Alexandros_D Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 16 λεπτά πριν, bjj-p είπε Ευχαριστω!! Τι ups να παρω για αυτες τις συσκευες; Τα μικροτερα που βλεπω ξεκιναν απο 650VA. Συνήθως έπαιρνες τηλέφωνο τον πάροχο και του έλεγες ότι έχει συναγερμό και πέφτει συχνά το ρεύμα και υπάρχει πρόβλημα και σου στέλνανε τζάμπα ένα ups μικρό μόνο για το router, αλλά σήκωνε κανονικά και τηλεφωνική συσκευή. Δεν ξέρω αν το κάνουν ακόμα αυτό. 1
gregdel Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Στις 18/5/2019 στις 1:05 ΠΜ, panos0100 είπε Όχι μείνε μακριά, εμένα το δικό μου πήρε φωτιά πάρε καλύτερα κανενα apc ή καμια αλλη μαρκα μακρια απο turbo x αν θες τον υπολογιστη σου να μην τον δεις καρβουνο Επειδή σήμερα το Turbo X 1000VA ενός φίλου πήρε φωτιά (βρήκα το thread από google), καλό είναι να το αναφέρεις και εσύ τόσο στο ΠΑΛΙΣΙΟ όσο και όπου αλλου ώστε πιθανώς αν απαιτείται να γίνει ανάκληση του μοντέλου. Και όταν μιλάμε για φωτιά, μιλάμε για κανονική με φλόγες κλπ. Ευτυχώς είχε γυρίσει σπίτι 10 λεπτά πριν το γεγονός διαφορετικά δε θα μύριζε το σπίτι καμένο αλλά όλη η γειτονιά! Πήρε φωτιά μετά από πρόβλημα με τάση από ΔΕΔΔΗΕ. 1
FasTaker Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγω τα αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανι. με την APC φοβερη αγαπη και παντα με καλυπτε σε οτι ηθελα. Απο την αλλη ενας φιλος πηρε turbox και εδω και 3 χρονια του παει τρενο. Μαλλον του εκατσε απο τα 1000 το 1 που ηταν καλο! Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2020 από FasTaker ορθογραφικα λαθη 1
panos0100 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Παιδιά όσο γίνεται μακριά από τα turbo X δεν λέω μπορεί να τύχει κάποιο μοντέλο να βγει καλό άλλα οι πιθανότητες είναι ελάχιστες
soteras Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Παρε εκει ενα EATON/APC να εχεις το κεφαλακι σου ηρεμο τουβλο-ξ δεν απλα μακρια 1
Hardware Busters Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Για όποιον θέλει να μάθει περισσότερα για τα Turbo-X UPS ας δει αυτό το βίντεο. Θα διαφωτιστεί πλήρως! 1
mr.Vox Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Κακή εμπειρία και από μένα με τρελή κατανάλωση ρεύματος ακόμα και χωρίς φορτίο. Πρέπει να απαγορευθει η πώληση τους. Ίσως καταγγελία στο υπουργείο εμπορίου
visualizer Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Είχα πάρει ενα 450w ......για απλή χρήση τρώγεται . Φυσικά δεν θα έβαζα ποτέ σε gaming pc η σε pc που βγάζει δουλειά .
mr.Vox Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Για να αλλάξεις μπαταρίες λες και το έχουν κάνει επίτηδες να πρέπει να διαλύσεις όλο το UPS να τις αλλάξεις.
Notis23 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Όχι .. μικρα heatsinks για τα μος , απαισιες μπαταριες , ψιλα καλωδια , φορτιση που δεν κοβετε ποτε ακομα και κλειστο .. ολα αυτα επρεπε να τ αβελτιωσω μονος μου για να αξιζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα