nickvas19 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Καλησπερα. θελω να κανω το εξης. Εχω εναν σταθερο σε εναν χωρο και ενα λαπτοπ....και θελω να ανοιγω απο το λαπτοπ το σταθερο και να βλεπω απο την οθονη του λαπτοπ το σταθερο. Εαν δεν γινεται να ανοιγει απο μακρια...εστω να παταω το κουμπι απο το σταθερο και να βλεπω απο το λαπτοπ.... θελω με το που παταω το κουμπι να ανοιξει το σταθερο να μην χρειαζεται καθε φορα να κανω ρυθμισεις κτλ ωστε να παταω αποδοχη κτλ γτ δεν θα χει καθολου οθονη εκει που θα το βαλω. Χρειαζομαι κατι σαν chromecast ή με μια απλη εφαρμογη θα κανω την δουλεια μου;?! Στο macbook εχω και windows και macos και με οποιο μπορω να συνδεομαι δεν με ενοχλει. αμα γινεται και με τα δυο ακομα καλυτερα. ευχαριστω
zx1234r Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Rdp δεν μπορείς να συνδεθείς? Βάλε και ένα wake on lan και δεν χρειάζεται καν να πηγαίνεις εκει
nickvas19 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 με το wake on lan.....δεν καταφερα να το ξεκινησω ποτε. δεν ξερω γτ. με το rdp γινεται καθε φορα χωρις να παταω accept απο τον σταθερο?!
zx1234r Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Με το rdp δεν χρειάζεται να πατάς accept. Το wakeonlan για να παίξει πρέπει οι συσκευές να είναι συνδεδεμένες με καλώδιο. Με wifi δεν παίζει. Επίσης θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένη η δυνατότητα και στο bios του σταθερού.
nickvas19 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 α ωραια θα το δοκιμασω. σε ευχαριστω. οσο για το wakeonlan το ειχα κανει με καλωδιο. Ενεργοποιησα απο το bios οπως λες την επιλογη. Μετα ομως πως το ξυπναω?!κατι θυμαμαι οτι ελεγε πατας καποιο συγκεκριμενο κουμπι απο το πληκτρολογιο αλλα το πατουσα και δεν εκανε τπτ (ασυρματο πληκτρολογιο). επισης εαν ξερεις εαν θα δουλεψει βαζοντας repeater και ethernet στο σταθερο.
zx1234r Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Το wake on lan δουλεύει με ένα έξυπνο πακέτο που στέλνει ειδική εφαρμογή από το ένα υπολογιστή στον άλλο. Όχι με ασύρματο πληκτρολόγιο δεν παίζει
nickvas19 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Να σαι καλα ....απλα μου χαν πει οτι το ανοιγεις και απο πληκτρολογιο.
zx1234r Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 6 ώρες πριν, nickvas19 είπε Να σαι καλα ....απλα μου χαν πει οτι το ανοιγεις και απο πληκτρολογιο. Ναι αρκεί να είναι ενσύρματο. Αλλιώς με το wakeonlan δεν χρειάζεται να πας καν κοντά.
nickvas19 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ωραια ...κατι τελευταιο. Υπαρχει η περιπτωση σε υπολογιστη του 2008 να μην εχει επιλογη στα bios wakeonlan?! Eαν ναι τοτε υπαρχει αλλη λυση; Επεξ/σία 15 Μαΐου 2019 από nickvas19
poulinos Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 On 15/05/2019 at 15:39, nickvas19 said: Ωραια ...κατι τελευταιο. Υπαρχει η περιπτωση σε υπολογιστη του 2008 να μην εχει επιλογη στα bios wakeonlan?! Eαν ναι τοτε υπαρχει αλλη λυση; δες για bios update μηπως και...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα