Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποια ειναι η άποψη σας σχετικά ,

Μόνο σε εμένα φαντάζουν αυτές οι δουλείες ως η εκδίκηση των αχρήστων ?

Παρατηρώ εδώ και καιρό αλλα δεν βγάζω κάτι θετικό για την κοινωνία από αυτούς

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ξέχασες το "σχολιαστής στο ινσόμνια"

Δημοσ.

οι youtubers ριχνουν δουλεια ωρων και πολλοί απο αυτους τελικα οχι μονο δεν βγαζουν φραγκο αλλα πληρωνουν κιολας. κάποιοι που αξιζουν κερδιζουν λεφτα και καλα κάνουν. οσο για τους influτσερς η όπως διάολο λέγονται, ειναι είτε πλούσιοι απο τον πατέρα τους και απλα βγαζουν φωτο οπου πανε, είτε κώλοι με ονοματεπωνυμο. εγω δεν βλεπω να επιρεάζουν κανεναν γυρω μου, δεν ξερω στο εξωτερικο τι γινετε και δεν εχω και παιδια. 

Δημοσ.

Σκουπίδια.

Αλλο το καλο content creation στο yt αλλο μια καλη επαγγελματικη φωτογραφία ενος τοπιου η κατι τετοιο στο instagram/flickr και αλλο αυτοι οι δήθεν "influencers"

Influencer σε τι ακριβώς??, σε ανθρώπους που δεν μπορούν να αποφασίσουν για τίποτα μόνοι τους??

• Like 3
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

οι youtubers ριχνουν δουλεια ωρων και πολλοί απο αυτους τελικα οχι μονο δεν βγαζουν φραγκο αλλα πληρωνουν κιολας. κάποιοι που αξιζουν κερδιζουν λεφτα και καλα κάνουν. οσο για τους influτσερς η όπως διάολο λέγονται, ειναι είτε πλούσιοι απο τον πατέρα τους και απλα βγαζουν φωτο οπου πανε, είτε κώλοι με ονοματεπωνυμο. εγω δεν βλεπω να επιρεάζουν κανεναν γυρω μου, δεν ξερω στο εξωτερικο τι γινετε και δεν εχω και παιδια. 

Εγω βλέπω να γεμίζουν αμφιθέατρα και καταστήματα από πιτσιρίκια που τα πάνε οι γονείς τους για να τους δουν

Ενώ σε αντιδιαστολή όταν κάνει καμιά διάλεξη κανένας σοβαρός επιστήμονας μαζεύεται 3 και ο κούκος`

Και αυτό μου τη δίνει

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostakis81 είπε

Εγω βλέπω να γεμίζουν αμφιθέατρα και καταστήματα από πιτσιρίκια που τα πάνε οι γονείς τους για να τους δουν

Ενώ σε αντιδιαστολή όταν κάνει καμιά διάλεξη κανένας σοβαρός επιστήμονας μαζεύεται 3 και ο κούκος`

Και αυτό μου τη δίνει

για ποιούς μιλάς? δεν εχω δει κατι τετοιο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...