Dreammpompo Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Καλησπέρα παιδιά έχω ένα θέμα με μια παραγγελία πριν από 4 μέρες πήρα από Κίνα κάτι κάμερες όχι πολύ ακριβές μπαίνω σήμερα να δω αν ξεκίνησαν και βλέπω ότι δεν έχει δηλώσει στο eBay ότι είναι αγορασμένο μετα μπαίνω στις ιδιοποίηση και μου λέει error το προφίλ του μάλλον το διέγραψε η με μπλόκαρε δεν μπορώ να του στείλει μνμ μπαινω στο eBay για να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω και μου γράφει ότι το αντικείμενο δεν είναι πληρωμένο Αλλα τα λεφτά από την PayPal τα έχει τραβήξει κανονικά έχει κάποιος καμία ίδιεα πως μπορώ να κινηθώ τώρα
Dreammpompo Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Μήπως μπορεί κάποιος να με καθοδήγηση γιατί είμαι ταξίδι και μπαίνω από το κινητό αλλά δεν μπορώ να βρω που κανείς dispute από την εφαρμογή της PayPal
omega Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Μπες απο τον browser του κινητου σου, log in στο site του Ebay και πατα στο λινκ που σου εδωσε ο φιλος πιο πανω
Dreammpompo Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Ναι το θέμα είναι ότι από το eBay δεν μπορώ μιας και δεν δήλωσε ότι πουλήθηκε Και μου γράφει ότι δεν μπορώ αλλά από την PayPal δεν βγάζω άκρη δυστυχώς όσο και αν προσπάθησα να το κάνω This item hasn't been paid for yet We're sorry there's an issue with your order. It doesn't look like this item has been paid for yet. If you've already paid, you can ask the seller to mark the item as paid. If you haven't paid it yet, you can pay now. Go back to eBay Help If you still need help: Contact the seller
Mr_Terror Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Στις πληρωμες paypal σου δειχνει οτι εχει γινει η συγκεκριμενη χρεωση?
coxy13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Στην χρέωση στο PayPal που σου έχει γίνει, θα πας πάνω της και θα πατήσεις cancel ή ακύρωση. Το είχα πάθει κι εγώ 2 φορές και μετά από live chat με υπάλληλο του ebay βρήκα άκρη. Την επόμενη θα σου γίνει refund. Αν κάτι έχει αλλάξει κάνεις dispute όπως προείπαν τα παιδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα