papoys1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, meletis_m είπε Δέν ξέρω είστε σε πολυκατοικία ή μονοκατοικία; Πλέον τις έχουν χαλάσει τις ποιότητες . Εγώ έχω μποιλερ λεβητοστασίου Φυρογένης 300λτ τριπλής ενέργειας. Έχω αφήσει αναμονή , όταν θέλω να βάλω μόνο τους συλλέκτες στην κεραμποσκεπή. Πλέον το δουλεύω ρεύμα ή καλοριφέρ . Πρόσφατα (μετά απο 15 χρόνια ) μου κάηκε η αντίσταση και δυσκολεύτηκα αρκετά να βρώ. Έχει κλείσει το εργοστάσιο εδω και μια 8ετία Καλό του λεβητοστασίου αλλά πολύ μεγάλο όταν χρειαστεί να το δουλέψεις με ρεύμα.Εγώ δεν έχω χώρο στο λεβητοστάσιο έχω τριπλής στην ταράτσα αλλά έχω κλείσει το νερό του καλοριφέρ γιατί είναι στον 4ο εγώ μένω 1ο ο καυστήρας ισόγειο άρα δε συμφέρει με το καλοριφέρ.Ήλιο και ρεύμα όταν χρειαστεί. Από την άλλη μένω στην καταραμένη περιοχή του Δήμου Παλλήνης Γέρακα όπου ακόμη λειτουργούμε με βόθρους που πέραν της βρώμας, προσέχουμε και πόσο νερό θα ρίξουμε στο μπάνιο και το νεροχύτη γιατί στην ΕΥΔΑΠ το πληρώνουμε 40-50 λεπτά το κυβικό και στο βοθρατζίδικο 5 ευρώ,οπότε καταναλώνουμε όσο γίνεται λιγότερο ζεστό ή κρύο νερό. Και μετά έχεις κάτι υποψήφιους Δημάρχους να σου βρωμίζουν με έντυπα και το γραμματοκιβώτιο. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2019 από papoys1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα