Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά και καλή εβδομάδα. Έχει εδώ και μερικές εβδομάδες κάνω μια έρευνα αγοράς και προσπαθώ να βρω λύση και δεν ξέρω, καν, αν υπάρχει.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω τις δημοφιλέστερες αναζητήσεις στο Skroutz? Και δεν εννοώ να μπαίνω σε κάθε κατηγορία, και να βλέπω ποιο προϊόν είναι το πιο δημοφιλές, αλλά γενικά να βγάλω μια λίστα με τις δημοφιλέστερες αναζητήσεις που γίνονται στο search bar. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, laxanoulis είπε

Καλημέρα παιδιά και καλή εβδομάδα. Έχει εδώ και μερικές εβδομάδες κάνω μια έρευνα αγοράς και προσπαθώ να βρω λύση και δεν ξέρω, καν, αν υπάρχει.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω τις δημοφιλέστερες αναζητήσεις στο Skroutz? Και δεν εννοώ να μπαίνω σε κάθε κατηγορία, και να βλέπω ποιο προϊόν είναι το πιο δημοφιλές, αλλά γενικά να βγάλω μια λίστα με τις δημοφιλέστερες αναζητήσεις που γίνονται στο search bar. 

μπορεις να μιλησεις με τα παιδια του σκρουτζ...ειμαι σιγουρος οτι θα σε βοηθησουν..

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, poulas είπε

μπορεις να μιλησεις με τα παιδια του σκρουτζ...ειμαι σιγουρος οτι θα σε βοηθησουν..

Το σκέφτηκα κ εγώ και μου το πρότεινε και η γυναίκα μου, αλλά δεν πίστευα ότι θα μου δώσουν τέτοιες πληροφορίες. Θα δοκιμάσω όμως. 

Ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...