Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε όλους. Θέλω να κλείσω εισιτήρια για το εξωτερικό.Σκεφτόμουν να πάω σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο της περιοχής μου. Όμως μου είπαν πως τα ταξιδιωτικα γραφεία πάντα δίνουν πιο ακριβά εισιτηρια απο οτι πχ αν τα κλεισω απο ενα site. Παίρνουν λεει προμηθειες.Ξερετε αν ισχύει κάτι τέτοιο; Ευχαριστώ εκ των προτερων για τον χρονο και την απάντηση σας.

Δημοσ.

Μιση αληθεια.Τα ταξιδιωτικα μπορει να παιρνουν πολλα εισιτηρια και να εχουν μια εκπτωση.

Επισης στα πακετα ταξιδιων εχουν ταξιδια σε δυσκολες ωρες για ειναι πιο φτηνα τα εισιτηρια

Παντως μονο για εισιτηρια αμφιβαλλω αν χρειαζεσαι γραφειο 

Δημοσ.

Ισχυει. Πιο φθηνα παντως δεν παιζει να τα βρεις στο ταξιδιωτικο.

Κανε κρατηση ονλαιν ειμαστε στο 2019 δεν χρειαζεσαι το ταξιδιωτικο γραφειο για να σου κανει μια κρατηση

Εγω προσωπικα χρησιμοποιω το https://gr.skyscanner.com/

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ παιδια!Το θεμα ειναι πως δεν εχω καρτα για να τα κλεισω (για αυτο σκεφτομουν το ταξιδιωτικο γραφείο) αλλά αν ειναι θα απευθυνθώ σε κάποιον συγγενή μου που εχει.Ευχαριστώ και πάλι.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, georgev19892013 είπε

ευχαριστώ πολύ παιδια!Το θεμα ειναι πως δεν εχω καρτα για να τα κλεισω (για αυτο σκεφτομουν το ταξιδιωτικο γραφείο) αλλά αν ειναι θα απευθυνθώ σε κάποιον συγγενή μου που εχει.Ευχαριστώ και πάλι.

Βλέπεις ένα εισιτήριο 100 ευρώ, το γραφείο θα στο πουλήσει κοντά στα 110 αλλά δεν θα το πάρει πιο φθηνά. Τα 10 θα στα βάλει για τον υπάλληλο που παίρνει μισθό κτλ και επίσης άμα γίνει στραβή θα έχεις κάποιον να σου εξηγήσει τι παίζει. Και γενικότερα ίσως από την εμπειρία του σου πει πότε είναι πιο φθηνά να ταξιδέψεις κτλ. Και φυσικά πληρώνεις όπως γουστάρεις. Γι αυτό είναι πιο ακριβό το εισιτήριο από το πρακτορείο. Από κει και πέρα ότι γουστάρεις εσύ κάνεις 

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβότερα δεν θα το πάρεις. Την ίδια πλατφόρμα θα κοιτάτε και οι δύο. Αλλά το πρακτορείο θα πάρει μια σχετική προμήθεια. Το ίδιο ισχύει και για τα καράβια. Μόνο για την Ryan δεν ξέρω τι παίζει και πως κλείνουν οι πράκτορες 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως όταν κοιτούσα για Νέα Υόρκη η τιμή που μου έκανε ταξιδιωτικό γραφείο για εισιτήρια και ξενοδοχείο ήταν πιο φθηνή από ότι να τα κλείσω εγώ μέσω skyscanner και booking.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, james01gr είπε

Ακριβότερα δεν θα το πάρεις. Την ίδια πλατφόρμα θα κοιτάτε και οι δύο. Αλλά το πρακτορείο θα πάρει μια σχετική προμήθεια. Το ίδιο ισχύει και για τα καράβια. Μόνο για την Ryan δεν ξέρω τι παίζει και πως κλείνουν οι πράκτορες 

Σωστός για την προμήθεια. Λάθος για την πλατφόρμα. Ο πράκτορας έχει ειδικές πλατφόρμες που τις πληρώνει. Επίσης ο πράκτορας άμα γίνει ακύρωση εισιτηρίου και πέσει οικονομική θέση η πλατφόρμα του το δείχνει αμέσως κάτι που δεν νομίζω ότι ισχύει για το Internet. Επίσης τα ακτοπλοϊκά έχουν στάνταρ τιμή παντού. 

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά όλους σας για τις απαντήσεις σας!Συγνωμη που απαντώ τωρα αλλά χθες ετρεχα όλη ημέρα και το ξέχασα. Με βοηθησατε πολύ μπορω να πω! Ευχαριστώ και πάλι!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...