logokrimenos Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Έκανε μια παραγγελία ο πατέρας μου απο την εν λόγω εφαρμογή και έκανε λάθος στα στοιχεία της διεύθυνσης, ξέχασε να βάλει αριθμό στην διεύθυνση καθώς και έκανε λάθος τον ΤΚ. Μου το είπε τώρα και σε όσα πράγματα δεν έφυγαν έστειλα μήνυμα οτι έγινε λάθος και ελπίζω να το αλλάξουν. Για τα πακέτα που έφυγαν τι μπορώ να κάνω? Έχω το tracking number, αν το παρακολουθήσω μπορώ να επικοινωνήσω με ΕΛΤΑ και να τα στείλουν στην σωστή? Τουλάχιστον η παραγγελία ήταν μικρή κανα 20άρι ευρώ σύνολο απο κάποια πράγματα, άλλαξα βεβαια στο προφιλ την διευθυνση να ειμαστε οκ σε επομενες αγορες
antbyron Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Μπορείς να πάρεις το κατάστημα ελτα στο οποίο θα παραδωθούν και να τους ενημερώσεις. 1
Pennigiaxnaki123456 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Στις 12/5/2019 στις 8:12 ΜΜ, logokrimenos είπε Έκανε μια παραγγελία ο πατέρας μου απο την εν λόγω εφαρμογή και έκανε λάθος στα στοιχεία της διεύθυνσης, ξέχασε να βάλει αριθμό στην διεύθυνση καθώς και έκανε λάθος τον ΤΚ. Μου το είπε τώρα και σε όσα πράγματα δεν έφυγαν έστειλα μήνυμα οτι έγινε λάθος και ελπίζω να το αλλάξουν. Για τα πακέτα που έφυγαν τι μπορώ να κάνω? Έχω το tracking number, αν το παρακολουθήσω μπορώ να επικοινωνήσω με ΕΛΤΑ και να τα στείλουν στην σωστή? Τουλάχιστον η παραγγελία ήταν μικρή κανα 20άρι ευρώ σύνολο απο κάποια πράγματα, άλλαξα βεβαια στο προφιλ την διευθυνση να ειμαστε οκ σε επομενες αγορες Τελικά τι έγινε; έγινε κ σε εμένα κάτι παρόμοιο 😖
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα