Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια καρτα visa  χρεωστικη που ληγει το Μαιο και τηνεχω συνδεσει εδω και 4 χρονια με PayPal

Πηγα να βαλω τη νεα που ληγει το 2024 και δεν τη δεχεται 

Κανω edit στην παλια βαζω νεα ημερομηνια ληξης και νεο κωδικο και μου βγαζει λυπουμαστε δεν μπορει να γινει η ανανεωση

Επικοινωνησα μεσω email αλλα μου ζητουν για λογους ασφσλειας να τους παρω τηλεφωνο στο εξωτερικο αλλα εγω δε θελω αυτο τον τροπο επικοινωνιας

Διεγραψα την καρτα πηγα να βαλω την καινουρια αλλα το ιδιο προβλημα δε τη δεχεται

Δοκιμασα μια παλια πειραιως visa να τη βαλω σε αλλο λογαριασμο PayPal και μπηκε!

Εχει αντιμετωπισει κανεις τετοιο προβλημα;

Δημοσ.

Δοκίμασε να επικοινωνήσεις μαζί τους μέσα από την εφαρμογή από το μενού "βοήθεια" . 

Η κλήση είναι δωρεάν και μιλάς με Έλληνα εκπρόσωπο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο email μου απαντησε ενας ιρλανδος και δεν μου αναφερε κατι για Ελληνικα και Ελληνα αντιπροσωπο

Επιπλεον τους δινω/ μπορω ολα τα στοιχεια ταυτοτητα καρτα/φωτο και σε email

Αν ημουν κουφος/μουγγος τι θα γινονταν;

Επεξ/σία από elgol
Δημοσ.
1 ώρα πριν, elgol είπε

Στο email μου απαντησε ενας ιρλανδος και δεν μου αναφερε κατι για Ελληνικα και Ελληνα αντιπροσωπο

Επιπλεον τους δινω/ μπορω ολα τα στοιχεια ταυτοτητα καρτα/φωτο και σε email

Αν ημουν κουφος/μουγγος τι θα γινονταν;

Δηλωσε κωφαλαλος να δουμε τι θα απαντησουν,να φανταστω βιντεοκληση στη νοηματικη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω prepaid κάρτα στην Eurobank που χρησιμοποιούσα σχεδόν αποκλειστικά για πληρωμές PayPal, δεν είχα ποτέ θέμα μέχρι που την ανανέωσα αρχές του χρόνου. Άρχισε να μου μπλοκάρει συνέχεια για "λόγους ασφαλείας", την ξεμπλόκαρα από το Phone Banking δύο φορές όλα ΟΚ. Την τρίτη φορά που συνέβει καλώ για ξεμπλοκάρισμα και μου λένε πως δεν είναι από την πλευρά τους το θέμα, απλά δεν την δέχεται ο πωλητής (PayPal) και να ελέγξω αν κάνω λάθος στο CCV. Η κάρτα περνάει κανονικά σε POS αλλά σε οτιδήποτε online (PayPal, Netflix, cdkeys.com) μου βγάζει μύνημα πως δεν έγινε δεκτή η συναλλαγή. Καμμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει;

Επεξ/σία από Narayan
Δημοσ.

Έχεις λεφτά μέσα στην κάρτα; Σου χρεώνουν 1.5€-2€ για να επιβεβαιώσουν ότι όντως σου ανήκει η κάρτα και μετά στα επιστρέφουν. 

Δημοσ.

Τετοια ξεφτιλα απο τοσο μεγαλη εταιρεια δεν το περιμενα PayΠουλ

Μου γραφουν να επικοινωνησω δια τηλεφωνου (ισως ειμαστε στο 1990-2000) μετα μου ζητουν καποια χαρτια που δεν υπαρχουν δε στελνει η τραπεζα χαρτια κινησης σε χρεωστικη, τους μεταφερω ηλεκτρονικο statement κινησης, φωτο καρτων, ταυτοτητα και στο τελος μου λενε ενταξει παρτε μας τηλεφωνο!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Την καινούρια χρεωστική να υποθέσω ότι την έχεις ενεργοποιήσει.

Δημοσ.
Στις 20/5/2019 στις 10:48 ΠΜ, kkailas είπε

Έχεις λεφτά μέσα στην κάρτα; Σου χρεώνουν 1.5€-2€ για να επιβεβαιώσουν ότι όντως σου ανήκει η κάρτα και μετά στα επιστρέφουν. 

Εμένα με χρέωσαν 90 λεπτά για αυτή την ιστορία.Ποσο καιρό όμως θα κάνει η επιστροφή...δεν καίγομαι τα λεφτά αλλά όταν βλέπω ότι χρέωσε τη κάρτα και ούτε email/sms με προβληματίζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, gmts είπε

Την καινούρια χρεωστική να υποθέσω ότι την έχεις ενεργοποιήσει.

Εννοειται απο οταν ηρθε πηρα τηλεφωνο και την τραπεζα το ειδα και μεσα απο το winbank

Το χειροτερο απο ολα ειναι το κουκουρουκου συστημα update καρτων αλλα και η λογικη της επιβεβαιωσης τους

Μου στελνουν μηνυματα τα οποια ανοιγω με τον κωδικο μου, τον οποιο αν εχανα στο email μου (αυτο που δεν τους αρκει), θα εστελναν την επιβεβαιωση

Δειχνω οτι ειμαι κατοχος και των δυο καρτων με φωτογραφια μαζι οι καρτες,φωτο της ταυτοτητας και statement ηλεκτρονικο που φαινεται ονομα, αριθμος καρτας ακομη και η τελευταια συναλλαγη μεσω PayPal

Πως γινεται να τα εχω ολα αυτα αν δεν ειμαι ο κατοχος;

Επεξ/σία από elgol
Δημοσ.
3 ώρες πριν, elgol είπε

Εννοειται απο οταν ηρθε πηρα τηλεφωνο και την τραπεζα το ειδα και μεσα απο το winbank

Το χειροτερο απο ολα ειναι το κουκουρουκου συστημα update καρτων αλλα και η λογικη της επιβεβαιωσης τους

Μου στελνουν μηνυματα τα οποια ανοιγω με τον κωδικο μου, τον οποιο αν εχανα στο email μου (αυτο που δεν τους αρκει), θα εστελναν την επιβεβαιωση

Δειχνω οτι ειμαι κατοχος και των δυο καρτων με φωτογραφια μαζι οι καρτες,φωτο της ταυτοτητας και statement ηλεκτρονικο που φαινεται ονομα, αριθμος καρτας ακομη και η τελευταια συναλλαγη μεσω PayPal

Πως γινεται να τα εχω ολα αυτα αν δεν ειμαι ο κατοχος;

Εξυπνάδες της Paypal..την έπαθα με Eurobank σήμερα.

Θα επιστραφούν όμως...απλά ελπίζω να επισπεύσουν την διαδικασία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...