renovatio3 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τα διάφορα ''καταστήματα'' που υπάρχουν στο facebook και πουλάνε επώνυμα αθλητικά παπούτσια στύλ 50€ το ένα ζευγάρι και 80€ τα 2. Οκ οτι μιλάμε για μαιμουδάκια δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ευφυία να το καταλάβει κανείς το θέμα είναι γίνεται η αποστολή των προιόντων,παραλαμβάνεις παπούτσια ή απλά πληρώνεις αντικαταβολή ξέρω γω πέτρες. Φυσικά πέτρες μπορείς να παραλάβεις σε οποιαδήποτε συναλλαγή οπουδήποτε ακόμη και με μέλη του insomnia. Έχει κάνει κάποιος κάποια αντίστοιχη συναλλαγή,γνωρίζει να μας πεί λεπτομέρειες τι παίζει;
zx1234r Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Υπάρχουν τόσα μαγαζιά που πουλάνε μαιμούδες. Γιατί να πας στο facebook?
renovatio3 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, zx1234r είπε Υπάρχουν τόσα μαγαζιά που πουλάνε μαιμούδες. Γιατί να πας στο facebook? Γιατί βρε φίλε μου δεν ζούμε όλοι Αθήνα υπάρχουν και απομακρυσμένες περιοχές,έχουμε και εμείς δικαίωμα στην μαιμού😄😄😄
sezebo Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 17 λεπτά πριν, renovatio3 είπε Γιατί βρε φίλε μου δεν ζούμε όλοι Αθήνα υπάρχουν και απομακρυσμένες περιοχές,έχουμε και εμείς δικαίωμα στην μαιμού😄😄😄 πανε στη λαικη της περιοχης σου και θα βρεις...
NikosKallithea Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, renovatio3 είπε ακόμη και με μέλη του insomnia. αααα τα μελη του insomnia είναι πιο αξιόπιστα και απο το amazon 😂
kormos Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, renovatio3 είπε Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τα διάφορα ''καταστήματα'' που υπάρχουν στο facebook και πουλάνε επώνυμα αθλητικά παπούτσια στύλ 50€ το ένα ζευγάρι και 80€ τα 2. Οκ οτι μιλάμε για μαιμουδάκια δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ευφυία να το καταλάβει κανείς το θέμα είναι γίνεται η αποστολή των προιόντων,παραλαμβάνεις παπούτσια ή απλά πληρώνεις αντικαταβολή ξέρω γω πέτρες. Φυσικά πέτρες μπορείς να παραλάβεις σε οποιαδήποτε συναλλαγή οπουδήποτε ακόμη και με μέλη του insomnia. Έχει κάνει κάποιος κάποια αντίστοιχη συναλλαγή,γνωρίζει να μας πεί λεπτομέρειες τι παίζει; Να σου εγγυηθεί κάποιος για τις αρπαχτές των άλλων δύσκολο... Καλύτερο αποτέλεσμα θα έχεις από τα «παραμάγαζα» παρά από το ανεξέλεγκτο κομμάτι του φβ με τους δήθεν πλανόδιους... Μην ξεχνάς και τα ηλεκτρονικά καταστήματα των επισήμων εταιριών που κατά καιρούς βγάζουν πολύ καλές προσφορές ή ακόμα και τις χαμηλές τιμές που εμφανίζονται κατά καιρούς σε εμπορικά καταστήματα... Εναλλακτικά κάνε την δοκιμή και ενημέρωσε και εμάς να ξέρουμε...
renovatio3 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν ζήτησα κάποια εγγύηση ρώτησα αν κάποιος πήρε κάτι απο τέτοια μαγαζιά ώστε να έχω μια ιδέα αν όντως στέλνουν έστω τύπου nike και όχι ντομάτες. Ενήλικες είμαστε ξέρω αρκετά καλά τις ''προσφορές'' των εμπορικών,προτιμώ μαιμουδάκι αλλά σωστό παρά σπασμένα νούμερα λαχεία,δείγματα που το ένα είναι ξωθωριασμένο απο την βιτρίνα ή ήδη ανοιγμένο γιατί το φόρεσαν 10 στο μαγαζι ή τις ''ευκαιρίες'' του insomnia που αγοράστηκαν ''απο έξω'' φορέθηκαν 2 φορές όλες κι όλες και πουλιένται σκότωμα ένα 80αρι... Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από renovatio3
Kostasspil Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 3 hours ago, renovatio3 said: Δεν ζήτησα κάποια εγγύηση ρώτησα αν κάποιος πήρε κάτι απο τέτοια μαγαζιά ώστε να έχω μια ιδέα αν όντως στέλνουν έστω τύπου nike και όχι ντομάτες. Ενήλικες είμαστε ξέρω αρκετά καλά τις ''προσφορές'' των εμπορικών,προτιμώ μαιμουδάκι αλλά σωστό παρά σπασμένα νούμερα λαχεία,δείγματα που το ένα είναι ξωθωριασμένο απο την βιτρίνα ή ήδη ανοιγμένο γιατί το φόρεσαν 10 στο μαγαζι ή τις ''ευκαιρίες'' του insomnia που αγοράστηκαν ''απο έξω'' φορέθηκαν 2 φορές όλες κι όλες και πουλιένται σκότωμα ένα 80αρι... Και να σ πει καποιος το ενα η το αλλο, δε θα μπορεσεις να βγαλεις ασφαλες συμπερασμα. Εγω μπορει να παρελαβα, κανονικα, ο αλλος μπορει να πηρε πετρες. Γενικα σε online αγορες θελει πολυ πρσοχη και πολυ ψαξιμο
Salvation81 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, renovatio3 είπε Δεν ζήτησα κάποια εγγύηση ρώτησα αν κάποιος πήρε κάτι απο τέτοια μαγαζιά ώστε να έχω μια ιδέα αν όντως στέλνουν έστω τύπου nike και όχι ντομάτες. Ενήλικες είμαστε ξέρω αρκετά καλά τις ''προσφορές'' των εμπορικών,προτιμώ μαιμουδάκι αλλά σωστό παρά σπασμένα νούμερα λαχεία,δείγματα που το ένα είναι ξωθωριασμένο απο την βιτρίνα ή ήδη ανοιγμένο γιατί το φόρεσαν 10 στο μαγαζι ή τις ''ευκαιρίες'' του insomnia που αγοράστηκαν ''απο έξω'' φορέθηκαν 2 φορές όλες κι όλες και πουλιένται σκότωμα ένα 80αρι... Πετρες δεν νομιζω να λαβεις, παπουτσι που να ειναι σαν αναποδο γαμωτο σε σχεση με οτι ειδες στο FB ναι το εχουν παθει πολλοι. Παντως χιλιες φορες αντι για 50ε πχ να δωσεις 80-90ε και να παρεις αυθεντικο το παπουτσι που θελεις (αν κοιτας σε καταστηματα οπως Zakcret και CosmosSport θα βρεις τετοιες προσφορες συχνα). Επεξ/σία 11 Μαΐου 2019 από Salvation81 1
akis_tzev Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Ακόμα και παππούτσια να λάβεις,ζημιά στα πόδια σου θα κάνεις φιλαράκι...Καλύτερα κάτι μη επώνυμο και κανονικό παππούτσι,παρα αυτά τα μαϊμού που το μόνο που κάνουν καλά είναι να διώχνουν τα κουνούπια λόγω της έντονης δυσοσμίας..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα