kti23 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Από τότε πάντως που η ΑΙ έγινε πιο επιθετική, σε hard δυσκολία με εμβολίζουν είτε είμαι σε practice είτε σε αγώνα χωρίς καμία ποινή και μάλιστα αν με ρίξουν εκτός και επανέλθω τσιμπάω εγώ ποινή για corner cutting χωρίς flashbacks δεν παλεύεται 😛 χαρακτηριστικο παραδειγμα Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2019 από kti23 1
Luciddream Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 8 hours ago, kti23 said: Από τότε πάντως που η ΑΙ έγινε πιο επιθετική, σε hard δυσκολία με εμβολίζουν είτε είμαι σε practice είτε σε αγώνα χωρίς καμία ποινή και μάλιστα αν με ρίξουν εκτός και επανέλθω τσιμπάω εγώ ποινή για corner cutting Φαίνεται σαν να τον χτυπας εσύ ενώ έχεις αρκετό χώρο στα αριστερά. Μετά και τους τελευταίους αγώνες τέτοια φαινόμενα θεωρούνται νορμαλ 😛 Εγώ δεν έχω προλάβει να παίξω απο το Spa και μετά.. σε ζηλεύω 😛 1
kti23 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 42 λεπτά πριν, Luciddream είπε Φαίνεται σαν να τον χτυπας εσύ ενώ έχεις αρκετό χώρο στα αριστερά. Μετά και τους τελευταίους αγώνες τέτοια φαινόμενα θεωρούνται νορμαλ 😛 Εγώ δεν έχω προλάβει να παίξω απο το Spa και μετά.. σε ζηλεύω 😛 είναι κλιπάκι από το περσινό απλά το είχα. Με κλείνει συνεχώς προς τα αριστερά και πολλές φορές με βγάζει εκτός στις στροφές κάνουν ζιγ ζαγκ για να σε κλείνουν και ουδέν ποινή.
bilythekid Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Παιδιά τι λέει το game; βλέπω καλά γραφικά; η κάνω λάθος; πολύ ζωντανό και προς το πραγματικό; σκέφτομαι να το αγοράσω.
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 άμα είναι να κοιτάς τα γραφικά..πάρε nfs..
Alex21121988 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Στις 6/11/2019 στις 6:19 ΜΜ, bilythekid είπε Παιδιά τι λέει το game; βλέπω καλά γραφικά; η κάνω λάθος; πολύ ζωντανό και προς το πραγματικό; σκέφτομαι να το αγοράσω. Bελτιώνεται κάθε χρόνο αν το τιμάς και γενικώς ασχολείσαι με F1. Eγώ περίμενα να πέσει λίγο η τιμή για να το τσιμπήσω. Το βρήκα σε ένα deal χθες στα 25 ευρώ και δεν άντεξα. Ήδη αρχίζω και λιώνω με τα settings και το στήσιμο του μονοθεσίου. 2
lebron15 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Είναι ένα πολύ ωραίο, απαιτητικό arcade racer, όπως όλα της codemasters τα τελευταία χρόνια, που παίζεται πολύ ευχάριστα και με χειριστήριο. Οι πληροφορίες που σου δίνονται στο χειριστήριο είναι εκπληκτικές όπως και στο Dirt Rally 2. Έχει ενδιαφέρον career αν και η προσθήκη μεταγραφών είναι πολύ άσχημα υλοποιημένη. Στην έκδοση για pc δεν ξέρω τι γίνεται στο online αλλά στο one το ranked είναι ψόφιο δυστυχώς. Εν ολίγοις, όποιος θέλει ένα απαιτητικό racing game που συγχωρεί το f1 2019 είναι ιδανικό.
kti23 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δεν είναι ακριβώς arcade αλλά ούτε και sim. Κάπου στη μέση δουλέυει όλα αυτά τα χρόνια η codies
bilythekid Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Alex21121988 είπε Bελτιώνεται κάθε χρόνο αν το τιμάς και γενικώς ασχολείσαι με F1. Eγώ περίμενα να πέσει λίγο η τιμή για να το τσιμπήσω. Το βρήκα σε ένα deal χθες στα 25 ευρώ και δεν άντεξα. Ήδη αρχίζω και λιώνω με τα settings και το στήσιμο του μονοθεσίου. Ποιο deal? Έλεγα να το πάρω από steam halloween το είχε 32 για αυτό ρωτάω αν αξίζει του 18 δεν μου πολύ άρεσε, είχα αγοράσει το 17 και μετάνιωσα κάπου στα 20 και κάτι αν θυμάμαι καλά, βλέπω από βίντεο σαν να έχει γίνει καλή δουλειά ειδικά αν οδηγίας όπως στη φοτο που έχεις βάλει μοιάζει αληθινό το μονοθέσιο!
Alex21121988 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, bilythekid είπε Ποιο deal? Έλεγα να το πάρω από steam halloween το είχε 32 για αυτό ρωτάω αν αξίζει του 18 δεν μου πολύ άρεσε, είχα αγοράσει το 17 και μετάνιωσα κάπου στα 20 και κάτι αν θυμάμαι καλά, βλέπω από βίντεο σαν να έχει γίνει καλή δουλειά ειδικά αν οδηγίας όπως στη φοτο που έχεις βάλει μοιάζει αληθινό το μονοθέσιο! Είχα κάτι πόντους για discount στην επόμενη μου αγορά σε κλειδάδικο, το game είχε αρχική 28 οπότε έτσι πήγε τόσο. Γενικώς όμως αν τα παρακολουθείς όλα, οι τιμες εκεί αλλάζουν αναλόγως την ζήτηση, αν υπάρχει πολύ stock κτλ. Έχασα την προσφορά για το free weekend και αυτό με τα 32 ευρώ που ίσχυε μέχρι τις 4 Νοεμβρίου δυστυχώς. Η φωτο είναι τραβηγμένη από το pc μου και χάνει σε ποιότητα διότι υπάρχει και ο περιορισμός με τα μεγέθη των φωτογραφιών εδώ αν δεν τις βάλεις με εξωτερικό σύνδεσμο. Τέσπα, με παίδεψε αρκετά στο να περάσω μερικές modες μέσα και να τις κάνω μα δουλέψουν όπως τις έβλεπα σε διάφορα βίντεο που δεν εξηγούσαν κάποιοι συγκεκριμένα πως έκαναν την t cam τόσο ρεαλιστική. Τελικά το βρήκα με πολύ ψάξιμο. Όποιος ενδιαφέρεται μπορώ να του πω. Θα παραθέσω φωτο με t cam που έκανα που ταιριάζει στα περισσότερα μονοθέσια. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2019 από Alex21121988 1
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Το πιο σπαστικό είναι να αλλάξουν οι κανονισμοί την επόμενη χρονιά,και να χάσεις ότι αναβαθμίσεις έχεις κάνει,διαλέγοντας κάποιες μόνο.. 2 χρονιές σερι μου άλλαξαν οι κανονισμοί στο παιχνίδι.. τζιζους 2
just getting started Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Εγώ πάλι το προτιμώ, γιατί μετά την πρώτη χρονιά τα αυτοκίνητα γίνονται υπερβολικά γρήγορα και εύκολα στην οδήγηση
Alex21121988 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Θα ήταν πολύ έυκολο να κρατούσε όλα τα upgrades του μονοθεσίου για τις επόμενες σεζόν. Και εγώ σωστό το βρίσκω αυτό. Άρχισα και εγώ σιγά σιγά το Career. Είναι σαφώς βελτιωμένο συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές, μου αρέσει που σου δίνει και γεύση από f2, κάνει την μετάβαση στην f1 πιο ρεαλιστική. Θα ήταν ακόμα πιο ρεαλιστικό αν σου έδινε την επιλογή να πας full f2 και αν είχες το κατάλληλο reputation να κάνεις την μετάβαση σε ομάδα της f1. Αnw, επέλεξα Ferrari, έχω άχτι και τον Vettel οπότε αυτός θα είναι ο rival που θα φάει χώμα
kti23 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 36 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε Θα ήταν πολύ έυκολο να κρατούσε όλα τα upgrades του μονοθεσίου για τις επόμενες σεζόν. Και εγώ σωστό το βρίσκω αυτό. Άρχισα και εγώ σιγά σιγά το Career. Είναι σαφώς βελτιωμένο συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές, μου αρέσει που σου δίνει και γεύση από f2, κάνει την μετάβαση στην f1 πιο ρεαλιστική. Θα ήταν ακόμα πιο ρεαλιστικό αν σου έδινε την επιλογή να πας full f2 και αν είχες το κατάλληλο reputation να κάνεις την μετάβαση σε ομάδα της f1. Αnw, επέλεξα Ferrari, έχω άχτι και τον Vettel οπότε αυτός θα είναι ο rival που θα φάει χώμα Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ferrari με την πρώτη? εχμ Τις παλιότερες χρόνιες που κράταγες όλα τα updates απλά έριχνες γύρους σε όλους αν θυμάμαι καλά. Καλύτερο έτσι για να έχει και ενα challenge
Alex21121988 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, kti23 είπε Ferrari με την πρώτη? εχμ Τις παλιότερες χρόνιες που κράταγες όλα τα updates απλά έριχνες γύρους σε όλους αν θυμάμαι καλά. Καλύτερο έτσι για να έχει και ενα challenge Και εγώ απόρησα το ότι σε αφήνει από την αρχή να επιλέξεις μεγάλο team. Είπα να αρχίσω με την αγαπημένη μου, και μετά βλέπουμε για περισσότερο challenge. Παίζω στο 60% λίγο πιο δύσκολο από medium με controller και όχι τιμονιέρα χωρίς assists (μόνο την γραμμή) οπότε ήθελα λίγο να την παλέψω για πρώτη φορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα