TIM1982 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 καλησπερα σε ολη την παρεα , πλεον κατοχος i9 9900k και z390 asus maximus hero , εχω στησει το Pc με asus πραγματα , 2070 strix oc , πληκρολογειο, Mouse , oθονη , μνημες συμβατες με aura , και σε ολο αυτο το συνολο δεν μου αρεσει η αεροψυξη που εχω , χαλαει ολο το συνολο οπως και το κουτι nzxt s340 , μια υδροψυξη με εναν ανεμιστηρα πχ CoolerMaster MasterLiquid ML120R RGB θα αρκει για τον I9 υπο φυσιολογικες συνθηκες χρησης ?ηθελα να αλλαξω κουτι αλλα δεν εχω αρκετο χωρο γι αυτο εχω μεινει μ αυτο για να εβαζα αλλη υδροψυξη με 2 η 3 ανεμιστηρες (ψυγειο) , μπροστα δεν θελω να το βαλω γιατι απ οτι μου εχουν πει το κουτι αν ειναι μπροστα το ψυγειο ανεβαζει υψηλες θερμοκρασιες , θελω να μπει απο πανω.Κυριοι οι γνωσεις πανω στο κομματι αυτο ειναι περιορισμενες , οποτε θα ηθελα οι τυχον απαντησεις σας να ειναι απλες σε ορολογιες για να καταλαβω, ευχαριστω για το χρονο σας
Rhamnusia Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Μερικά θέματα που θα σκεφτούμε ή θα συζητήσουμε για να δεις Αεροψυξη/ υδρόψυξη Μόνο/ διπλό ψυγείο Θέση ψυγείου Διάταξη ανεμηστηρων και πόσα. 1
thetiesthatbind Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Επίσης αν θελήσεις υδρόψυξη για τον 9900Κ κοιτάς 280mm το λιγότερο radiator. 1
TIM1982 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) ευχαριστω τους φιλους , θα δω τα βιντεο και θα επιστρεψω με νεες ερωτησεις 😀 Επεξ/σία 22 Μαΐου 2019 από TIM1982 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα