nyxtovios Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Καλησπέρα! Ένας φίλος μου έστειλε αυτό! επειδή έχω χρόνια να χρησιμοποιήσω paypal τι ακριβώς είναι αυτό. Από ότι κατάλαβα υποτίθεται θα του πλήρωνε αυτός που φαίνεται 400 ευρω και ότι θα του μπουν τράπεζα. Νομίζω τον έπιασε κώτσο . Ξέρει κανείς;
isay Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, nyxtovios είπε Καλησπέρα! Ένας φίλος μου έστειλε αυτό! επειδή έχω χρόνια να χρησιμοποιήσω paypal τι ακριβώς είναι αυτό. Από ότι κατάλαβα υποτίθεται θα του πλήρωνε αυτός που φαίνεται 400 ευρω και ότι θα του μπουν τράπεζα. Νομίζω τον έπιασε κώτσο . Ξέρει κανείς; Ο φίλος σου, που δεν ξέρει κάλα απο paypal, ζήτησε απο σένα συμβουλη για ένα invoice και επειδή ουτε εσύ ξέρεις καλα, μεταφέρεις το ερώτημα. ΟΚ Συνοπτική και περιεκτική απαντηση : Αν τα χρήματα δεν εχουν φανει εντος 24 ωρων στο paypal balance του φιλου σου, ο αποστολέας εχει στειλει μονο ένα fake χαρτί και καθόλου money. Τα τραπεζες κλπ ειναι μετέπειτα χειροκίνητα σταδια, αλλά πρωτα πρεπει να εμφανιστουν τα χρήματα στο paypal balance. ΥΓ: Αν ήδη έχει στείλει το είδος, πες του οτι το εχασε και δε θα πάρει και το χρήμα. Πρώτα χρήμα και μετά οποιαδήποτε αποστολή
kinhthra Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 δεν έχει σχέσει αυτό με scam. Ο "φίλος" σου δεν σου έχει στείλει τίποτα.
MaXmaD Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτο ειναι μια αποδειξη που μπορεις να εκδοσεις επισημα μεσω απο το paypal σε περιπτωσεις που καποιος σου χρωσταει λεφτα. Οταν λαμβανεις λεφτα, ΕΣΥ κοβεις αποδειξη(γινεται αυτοματα απο το paypal) οχι αυτος που στα στελνει. Για να μην μπαινω σε λεπτομεριες, με λιγα λογια αυτο που σου εστειλε ειναι μια μορφη απατης. Στο στελνει αυτο για να ψαρωσεις και να του στειλεις αυτο που ζητησε. Λεφτα δεν προκειται να δεις ποτε. Συνηθως χρησιμοποιειται σε κατι συναλλαγες απο online games για items, xp κτλ κτλ... Απορω κιολας γιατι σου δινει τετοια επιλογη το paypal και βοηθαει μ αυτον τον τροπο τους scammers. Edit: Τα χρηματα στη μεταφορα paypal φαινονται παντα ακαριαια στον λογαριασμο σου. Ουτε σε 24 ωρες ουτε σε 2 μερες. Αν ο αποστολεας δεν εχει υπολοιπο, προβλημα του πως θα το φορτωσει. Η συναλλαγη paypal ειναι p2p. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από MaXmaD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα