Προς το περιεχόμενο

Το Motorola One Vision ενσωματώνει Exynos SoC, έχει οθόνη 21:9 και κάμερα 48MP


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Motorola αποκάλυψε πρόσφατα το One Vision, ένα mid-range Android One smartphone που διαθέτει «κινηματογραφική» οθόνη 6,3 ιντσών FullHD+ (2520 x 1080 pixels) με αναλογία πλευρών 21:9 που διαθέτει μία οπή, στην πάνω αριστερή γωνία για την εμπρόσθια κάμερα για selfies.

Η τελευταία βασίζεται σε αισθητήρα 25 Megapixels. Στο πίσω μέρος, η συσκευή διαθέτει δύο κάμερες. Η κύρια κάμερα στα 48 Megapixels (αισθητήρας Samsung) έχει σύστημα φακών με διάφραγμα f:/1.7 και OIS και χρησιμοποιεί φίλτρο Quad-Bayer (η εταιρεία χρησιμοποιεί τεχνολογία pixel binning που ονομάζει QuadPixel) για φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας στα 12MP ακόμα και σε συνθήκες με χαμηλά επίπεδα φωτισμού (με τη λειτουργία Night Vision). Το λογισμικό της κάμερας επίσης προσφέρει διάφορες βελτιστοποιήσεις AI. Η δεύτερη κάμερα εξυπηρετεί ως αισθητήρας βάθους και έχει ανάλυση 5,0 Megapixels (f:/2.2). Στο πίσω μέρος, μαζί με τις κάμερες υπάρχει και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων.

motorola-one-vision-4.jpg.130fe16e6c9366e43609ca1383362f30.jpg

Στο εσωτερικό του Motorola One Vision βρίσκεται στο Exynos 9609 SoCτο οποίο ενσωματώνει επεξεργαστή με τέσσερις πυρήνες Cortex-A73 στα 2,2GHz και τέσσερις power-efficient πυρήνες Cortex-A53 στα 1,7GHz καθώς και γραφικά Mali-G72 MP3. Το SoC συνοδεύεται από 4GB RAM και από 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Κατά τα άλλα, η συσκευή υποστηρίζει WiFi 802.11b/g/n/ac, dual-band, WiFi direct/ hotspot, Bluetooth 5.0, NFC και USB-C (USB2.0) και η μπαταρία της έχει χωρητικότητα 3500mAh και υποστηρίζει fast charging 15W (Turbo Power). H οθόνη προστατεύεται από Gorilla Glass ενώ η συσκευή είναι splash-resistant.

motorola-one-vision-1.jpg.3a2b8f245279d210f7d8555aa24754e6.jpg

Το Motorola One Vision κυκλοφόρησε σε Blue και Bronze Sapphire με τιμή €300 στην Ευρωπαϊκή αγορά, και οι πρώτοι που θα το αγοράσουν θα λάβουν μαζί και ένα ζευγάρι ακουστικών Motorola Verve Earbuds κόστους €130.

Engadget


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Πρεπει να στειλουμε ενα γκρουπ ψυχιατρων στις εταιριες να τους εξηγησουν γιατι η δυσαναλογια στο bezel μας δημιουργει ψυχολογικα.

Κατα τα αλλα δεν ειναι κακο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για μενα το μονο που με προβληματιζει ειναι το μέγεθος κατά τα αλλα καλο soc , ραδιο , παρα πολυ καλή καμερα κ με OIS που δδυσκολο βρίσκεις σε αυτή την κατηγορία όταν φτασεις 250 θα ειναι μια χαρα πιστευω 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μολις βλεπεις το σημα  πισω για οσους ξερουν απο κινητα σβηνουν aple samsung σαν ονομα ιστορια κτλ....αυτη η εταιρια μαζι με  htc  για μενα μου φερνουν θετικες σκεψεις...ελπιζω να βρουν το δρομο τους κ εμεις εδω ειμαστε......ωραιο παντως κ καμερα 48αρα στα 250 ε θα παει καλα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραίο τηλέφωνο αλλα τι το χαντάκωσε με Android One;

Έχω δοκιμάσει συσκευή με αυτή την έκδοση και προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σταμάτησα να διαβάζω στο 3500 mAh μπαταρία τα μειονεκτήματα τα αφήνουν για το τέλος οι αρθρογράφοι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...