Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έφτιαξα ενα βίντεο 23 λεπτά συνολικά και προσπάθησα να το ανεβάσω στο  YouTube .Όταν τελείωσε και πήγα να το δω έφτανε στα δέκα λεπτά και ξεκίναγε απο την αρχή.Το έκοψα σε 2 κομμάτια ανέβασα το πρώτο που ήταν 17 λεπτά και μου έκανε παλι τα ίδια .Έχω ανεβάσει βίντεο μέχρι 19 λεπτά και το δείχνει κανονικά. Κάποια λύση στο πρόβλημα ? Ευχαριστώ εκ των πρότερων.

Δημοσ.

κανε μια clear τα caches στον browser και δοκίμασε ξανά να δεις το video. Δοκίμασε  και από το κινητό/tablet σου. Αν έχεις το ίδιο θέμα και εκεί, μάλλον φταίει το clip σου και όχι το youtube

Δημοσ.

Απο ότι θυμάμαι απο το δικό μου κανάλι,πρέπει να πληρείς κάποιες προυποθέσεις για να ανεβάσεις πάνω απο 10 λεπτά βίντεο.Αν θυμάμαι καλά,πρέπει να επιβεβαιώσεις τα στοιχεία σου.Απλά παραξενευομαι γιατι έγραψες ότι στο πααρελθόν έχεις ανεβάσει πάνω απο 10 λεπτά βίντεο...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, akis_tzev είπε

Απο ότι θυμάμαι απο το δικό μου κανάλι,πρέπει να πληρείς κάποιες προυποθέσεις για να ανεβάσεις πάνω απο 10 λεπτά βίντεο.Αν θυμάμαι καλά,πρέπει να επιβεβαιώσεις τα στοιχεία σου.Απλά παραξενευομαι γιατι έγραψες ότι στο πααρελθόν έχεις ανεβάσει πάνω απο 10 λεπτά βίντεο...

Και όχι ενα και δυο αλλά περισσότερα.Το μεγαλύτερο ειναι 55 λεπτά .Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω μαζί τους μήπως έχει αλλάξει κάτι τώρα τελευταία .

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δοκίμασε να δεις το βίντεό σου με διαφορετικούς player μήπως έχει κανένα θέμα και μετά κοιτάς και τα άλλα. Να επαναλάβω και σε αυτό το θέμα ότι τον τελευταίο καιρό το youtube έχει κολλήματα γιατί κάνουν προφανώς κάποια αναβάθμιση.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Xacti είπε

Δοκίμασε να δεις το βίντεό σου με διαφορετικούς player μήπως έχει κανένα θέμα και μετά κοιτάς και τα άλλα. Να επαναλάβω και σε αυτό το θέμα ότι τον τελευταίο καιρό το youtube έχει κολλήματα γιατί κάνουν προφανώς κάποια αναβάθμιση.

Βίντεο ανεβασμένο στο youtube πως το βλέπεις με άλλο player?

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, xp-user είπε

Βίντεο ανεβασμένο στο youtube πως το βλέπεις με άλλο player?

To original λέω. Όχι αυτό που έχεις ανεβάσει

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xp-user είπε

Και όχι ενα και δυο αλλά περισσότερα.Το μεγαλύτερο ειναι 55 λεπτά .Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω μαζί τους μήπως έχει αλλάξει κάτι τώρα τελευταία .

Να έχει αλλάξει κάτι δύσκολο,γιατι τωρα τελευταία ανέβασα βίντεο πάνω απο δέκα λεπτά...

Δημοσ.

Τελικά λύθηκε το πρόβλημά μετατρέποντας το βίντεο που έφτιαξα σε mpeg .Ανέβηκε και όλα καλά.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, xp-user είπε

Τελικά λύθηκε το πρόβλημά μετατρέποντας το βίντεο που έφτιαξα σε mpeg .Ανέβηκε και όλα καλά.

Χαίρομαι που έβγαλες άκρη..Αυτό δεν το σκέφτηκα.Τα δικά μου τα ανεβάζω σε mp4..Με την ευκαιρία,το όνομα του καναλιού σου?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, akis_tzev είπε

Χαίρομαι που έβγαλες άκρη..Αυτό δεν το σκέφτηκα.Τα δικά μου τα ανεβάζω σε mp4..Με την ευκαιρία,το όνομα του καναλιού σου?

https://www.youtube.com/user/mnimesistorikes/videos?view_as=subscriber

Είναι βίντεο τοπικού και ιστορικού  ενδιαφέροντος .Άλλα τα βρήκαμε έτοιμα και άλλα τα φτιάξαμε εμείς

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, xp-user είπε

https://www.youtube.com/user/mnimesistorikes/videos?view_as=subscriber

Είναι βίντεο τοπικού και ιστορικού  ενδιαφέροντος .Άλλα τα βρήκαμε έτοιμα και άλλα τα φτιάξαμε εμείς

Αυτές τις προσπάθειες πρέπεινα τις "αγκαλιάζουν" όλοι,,Μπράβο σας

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...