Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτοιμα ιταλικα ή μαραγκος? Βρήκα διάφορα μαγαζια με ιταλικα επιπλα κουζινας και παιζουν πανω κατω στις ιδιες τιμες εχοντας και περιορισμους μιας που ειναι ουσιαστικα έτοιμα και δεν κόβονται για σενα. Δεν ξέρω ομως αν οι μαραγκοι κάνουν μοντερνα σχεδια και αν για την ιδια δουλεια θα θελουν περισσοτερα η λιγοτερα χρηματα. Εχει κανεις εμπειρία πάνω στο θέμα?  

Δημοσ.
3 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

Έτοιμα ιταλικα ή μαραγκος? Βρήκα διάφορα μαγαζια με ιταλικα επιπλα κουζινας και παιζουν πανω κατω στις ιδιες τιμες εχοντας και περιορισμους μιας που ειναι ουσιαστικα έτοιμα και δεν κόβονται για σενα. Δεν ξέρω ομως αν οι μαραγκοι κάνουν μοντερνα σχεδια και αν για την ιδια δουλεια θα θελουν περισσοτερα η λιγοτερα χρηματα. Εχει κανεις εμπειρία πάνω στο θέμα?  

Το θέμα είναι να πετύχεις μαραγκό φτηνό και με ιδέες.

Εγώ στης κόρης μου έτοιμα ιταλικά κυρίως μου ζητούσαν 10 με 12 χιλιάδες ευρώ γιατί είναι μεγάλη με πολλά ντουλάπια.Τα έφτιαξα σε μαραγκό με 5.500.Μιλάω για πριν 11-12 χρόνια περίπου αλλά οι διαφορές με το σήμερα δεν είναι πολύ μεγάλες.Σε πολλές περιπτώσεις σήμερα είναι και πιο φτηνά.

Τελευταία που τον έψαχνα για κάποια άλλη δουλειά δυστυχώς έχει εξαφανιστεί και κανείς δεν ξέρει που έχει μετακομίσει.

• Like 1
Δημοσ.

ισχύει ότι είπε ο από πάνω. η τιμές είναι σχεδόν οι μισές. βρες μαραγκό, δες τις δουλειές του και δείξε του τί θέλεις να κάνεις. οι περισσότεροι έχουν και διακοσμήτρια με software σχεδίασης.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, txcellas είπε

Τσεκαρα προσφατα ικεα. Εχει ντουλαπια με 150+ πολυ αξιολογα.

Όντως καλή περίπτωση δεν έχουν το ιταλικό ντιζάιν αλλά είναι καλά νομίζω όμως ότι έχουν κάποιους περιορισμούς και δεν μπορείς να κάνεις τις διαστάσεις και το σχέδιο που επιθυμείς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...