Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια  πριν λιγες μερες αγορασα ακουστικα της RAZER , τα βαζω λοιπον στον υπολογιστη μου βαζω και το razer synapse 2.0 που μου ζηταει για να λειτουργησουν και τα 7.1 (virtual surround) και παρατηρησα οτι εκτος οτι το synapse τρωει 18% Cpu usage μου παει κατευεθειαν πανω και ενα ακομα που λεγεται windows driver foundation  - wudfhost.exe η αλλιως πατησα στο taskmanager και το βρηκα ετσι. Το θεμα ειναι οτι αυτο μου τρωει 50% Cpu usage και αλλα 20% το synapse οταν τα κλεινω ειναι ολα κομπλε αλλα οταν τα εχω ανοιχτα και τα δυο μου ανεβαζουν το usage του cpu μου..τι μπορω να κανω και δοκιμασα να το κλεισω με end task αλλα δεν γινεται...γνωριζει κανεις η του εχει συμβει κατι τετοιο;

Untitled-1.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουν βάλει κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης και μικρό mining πρόγραμμα. Άθελά σου μπορεί να το εγκατέστησε και να μη το είδες ή είναι sync bug. Απ'ότι βλέπω το έχει αρκετός κόσμος.

Ποια έκδοση των Win έχεις;

Γράψε μια στο Start> winver> enter σε αυτό που θα εμφανιστεί

Επίσης

1. Open Razer Synapse 2.

2. Do whatever settings you want to do with it for your headset and your microphone.

3. Under the headset picture press on "sync now" link.

4. Put Razer Synapse 2 on offline mode ( this is the most important step).
5. Go to task manager, find Razer synapse (32bit), select it and press end task.

Πριν απ' όλα όμως

Δοκιμασε, απευθείας διαγραφή με revo unistaller, ξανά-εγκατάσταση με προσοχή αυτή τη φορά. 

Επίσης τσεκαρε μέσα στα μενού έχει κάποιες επιλογές να "συλλέγει στοιχεία" telemetry δηλαδή που και καλά συμβάλουν για να έχουν feedback των προϊόντων. Κλείσε τα. 

Επίσης κατεβάζεις αυτό. https://docs.microsoft.com/en-us/sysinternals/downloads/autoruns

Και κλείνεις ότι telemetry razer παπαριτσες τρέχουν εκτός από τον βασικό driver και τα χρωματιστά rgb πράγματα που πιθανόν χρειάζεται.

Επεξ/σία από 7nisiotis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...