PanagiotisPC Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Καλησπέρα, παλαιοτερα ειχα βαλει απορρητο να μην εμφανιζονται στο προφιλ μου οι ομαδες που ειμαι. Τωρα θελω να τις επαναφερω. Που πηγαινω ομως; Δε μπορω να βρω. Ευχαριστω
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 39 λεπτά πριν, PanagiotisPC είπε Καλησπέρα, παλαιοτερα ειχα βαλει απορρητο να μην εμφανιζονται στο προφιλ μου οι ομαδες που ειμαι. Τωρα θελω να τις επαναφερω. Για εξήγησε λίγο καλύτερα
Kostasspil Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Αν εχω καταλαβει καλα, στην καρτελα "πληροφοριες" του προφιλ σου, αν πας κατω κατω, σου δειχνει τις σελιδες που ακολουθεις, τα check in etc. Διπλα απο καθε ενοτητα θα δεις αυτη την επιλογη Spoiler απο εκει το ρυθμιζεις. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2019 από Kostasspil
PanagiotisPC Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 58 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Αν εχω καταλαβει καλα, στην καρτελα "πληροφοριες" του προφιλ σου, αν πας κατω κατω, σου δειχνει τις σελιδες που ακολουθεις, τα check in etc. Διπλα απο καθε ενοτητα θα δεις αυτη την επιλογη Απόκρυψη περιεχομένων απο εκει το ρυθμιζεις. Πηγαίνω εκεί που μου λες αλλά δε μου το βγάζει. Μου εμφανίζει μόνο το ''Απόκρυψη ενότητας''
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα