Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλος σε πλατφορμα FX(8350)αγορασε προσφατα μια GTX 1660 απ οτι μου ειπε θελει 8πινο βυσμα τροφοδοσιας,εχει ενα τροφοδοτικο 8ετιας coolmaster 650W  δεν θυμαται πιο ακριβως,εχει ενα 8πινο αλλα δεν μπαινει στο βυσμα της καρτας,προτεινετε ενα τροφοδοτικο ετσι ωστε να του μεινει και για το επομενο συστημα που ετοιμαζει,εως 650W θελει οχι παραπανω,ευχαριστω.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, kostasblues21 είπε

Φιλος σε πλατφορμα FX(8350)αγορασε προσφατα μια GTX 1660 απ οτι μου ειπε θελει 8πινο βυσμα τροφοδοσιας,εχει ενα τροφοδοτικο 8ετιας coolmaster 650W  δεν θυμαται πιο ακριβως,εχει ενα 8πινο αλλα δεν μπαινει στο βυσμα της καρτας,προτεινετε ενα τροφοδοτικο ετσι ωστε να του μεινει και για το επομενο συστημα που ετοιμαζει,εως 650W θελει οχι παραπανω,ευχαριστω.

Μπορεί να δει το corsair cx650m !!

Δημοσ.
21 ώρες πριν, tanasen01 είπε

Δεν έχω διαβάσει τα καλύτερα για την σειρά Β της EVGA. Αν δεν σφάλω, θα κρατούσα αποστάσεις. Δεν έχουν ΟΤΡ, OCP κτλ.

Δημοσ.

απο τις προτασεις και λαμβανοντας υποψιν και τις αξιολογησεις στο γνωστο ιστοτοπο καταληξαμε στο Corsair TX550M,ελπιζοντας πως φθανουν τα 550W και για το μελλοντικο συστημα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Με 10 ευρώ παραπάνω παίρνεις το TX650M για να είσαι ΟΚ και για το μέλλον. Και εγώ είχα αυτό το δίλημμα και πήρα το 650άρι, είναι πολύ μικρή η διαφορά..

Δημοσ.

Μια χαρά φτάνει το 550αρι και το θεωρώ καλή επιλογή.Το παλιό όμως 650 coolermaster δύσκολα να μην έχει 8πινο για κάρτα.Μηπως απλά μπερδεψατε το 8πινο της μητρικής?

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, spy94 είπε

Μια χαρά φτάνει το 550αρι και το θεωρώ καλή επιλογή.Το παλιό όμως 650 coolermaster δύσκολα να μην έχει 8πινο για κάρτα.Μηπως απλά μπερδεψατε το 8πινο της μητρικής?

ενα 8πινο εχει το οποιο δεν ταιριαζει με το 8πινο βυσμα της καρτας.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kostasblues21 είπε

ενα 8πινο εχει το οποιο δεν ταιριαζει με το 8πινο βυσμα της καρτας.

ok θα ναι της μητρικής.Μήπως είναι modular και λείπουν καλώδια?Μήπως έχει 6πινο και είχε αντάπτορα για 8πινο?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 6πινα εχει και το 8πινο το οποιο δεν μπαινει,δεν ειναι με αποσπωμενα καλωδια.

Επεξ/σία από kostasblues21
Δημοσ.

To 8πινο είπαμε είναι της μητρικής,ξέχνα το.Τα 2 εξάπινα βγαίνουν σε ένα 8πινο για την κάρτα γραφικων με αντάπτορα και μπορεί να περιέχεται στην συσκευασία της κάρτας αλλά κυκλοφορούν γενικά και σκέτοι.Βέβαια αν έχεις το budget πας σε καινούργιο τροφοδοτικό να μην μπλέκεις και με (αμφιβόλου ποιότητας) αντάπτορες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...