βρεις πιστολι αφρου που να βιδωνει στον σωληνα

20190509_201627-1741x3095.jpg

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε

20190509_201627-1741x3095.jpg

Πολυ περιεργο πιστολι, στα karcher o τοσο μακρυς λαιμος δεν υπαρχει.Δυστυχως πρεπει να ψαξεις αντιπροσωπεια για σωστο ανταλλακτικο γιατι με φοβιζει ο τοσο μακρυς λαιμος, με την εννοια οτι ισως προσθετει πιεση και αν αγορασεις ενα οποιοδηποτε πιστολι αφρου που μπορει να βιδωσει, να παθει καποια ζημια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...