xp-user Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Έφτιαξα ενα βίντεο 23 λεπτά συνολικά και προσπάθησα να το ανεβάσω στο YouTube .Όταν τελείωσε και πήγα να το δω έφτανε στα δέκα λεπτά και ξεκίναγε απο την αρχή.Το έκοψα σε 2 κομμάτια ανέβασα το πρώτο που ήταν 17 λεπτά και μου έκανε παλι τα ίδια .Έχω ανεβάσει βίντεο μέχρι 19 λεπτά και το δείχνει κανονικά. Κάποια λύση στο πρόβλημα ? Ευχαριστώ εκ των πρότερων.
omega Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 κανε μια clear τα caches στον browser και δοκίμασε ξανά να δεις το video. Δοκίμασε και από το κινητό/tablet σου. Αν έχεις το ίδιο θέμα και εκεί, μάλλον φταίει το clip σου και όχι το youtube
akis_tzev Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Απο ότι θυμάμαι απο το δικό μου κανάλι,πρέπει να πληρείς κάποιες προυποθέσεις για να ανεβάσεις πάνω απο 10 λεπτά βίντεο.Αν θυμάμαι καλά,πρέπει να επιβεβαιώσεις τα στοιχεία σου.Απλά παραξενευομαι γιατι έγραψες ότι στο πααρελθόν έχεις ανεβάσει πάνω απο 10 λεπτά βίντεο...
xp-user Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, akis_tzev είπε Απο ότι θυμάμαι απο το δικό μου κανάλι,πρέπει να πληρείς κάποιες προυποθέσεις για να ανεβάσεις πάνω απο 10 λεπτά βίντεο.Αν θυμάμαι καλά,πρέπει να επιβεβαιώσεις τα στοιχεία σου.Απλά παραξενευομαι γιατι έγραψες ότι στο πααρελθόν έχεις ανεβάσει πάνω απο 10 λεπτά βίντεο... Και όχι ενα και δυο αλλά περισσότερα.Το μεγαλύτερο ειναι 55 λεπτά .Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω μαζί τους μήπως έχει αλλάξει κάτι τώρα τελευταία .
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δοκίμασε να δεις το βίντεό σου με διαφορετικούς player μήπως έχει κανένα θέμα και μετά κοιτάς και τα άλλα. Να επαναλάβω και σε αυτό το θέμα ότι τον τελευταίο καιρό το youtube έχει κολλήματα γιατί κάνουν προφανώς κάποια αναβάθμιση.
xp-user Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 39 λεπτά πριν, Xacti είπε Δοκίμασε να δεις το βίντεό σου με διαφορετικούς player μήπως έχει κανένα θέμα και μετά κοιτάς και τα άλλα. Να επαναλάβω και σε αυτό το θέμα ότι τον τελευταίο καιρό το youtube έχει κολλήματα γιατί κάνουν προφανώς κάποια αναβάθμιση. Βίντεο ανεβασμένο στο youtube πως το βλέπεις με άλλο player?
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, xp-user είπε Βίντεο ανεβασμένο στο youtube πως το βλέπεις με άλλο player? To original λέω. Όχι αυτό που έχεις ανεβάσει
akis_tzev Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, xp-user είπε Και όχι ενα και δυο αλλά περισσότερα.Το μεγαλύτερο ειναι 55 λεπτά .Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω μαζί τους μήπως έχει αλλάξει κάτι τώρα τελευταία . Να έχει αλλάξει κάτι δύσκολο,γιατι τωρα τελευταία ανέβασα βίντεο πάνω απο δέκα λεπτά...
xp-user Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Τελικά λύθηκε το πρόβλημά μετατρέποντας το βίντεο που έφτιαξα σε mpeg .Ανέβηκε και όλα καλά.
akis_tzev Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 39 λεπτά πριν, xp-user είπε Τελικά λύθηκε το πρόβλημά μετατρέποντας το βίντεο που έφτιαξα σε mpeg .Ανέβηκε και όλα καλά. Χαίρομαι που έβγαλες άκρη..Αυτό δεν το σκέφτηκα.Τα δικά μου τα ανεβάζω σε mp4..Με την ευκαιρία,το όνομα του καναλιού σου?
xp-user Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, akis_tzev είπε Χαίρομαι που έβγαλες άκρη..Αυτό δεν το σκέφτηκα.Τα δικά μου τα ανεβάζω σε mp4..Με την ευκαιρία,το όνομα του καναλιού σου? https://www.youtube.com/user/mnimesistorikes/videos?view_as=subscriber Είναι βίντεο τοπικού και ιστορικού ενδιαφέροντος .Άλλα τα βρήκαμε έτοιμα και άλλα τα φτιάξαμε εμείς
akis_tzev Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, xp-user είπε https://www.youtube.com/user/mnimesistorikes/videos?view_as=subscriber Είναι βίντεο τοπικού και ιστορικού ενδιαφέροντος .Άλλα τα βρήκαμε έτοιμα και άλλα τα φτιάξαμε εμείς Αυτές τις προσπάθειες πρέπεινα τις "αγκαλιάζουν" όλοι,,Μπράβο σας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα