KilliK Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) χαιρεται. υπαρχει τροπος τα notifications που εμφανιζονται στο status bar του Android phone, οπως κλησεις που εχασα, ειδοποιησεις απο διαφορα store apps που εχω βαλει, κτλ να βγαινουν ταυτοχρονα με καποιον τροπο και στα Windows 10 που τρεχω στο PC? ειτε με καποιο 3rd party app, addon στον Chrome, κτλ? εναν τροπο που διαβασα ειναι να βαλω την Cortana app στο κινητο, αλλα το Google Play μου βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορω να το εγκαταστησω στη δικια μου χωρα (Ελλαδα). ξερω οτι τα Windows θα εχουν εγγενη υποστηριξη για τα μηνυματα του Android στο επομενο upgrade, αλλα αυτο αργει να βγει. το Pushbullet addon απο οτι καταλαβα, δεν κανει αυτοματο sync, δηλαδη πρεπει να στειλω εγω χειροκινητα τα μηνυματα στο PC. καμια αλλη λυση υπαρχει; Επεξ/σία 22 Μαΐου 2019 από KilliK
jim_p Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Με αυτη την εφαρμογη, εφοσον εχεις w10 1803 ή νεοτερα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.appmanager Καπου ειχα βρει και ενα howto αυτες τις μερες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα