Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 4 hours ago, Βασίλης_29 said: Σε εκλογικό του κέντρου της Αθήνας το 2009, μας είχανε φέρει περισσότερα από μια πίτσα, και νερά και αναψυκτικά και πατατάκια και ένα σωρό. Η αμοιβή του γραμματέα είναι μόνο ενα συμβολικό ποσόν, δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο Το 2009 λεφτά υπήρχαν! 😛 Τώρα για τις 2 Κυριακές είναι 200 euro. 3 minutes ago, Mhlogiatros said: O δικαστικός αντιπρόσωπος από τη τσέπη του μεν αλλά είναι ο μόνος που πληρώνεται όλοι οι άλλοι πάνε φαντάροι ...Είθισται να σας έχει κάτι όλη μέρα τι να πω πόση γαϊδουριά είναι να μη σου δίνουν ούτε νερό ... Κι ο γραμματέας.
Mhlogiatros Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ε ναι αυτοί που φέρνουν τα κεράσματα αν δηλαδή δεν αρχίσουν το κλάψιμο ότι δε φτάνουν αλλιώς θα τρέχεις να βρεις στο κάτω καβροχωρι . Όποιος πάει μια δε ξαναπάει Επεξ/σία 16 Μαΐου 2019 από Mhlogiatros
vagos789 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 10 ώρες πριν, dompred είπε Δεν το λέω προσωπικά για σένα, αλλά ο ένας έχω διάβασμα, ο άλλος έχω δουλειά (που δεν λέω κάτι εναντίων αυτών), ποιος θα μείνει να πάει στο τέλος; Όλοι (της εφορευτικής επιτροπής) υπό τις ίδιες συνθήκες καλούνται, όλοι θα περάσουν μαζί μια Κυριακή και κανένας δεν θα πληρωθεί. Αυτο δεν κατανοουν,ειναι η νοοτροπια εγω δουλευω,εχω υποχρεωσεις,εχω παιδι,λες και ολοι οι αλλοι στην εφορευτικη ειναι παγκοσμιοι πρωταθλητες στον αυνανισμο διαρκειας 1 1
R-tzas Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Ο δικαστικός και ο γραμματέας πληρώνονται κανονικά (100 το λιγότερο, φέτος περισσότερο) τον οποίο γραμματέα τον φέρνει ο δικαστικός και είναι δικό του άτομο (αδερφός, φίλος, γκομενος) για να τσεπωσει το 100αρι χαλαρά και όμορφα, ενώ ο καημένος ο πολίτης να φάει όλη την μέρα σαν το κορόιδο. Μ'αρέσει ότι κάποιοι το υποστηρίζουν κιόλας λέγοντας το "καθήκον" σε αυτό το κράτος όταν υπάρχει εκμετάλλευση το θεωρούμε καθήκον. Ας δώσουν τα μισά του γραμματέα στον απλό πολίτη που τα έχει ανάγκη και ας δούμε ποιος θα πάει και ποιος όχι, τωρα που τα στάζουν στους γραμματείς όμως αυτοί κάνουν ουρα για να πάνε! 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 6 minutes ago, R-tzas said: Ο δικαστικός και ο γραμματέας πληρώνονται κανονικά (100 το λιγότερο, φέτος περισσότερο) τον οποίο γραμματέα τον φέρνει ο δικαστικός και είναι δικό του άτομο (αδερφός, φίλος, γκομενος) για να τσεπωσει το 100αρι χαλαρά και όμορφα, ενώ ο καημένος ο πολίτης να φάει όλη την μέρα σαν το κορόιδο. Μ'αρέσει ότι κάποιοι το υποστηρίζουν κιόλας λέγοντας το "καθήκον" σε αυτό το κράτος όταν υπάρχει εκμετάλλευση το θεωρούμε καθήκον. Ας δώσουν τα μισά του γραμματέα στον απλό πολίτη που τα έχει ανάγκη και ας δούμε ποιος θα πάει και ποιος όχι, τωρα που τα στάζουν στους γραμματείς όμως αυτοί κάνουν ουρα για να πάνε! Τα μισά του γραμματέα (50 euro) στους 4 + 4 της εφορευτικής, δλδ 6.25 euro ο ενας ανά Κυριακή. 😛 1
R-tzas Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, vagos789 είπε Αυτο δεν κατανοουν,ειναι η νοοτροπια εγω δουλευω,εχω υποχρεωσεις,εχω παιδι,λες και ολοι οι αλλοι στην εφορευτικη ειναι παγκοσμιοι πρωταθλητες στον αυνανισμο διαρκειας Και τι να κάνει ο κόσμος; να παρατήσει τις δουλειές του για να πάει; ομορφα τα λες! Δεν είπε κανείς εδω μεσα να μην παω εγω να πάει Ο διπλανός μου, ο γείτονας μου, όλοι λένε το απλό και δίκαιο, ας πληρώσουν για να πάει και ο απλός πολίτης που έχει ανάγκη. Όλοι οι άλλοι στην εφορευτική πληρώνονται και πανε τρέχοντας φιλαράκι, εγώ προσωπικά και να πληρωνόμουν δεν θα πήγαινα λογω υποχρεώσεων. 11 λεπτά πριν, ThReSh είπε Τα μισά του γραμματέα (50 euro) στους 4 + 4 της εφορευτικής, δλδ 6.25 euro ο ενας ανά Κυριακή. 😛 Καταλαβαίνω ότι το λες με χιούμορ αλλα εδω τουλάχιστον, 1 άτομο κάθεται μαζί με τους άλλους 2. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2019 από R-tzas
Pwpwpw Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Χθες ηρθε χαρτι για εφορευτικη για την αδερφη μου😂 Τι καθηκον γραφουν καποιοι ειναι δυνατον? Το χαρτι λεει οτι πρπει να παρευρεθεις στις 6 το πρωι και καθεσαι μεχρι να τελειωσει η καταμετρηση, δηλαδη βραδυ, μιλαμε οτι χτυπας χαλαρα ενα 15ωρο εκει και εμ ειναι υποχρεωτικο εμ δεν δου δινουν καν ενα συμβολικο μεροκαματο. Εγω αν μου ερχοταν απλα δεν θα πηγαινε παντως, το θεωρω μεγιστη κοροιδια. Θα επρπε να δινουν κατι, ενα 50ευρω ξερω γω που θα φας ολη την μερα εκει.Το να σε εξαναγκαζουν με το ετσι θελω να φας ολοκληρη την μερα σε ενα εκλογικο χωρις μια αμοιβη μονο δειγμα δημοκρατιας δεν ειναι. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2019 από Pwpwpw
tz3s Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 9 ώρες πριν, christopher0016 είπε Δεν είπα ότι λέει κάτι λάθος . Εγώ λέω απλα ότι δεν συμφωνώ με όλο αυτό,και φυσικά δεν το θεωρώ καθήκον. Σε εμένα αναφέρεσαι; Μάλλον εσύ είσαι αεροβόλο από τα λίγα γιατί δυσκολεύεσαι να καταλάβεις ότι κάνω πλάκα λέγοντας ότι θα κάνω μήνυση για μαύρη εργασία Οχι φιλε μου μην αρπαζεσαι... Πιστολι και απο εμενα ειχε φαει οταν με ειχαν καλεσει αναπληρωτη πριν 2-3 χρονια. Σιγα μην τρεχω εγω να κανω τα δουλεματα τους στο τζαμπε 1
vagos789 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 15 λεπτά πριν, R-tzas είπε Δεν είπε κανείς εδω μεσα να μην παω εγω να πάει Ο διπλανός μου Αν εσυ δεν πας,ποιος θα παει δηλαδη,ο Καρλ Χαινς Ρουμενίγκε;Ο διπλανος σου θα παει. Δειτε επιτελους μισο εκατοστο περα απο τη μυτη σας και τον μικροκοσμο σας,περι αυτου ειναι η δημοκρατια 3 1
pontez2 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 To χειρότερο ειναι οτι εξαιρουν το οποιονδήποτε δημόσιο λειτουργό διότι λέει μπορει να έχει συμφέρον δολιοφθοράς. Το ίδιο το κράτος δηλαδη δεν εμπιστευετε τους δ.υ. του. Πειτε ρε καλυτερα οτι τα έχετε κάνει πλακάκια για να στελνετε τα κορόιδα με το γράμμα του νόμου. 2 λεπτά πριν, vagos789 είπε Αν εσυ δεν πας,ποιος θα παει δηλαδη,ο Καρλ Χαινς Ρουμενίγκε;Ο διπλανος σου θα παει. Δειτε επιτελους μισο εκατοστο περα απο τη μυτη σας και τον μικροκοσμο σας,περι αυτου ειναι η δημοκρατια Κανείς μέχρι να αποφασίσουν να πληρώνουν. Κανείς όμως! 5 1
R-tzas Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, vagos789 είπε Αν εσυ δεν πας,ποιος θα παει δηλαδη,ο Καρλ Χαινς Ρουμενίγκε;Ο διπλανος σου θα παει. Δειτε επιτελους μισο εκατοστο περα απο τη μυτη σας και τον μικροκοσμο σας,περι αυτου ειναι η δημοκρατια Αυτοί που πληρώνονται. Περί ποιου είναι η δημοκρατία; Σε αλλα κράτη δεν έχουν δημοκρατία μόνο εδώ έχουμε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 27 minutes ago, R-tzas said: Καταλαβαίνω ότι το λες με χιούμορ αλλα εδω τουλάχιστον, 1 άτομο κάθεται μαζί με τους άλλους 2. Κακά τα ψέματα, το "συμβολικό" ποσό που ακούγεται δεν θα έχει διαφορά στο να ψήσει πράγματι να έρχονται κι οι 8. Αν είναι της προκοπής, λόγω του αριθμού των μελών της εφορευτικής θα αυξάνει αρκετά το κόστος των εκλογών.
Pwpwpw Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Στο φιναλε ας κανουν μειωση στα λεφτα που δινουν στους δικηγορους και να δινουν κατι και σε αυτους τις εφορευτικης εφοσον σε εξαναγκαζουν να πας. Το κατανοω οτι προφανως ο δικηγορος εχει ευθυνες εκεινη την μερα, αλλα δν γινετε να του δινουν 1200 ευρω και στον αλλο της εφορευτικης να μην δινουν δεκαρα τσακιστη.Μονο και μονο που σε εξαναγκαζει να πας να φας ολοκληρη την μερα σου εκει, χτυπωντας χαλαρα ενα 15ωρο, επρεπε να δινουν τουλαχιστον ενα 50ευρω.
Mhlogiatros Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Και στο στρατό υποτίθεται ότι βγάζουν συμβολικό μισθό φαντάρου 7 ευρό το χρόνο ; για να μη λένε ότι σε έχουν δούλο Btw μου τα χρωστάνε . Χοντρά για καύσιμα και λίγο φαι δε φτάνουν τα 50ευρω για τα έξοδα επαρχία Επεξ/σία 16 Μαΐου 2019 από Mhlogiatros
dsvee Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Πάντως από ότι διαβάζω τσιμπισαν μια αυξησουλα 30% σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογες οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και οι γραμματείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις