Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι από τους άτυχους που με ρημάζουν τα κουνούπια όλο το καλοκαίρι, και αναγκάζομαι να κουβαλάω μαζί μου σπρευ για κουνούπια, ή ρολό ή καμια φενιστιλ για μετά... Το σπρει είναι μόνιμα στο αμάξι.

Επειδή θα πάω σε κάμπινγκ για το καλοκαίρι για 2+ μήνες (ναι είναι η συνέχεια του προηγούμενου θέματος με το στρώμα για όσους είδαν :D) και το autan (απλό/plus) κοστίζει και πέραν αυτού θέλει ανανέωση κάθε κάποιες ώρες, αλλά τα κουνούπια ειναι non-stop από το απόγευμα μέχρι το πρωί, θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε δοκιμάσει κάποιο φυτικό βραχιόλι που λένε κρατάει 20-30 μέρες ή κάτι βρε αδερφέ που να είναι πιο οικονομικό και να προσφέρει συνεχή προστασία;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, santana99 είπε

Είμαι από τους άτυχους που με ρημάζουν τα κουνούπια όλο το καλοκαίρι, και αναγκάζομαι να κουβαλάω μαζί μου σπρευ για κουνούπια, ή ρολό ή καμια φενιστιλ για μετά... Το σπρει είναι μόνιμα στο αμάξι.

Επειδή θα πάω σε κάμπινγκ για το καλοκαίρι για 2+ μήνες (ναι είναι η συνέχεια του προηγούμενου θέματος με το στρώμα για όσους είδαν :D) και το autan (απλό/plus) κοστίζει και πέραν αυτού θέλει ανανέωση κάθε κάποιες ώρες, αλλά τα κουνούπια ειναι non-stop από το απόγευμα μέχρι το πρωί, θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε δοκιμάσει κάποιο φυτικό βραχιόλι που λένε κρατάει 20-30 μέρες ή κάτι βρε αδερφέ που να είναι πιο οικονομικό και να προσφέρει συνεχή προστασία;

Επειδή πριν χρόνια πηγαίναμε όλο το καλοκαίρι σε κάμπιγκ στην Χαλκιδική με τα μικρά παιδιά και δεν θέλαμε να τα αλείφουμε με autan είχαμε βρει κάτι αυτοκόλλητα με φυτικά εκχυλίσματα που τα κολούσαμε στα μπράτσα τους και γύρω γύρω στην κουκέτα και είχαν αποτέλεσμα.

Δυστυχώς δεν θυμάμαι πώς λέγονταν αλλά σίγουρα θα υπάρχει κάτι αντίστοιχο και σήμερα.

• Like 1
Δημοσ.

Το σκόρδο κάνει την οσμή του δέρματος μη συμπαθητική για τα κουνούπια αλλά δυστυχώς δεν θα περιοριστεί εκεί χαχα

Ευχαριστώ για τα αυτοκόλλητα, τα τσεκάρω τώρα...

Υπάρχει κάποιο αποξηραμένο φυτό που κάνει τέτοια δουλειά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, santana99 είπε

Στα MyMarket (και σε άλλα σούπερ μάρκετ φαντάζομαι) θα βρεις ακτικουνουπικο βραχιολακι. Φοριέται στο χέρι ή στο πόδι ή αν θες να μη το φοράς, το κρέμας κάπου δίπλα σου. Τα έχει εκεί που έχει όλα τα είδη αυτά τα αντικουνουπικα. Επίσης εκεί θα βρεις και αυτοκόλλητα "τσιρότο" που κάνουν την ίδια δουλειά 

Επεξ/σία από lek88

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...