Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum. Επρόκειτο να φτιάξω ένα νέο PC όσο να'ναι οικονομικό.

Θέλω να μου πείτε ποιον επεξεργαστή να διαλέξω και γιατί.

Είμαι μεταξύ σε Ryzen 5 1600 και Ryzen 5 2600.

Από RAM έχω Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4-3000MHz 

Μητρική ASROCK B450M-PRO4

Κάρτα γραφικών SAPPHIRE RADEON PULSE MINI RX 570 4GB  

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, dpolal είπε

Ανάγκες ;;;
Κάρτα γραφικών ;;;
Υπόλοιπο σύστημα ;;;

RX 570

Thermaltake 500W

Αποκλειστικά και μόνο για να παίζω pubg.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Kete96 είπε

RX 570

Thermaltake 500W

Αποκλειστικά και μόνο για να παίζω pubg.

Thermaltake 500 watt δεν Μ λέει κάτι ακριβές μοντέλο πες μας ...α και για επεξεργαστή καλύτερα δες τον ryzen 2400g που έχει και ενσωματωμένα γραφικά!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, life is music είπε

Thermaltake 500 watt δεν Μ λέει κάτι ακριβές μοντέλο πες μας ...α και για επεξεργαστή καλύτερα δες τον ryzen 2400g που έχει και ενσωματωμένα γραφικά!

https://www.skroutz.gr/s/12685510/Thermaltake-Smart-RGB-500W.html αυτο είναι το τροφοδοτικό

ενσωματωμένα γραφικά γιατί;

Δημοσ.

Αφού λέει ότι έχει την RX 570, γιατί να κοιτάξει για τον 2400G;;;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Kete96 είπε

https://www.skroutz.gr/s/12685510/Thermaltake-Smart-RGB-500W.html αυτο είναι το τροφοδοτικό

ενσωματωμένα γραφικά γιατί;

Μια χαρά το τροφοδοτικό ...όσο για το άλλο που έγραψα  και με τα ενσωματωμένα γραφικά μπορείς να παίξεις παιχνίδια αν δεν έχεις ακόμα τα λεφτά για να πάρεις κάρτα γραφικών 

1 λεπτό πριν, dpolal είπε

Αφού λέει ότι έχει την RX 570, γιατί να κοιτάξει για τον 2400G;;;

Σόρρυ απλός το έγραψα γτ ο συγκεκριμένος cpu έχει γραφικά και έλεγα μήπως στην πορεία θα πήγαινε για την καρτουλα π έγραψε ποιο πάνω !

Δημοσ.

Μια χαρά το τροφοδοτικό ...όσο για το άλλο που έγραψα  και με τα ενσωματωμένα γραφικά μπορείς να παίξεις παιχνίδια αν δεν έχεις ακόμα τα λεφτά για να πάρεις κάρτα γραφικών 

Όχι όλα μαζί θα τα αγοράσω τα πράγματα. Απλώς στον επεξεργαστή έχω κολλήσει.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Kete96 είπε

Οκ περίμενε να σ πει και κανείς άλλος ..καλή συνέχεια από εμένα !

Δημοσ.

Θα έλεγα να κοιτάξεις για 2x8GB RAM. από όσο γνωρίζω το PUBG θέλει τουλάχιστον 8 και καλύτερα για μνήμες στα 3200.
Π.Χ. αυτές είναι πολύ καλές https://www.skroutz.gr/s/7730092/G-Skill-RipjawsV-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-16GVKB.html

Τώρα και με τον έναν και με τον άλλον επεξεργαστή καλυμένος θα είσαι αλλά προτείνω να περιμένεις λίγο την ανακοίνωση της νέας γενιάς των AMD και θα κερδίσεις περισσότερο αφού θα πέσουν κι άλλο οι τιμές στους παλαιότερους.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dpolal είπε

Θα έλεγα να κοιτάξεις για 2x8GB RAM. από όσο γνωρίζω το PUBG θέλει τουλάχιστον 8 και καλύτερα για μνήμες στα 3200.
Π.Χ. αυτές είναι πολύ καλές https://www.skroutz.gr/s/7730092/G-Skill-RipjawsV-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-16GVKB.html

Τώρα και με τον έναν και με τον άλλον επεξεργαστή καλυμένος θα είσαι αλλά προτείνω να περιμένεις λίγο την ανακοίνωση της νέας γενιάς των AMD και θα κερδίσεις περισσότερο αφού θα πέσουν κι άλλο οι τιμές στους παλαιότερους.

Ο 2600 είναι στα 140€ αν θυμάμαι καλά. Άντε και κατέβηκε στα 120€, για 20€δεν υπάρχει θέμα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kete96 είπε

Ο 2600 είναι στα 140€ αν θυμάμαι καλά. Άντε και κατέβηκε στα 120€, για 20€δεν υπάρχει θέμα.

Θα τρέξουν πολλοί να αναβαθμίσουν και θα πήξουν οι αγγελίες με μετάχειρους. ;)

Γλυτώνοντας λίγα εδώ, λίγα εκεί, μπορείς να ανέβεις κατηγορία στην κάρτα γραφικών. ;)

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, dpolal είπε

Θα τρέξουν πολλοί να αναβαθμίσουν και θα πήξουν οι αγγελίες με μετάχειρους. ;)

Γλυτώνοντας λίγα εδώ, λίγα εκεί, μπορείς να ανέβεις κατηγορία στην κάρτα γραφικών. ;)

Με 3000mhz μνημη δεν θα είναι εντάξει ο Ryzen;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Kete96 είπε

Μη παίζουμε τις κουμπάρες 

Δλδ δεν έχεις αγοράσει κάτι ? Αν όχι γράψε τι ποσό διαθέτεις ....

Οθόνη έχεις ?    

Επεξ/σία από SPANK
Δημοσ.

Είπα έχω τις τάδε μνήμες RAM. Τις έδωσε φίλος.

Τα υπόλοιπα θα τα πάρω. Έχω κάνει μια σχετική λίστα με τα πράγματα που θέλω. Το budget μου είναι περίπου στα 650€ με οθονη και μεταφορικα. (εχω βρει οθονη στα 95€) οπότε οτι μενει θα παει σε :

Κουτι

Μητρικη

Τροφοδοτικο

Επεξεργαστη

SSD

Καρτα γραφικων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...