romankonis Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Καλησπέρα, είμαι επαγγελματίας και κάνω έρευνα στην Ελληνική αγορά σχετικά με τα ζητούμενα πακέτα και γενικά ενδιαφέρον για την ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο. Ο σκοπός μου, να ανοίξω εταιρεία που θα παρέχει πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω μικροκυματικής ζεύξης. Από hardware and software είμαστε οκ, ώμος δεν έχουμε καταλήξει στα πακέτα. Πείτε μου την γνώμη σας για τα πακέτα που πιστεύετε ότι είναι λογικές. Εννοώ τιμές/ταχύτητα. Το δίκτυο μας, θα είναι ανεξάρτητο από τις υπάρχουσες εταιρίες. Τα έδρα μας θα είναι στην Αθήνα και επέκταση του δικτύου θα ξεκινήσει από την Αττική
NikosKallithea Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Φτιάχνεις δηλαδή έναν ΟΤΕ ή μία Vodafone και ρωτά στο insomnia. Τι να πω μένω άφωνος.
romankonis Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 32 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Φτιάχνεις δηλαδή έναν ΟΤΕ ή μία Vodafone και ρωτά στο insomnia. Τι να πω μένω άφωνος. Είναι κακό; Κάνω έρευνα.
NikosKallithea Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, romankonis είπε Είναι κακό; Κάνω έρευνα. Οχι καλές δουλειές Αν θέλεις ceo εδώ είμαι Οι πληροφορίες και οι συμβουλές σε αυτό το επίπεδο πληρώνονται. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2019 από NikosKallithea
romankonis Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Αν κάποιος έχει να πει κάτι, παρακαλώ να το πείτε. Δεν ψάχνω ούτε συνεργάτες ούτε τεχνικούς. Η ομάδα ήδη έτοιμη, το μόνο που με ενδιαφέρει να δω, τι ζητάει ο κόσμος απο την πλευρά ταχύτητας και τιμής.
prometheas Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Αν δεν ξέρεις τι ζητάει ο κόσμος από πλευράς ταχύτητας και τιμής και περιμένεις να το μάθεις από το Insomnia, καλύτερα να το ξανασκεφτείς πριν προχωρήσεις Η ταπεινή μου γνώμη είναι οτι τέτοια εγχειρήματα δεν είναι βιώσιμα στην Ελλάδα για πολλούς λόγους που θα τους καταλάβεις σύντομα..
kostasbm Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 εχεις ομαδα ετοιμη και δεν εχεις κανει την ερευνα σου ??? εχω 2 παροχους ανεξαρτητους εδω επαρχια και ζητανε για 4αρα 20 το μηνα , δεν εβρισκαν πελατες τωρα το εχουν 10 αλλα παλι δυσκολευονται ,βλεπω να καταληγουν στο 5ευρω και πολλα θα ειναι....προσεχε για 4αρα μιλαμε και ο ενας μαλιστα πουλαει το δικτυο του..... καλη επιτυχια
romankonis Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά, ξέρω τι γίνεται στην αγορά, αλλά, με ενδιαφέρει η γνώμη και τι ζητάει ο κόσμος. Για αυτό το λόγω ανοιξα εδώ αυτό το θέμα. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2019 από romankonis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα