You Can Do It Baby Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Γεια σας σημερα παρελάβα την νεα οθονη την https://www.aorus.com/product-detail.php?p=921&t=127&t2=&t3= η οθονη δεν εχει κανενα προβλημα , ουτε γραμμες περιεργες., ουτε bleeding κλτλ , η οθονη δουλευει μια χαρα το μονο που βρηκα εινε οτι στα δεξια εκει που εινε μπαρα στα WINDOWS εκει που αλαζεις τα ελληνικα με τα αγγλικα εχει ενα καμενο pixel. βασικα εινε τοσο μ,ικρο που στα παιχνιδια δεν φαινεται καν σε αυτην την περιπτωση τι να κανω? υπαρχουν προγραμματα που μπορουνε να καθαρισουνε τα καμενο pixelς? εννοω να τα διορθωσουνε? Επεξ/σία 18 Μαΐου 2019 από You Can Do It Baby
Zengar Zombolt Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 ανάλογα την μάρκα έχουν διαφορετικές πολιτικές για αλλαγή οθόνης από κανένα pixels οπότε δες την εγγύηση σου αν έχει zero burn pixel.....
You Can Do It Baby Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε ανάλογα την μάρκα έχουν διαφορετικές πολιτικές για αλλαγή οθόνης από κανένα pixels οπότε δες την εγγύηση σου αν έχει zero burn pixel..... 1 πιχελ εινε. στα δεξια εκει που εινε μπαρα στα WINDOWS εκει που αλαζεις τα ελληνικα με τα αγγλικα εχει ενα καμενο pixel. η οθονη δεν εχει κανενα προβλημα , ουτε γραμμες περιεργες., ουτε bleeding κλτλ , η οθονη δουλευει μια χαρα Εσυ θα την αλλαζες για 1 πιχελ? Επεξ/σία 18 Μαΐου 2019 από You Can Do It Baby 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 εγω αμα εσκαγα 600-700€ για οθονη ναι θα την αλλαζα γιατι ειμαι ψηρας εσυ αμα δεν σε ενοχλει κρατα την 1
asdfaster Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 18/5/2019 στις 4:06 ΠΜ, Zengar Zombolt είπε εγω αμα εσκαγα 600-700€ για οθονη ναι θα την αλλαζα γιατι ειμαι ψηρας εσυ αμα δεν σε ενοχλει κρατα την Δεν μπορείς να αλλάξεις οθόνη για ένα pixel. Πρέπει να εχεις ξεπεράσει το όριο τον pixel που ειναι καμμενα. Το μονο που θα καταφέρεις είναι ένα τίποτα. Και να περιμένεις κάνα μηνα να σου έρθει πίσω. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2019 από asdfaster
Acmilangr2 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δοκίμασε να την πιέσεις σε εκείνο το σημείο ελαφριά με ένα πανί.
Inler Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στο προηγούμενο σου θέμα με την προηγούμενη οθόνη σου είχα γράψει την άποψη μου(να πάρεις τα χρήματα σου πίσω και να αγοράσεις από αλλού γιατί μπορεί να σου ξανατύχει)...Οπότε μάκαρι να βγάλεις άκρη...Όταν αγόρασες ρώτησες την πολιτική του rma για bleeding banding pixel ή τώρα το ψάχνεις; Ένα θέμα αρκεί από τη στιγμή που σου απάντησαν Επεξ/σία 20 Μαΐου 2019 από Inler
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα