Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, bjj-p είπε

Ευχαριστω!!

Τι ups να παρω για αυτες τις συσκευες; 

Τα μικροτερα που βλεπω ξεκιναν απο 650VA.

Συνήθως έπαιρνες τηλέφωνο τον πάροχο και του έλεγες ότι έχει συναγερμό και πέφτει συχνά το ρεύμα και υπάρχει πρόβλημα και σου στέλνανε τζάμπα ένα ups μικρό μόνο για το router, αλλά σήκωνε κανονικά και τηλεφωνική συσκευή. Δεν ξέρω αν το κάνουν ακόμα αυτό.

• Confused 1
  • 11 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 18/5/2019 στις 1:05 ΠΜ, panos0100 είπε

Όχι μείνε μακριά, εμένα το δικό μου πήρε φωτιά  πάρε καλύτερα κανενα apc ή καμια αλλη μαρκα μακρια απο turbo x αν θες τον υπολογιστη σου να μην τον δεις καρβουνο 

Επειδή σήμερα το Turbo X 1000VA ενός φίλου πήρε φωτιά (βρήκα το thread από google), καλό είναι να το αναφέρεις και εσύ τόσο στο ΠΑΛΙΣΙΟ όσο και όπου αλλου ώστε πιθανώς αν απαιτείται να γίνει ανάκληση του μοντέλου.

Και όταν μιλάμε για φωτιά, μιλάμε για κανονική με φλόγες κλπ. Ευτυχώς είχε γυρίσει σπίτι 10 λεπτά πριν το γεγονός διαφορετικά δε θα μύριζε το σπίτι καμένο αλλά όλη η γειτονιά!

Πήρε φωτιά μετά από πρόβλημα με τάση από ΔΕΔΔΗΕ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω τα αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανι. με την APC φοβερη αγαπη και παντα με καλυπτε σε οτι ηθελα.

Απο την αλλη ενας φιλος πηρε turbox και εδω και 3 χρονια του παει τρενο. Μαλλον του εκατσε απο τα 1000 το 1 που ηταν καλο!

Επεξ/σία από FasTaker
ορθογραφικα λαθη
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά όσο γίνεται μακριά από τα turbo X δεν λέω μπορεί να τύχει κάποιο μοντέλο να βγει καλό άλλα οι πιθανότητες είναι ελάχιστες  

• 7 μήνες μετά...
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Κακή εμπειρία και από μένα με τρελή κατανάλωση ρεύματος ακόμα και χωρίς φορτίο.

Πρέπει να απαγορευθει η πώληση τους. Ίσως καταγγελία στο υπουργείο εμπορίου 

Δημοσ.

Για να αλλάξεις μπαταρίες λες και το έχουν κάνει επίτηδες να πρέπει να διαλύσεις όλο το UPS να τις αλλάξεις.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όχι ..  μικρα heatsinks για τα μος , απαισιες μπαταριες , ψιλα καλωδια  , φορτιση που δεν κοβετε ποτε ακομα και κλειστο .. ολα αυτα επρεπε να τ αβελτιωσω μονος μου για να αξιζει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...