Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τα διάφορα ''καταστήματα'' που υπάρχουν στο facebook και πουλάνε επώνυμα αθλητικά παπούτσια στύλ 50€ το ένα ζευγάρι και 80€ τα 2.

Οκ οτι μιλάμε για μαιμουδάκια δεν χρειάζεται ιδιαίτερη  ευφυία να το καταλάβει κανείς το θέμα είναι γίνεται η αποστολή των προιόντων,παραλαμβάνεις παπούτσια ή απλά πληρώνεις αντικαταβολή ξέρω γω πέτρες.

Φυσικά πέτρες μπορείς να παραλάβεις σε οποιαδήποτε συναλλαγή οπουδήποτε ακόμη και με μέλη του insomnia.

Έχει κάνει κάποιος κάποια αντίστοιχη συναλλαγή,γνωρίζει να μας πεί λεπτομέρειες τι παίζει;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Υπάρχουν τόσα μαγαζιά που πουλάνε μαιμούδες. Γιατί να πας στο facebook?

Γιατί βρε φίλε μου δεν ζούμε όλοι Αθήνα υπάρχουν και απομακρυσμένες περιοχές,έχουμε και εμείς δικαίωμα στην μαιμού😄😄😄

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, renovatio3 είπε

Γιατί βρε φίλε μου δεν ζούμε όλοι Αθήνα υπάρχουν και απομακρυσμένες περιοχές,έχουμε και εμείς δικαίωμα στην μαιμού😄😄😄

πανε στη λαικη της περιοχης σου και θα βρεις...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, renovatio3 είπε

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τα διάφορα ''καταστήματα'' που υπάρχουν στο facebook και πουλάνε επώνυμα αθλητικά παπούτσια στύλ 50€ το ένα ζευγάρι και 80€ τα 2.

Οκ οτι μιλάμε για μαιμουδάκια δεν χρειάζεται ιδιαίτερη  ευφυία να το καταλάβει κανείς το θέμα είναι γίνεται η αποστολή των προιόντων,παραλαμβάνεις παπούτσια ή απλά πληρώνεις αντικαταβολή ξέρω γω πέτρες.

Φυσικά πέτρες μπορείς να παραλάβεις σε οποιαδήποτε συναλλαγή οπουδήποτε ακόμη και με μέλη του insomnia.

Έχει κάνει κάποιος κάποια αντίστοιχη συναλλαγή,γνωρίζει να μας πεί λεπτομέρειες τι παίζει;

Να σου εγγυηθεί κάποιος για τις αρπαχτές των άλλων δύσκολο...

Καλύτερο αποτέλεσμα θα έχεις από τα «παραμάγαζα» παρά από το ανεξέλεγκτο κομμάτι του φβ με τους δήθεν πλανόδιους...

Μην ξεχνάς και τα ηλεκτρονικά καταστήματα των επισήμων εταιριών που κατά καιρούς βγάζουν πολύ καλές προσφορές ή ακόμα και τις χαμηλές τιμές που εμφανίζονται κατά καιρούς σε εμπορικά καταστήματα...

Εναλλακτικά κάνε την δοκιμή και ενημέρωσε και εμάς να ξέρουμε... :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ζήτησα κάποια εγγύηση ρώτησα αν κάποιος πήρε κάτι απο τέτοια μαγαζιά ώστε να έχω μια ιδέα αν όντως στέλνουν έστω τύπου nike και όχι ντομάτες.

Ενήλικες είμαστε ξέρω αρκετά καλά τις ''προσφορές'' των εμπορικών,προτιμώ μαιμουδάκι αλλά σωστό παρά σπασμένα νούμερα λαχεία,δείγματα που το ένα είναι ξωθωριασμένο απο την βιτρίνα ή ήδη ανοιγμένο γιατί το φόρεσαν 10 στο μαγαζι ή τις ''ευκαιρίες'' του insomnia που αγοράστηκαν ''απο έξω'' φορέθηκαν 2 φορές όλες κι όλες και πουλιένται σκότωμα ένα 80αρι...

Επεξ/σία από renovatio3
Δημοσ.
3 hours ago, renovatio3 said:

Δεν ζήτησα κάποια εγγύηση ρώτησα αν κάποιος πήρε κάτι απο τέτοια μαγαζιά ώστε να έχω μια ιδέα αν όντως στέλνουν έστω τύπου nike και όχι ντομάτες.

Ενήλικες είμαστε ξέρω αρκετά καλά τις ''προσφορές'' των εμπορικών,προτιμώ μαιμουδάκι αλλά σωστό παρά σπασμένα νούμερα λαχεία,δείγματα που το ένα είναι ξωθωριασμένο απο την βιτρίνα ή ήδη ανοιγμένο γιατί το φόρεσαν 10 στο μαγαζι ή τις ''ευκαιρίες'' του insomnia που αγοράστηκαν ''απο έξω'' φορέθηκαν 2 φορές όλες κι όλες και πουλιένται σκότωμα ένα 80αρι...

Και να σ πει καποιος το ενα η το αλλο, δε θα μπορεσεις να βγαλεις ασφαλες συμπερασμα. Εγω μπορει να παρελαβα, κανονικα, ο αλλος μπορει να πηρε πετρες.  Γενικα σε online αγορες θελει πολυ πρσοχη και πολυ ψαξιμο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, renovatio3 είπε

Πετρες δεν νομιζω να λαβεις, παπουτσι που να ειναι σαν αναποδο γαμωτο σε σχεση με οτι ειδες στο FB ναι το εχουν παθει πολλοι.

Παντως χιλιες φορες αντι για 50ε πχ να δωσεις 80-90ε και να παρεις αυθεντικο το παπουτσι που θελεις (αν κοιτας σε καταστηματα οπως Zakcret και CosmosSport θα βρεις τετοιες προσφορες συχνα).

Επεξ/σία από Salvation81
  • Like 1
Δημοσ.

Ακόμα και παππούτσια να λάβεις,ζημιά στα πόδια σου θα κάνεις φιλαράκι...Καλύτερα κάτι μη επώνυμο και κανονικό παππούτσι,παρα αυτά τα μαϊμού που το μόνο που κάνουν καλά είναι να διώχνουν τα κουνούπια λόγω της έντονης δυσοσμίας..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...