takisot Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Ξερει κανεις πως μπορουν να εμφανιζονται αυτοματα οι εικονες που λαμβανω με το outlook 2003 mail, οπως γινοταν με το outlook express??Ευχαριστω εκ των προτερων!
wert Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Είναι ο λόγος που το παράτησα το πρόγραμμα αυτό. Φτιάχνεις οτιδήποτε με χρώμα εικόνες και τέτοια αλλά αυτό επιμένει να στέλνει τα μυνήματα σε απλό κείμενο και όλα τα υπόλοιπα ως επισύναψη. Εχω κάνει και εγώ αυτή την ερώτηση εδώ και περίπου δύο μήνες αλλά απάντηση ή λύση δεν βρήκα. Του απάντησα όμως εγώ αρνητικά και γύρισα στο outlook express. Κρίμα γιατί έδειχνε για πολύ καλό πρόγραμα αλλά έχει αποδειχθεί άκρως προβληματικό. Μάλλον αντί να τα φτιάχνουν τα προγράμματα πλέον τα χαλάνε. Πίσω λοιπόν στα παλιά καλά που ξέρουμε ότι δουλεύουν σίγουρα και δεν θέλουν να μας σκάσουν.
takisot Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Αυτο γινεται για λογους ασφαλειας και σιγουρα αλλαζει με επεμβαση στο registry.Το θεμα ειναι πως!
damdim Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Για να εμφανιστούν αυτόματα οι εικόνες σε ένα email στο Outlook πρέπει να είναι σε HTML format. Το Express αυτό που κάνει είναι να εμφανίζει αυτόματα τις συννημένες εικόνες ακόμα και σε plain text μηνύματα, μόνο που είναι πιο ανασφαλές. Όταν γράφεις ένα μήνυμα σε Outlook και από Format --> HTML, μπορείς να φτιάξεις οτιδήποτε, αφού είναι σαν να φτιάχνεις κανονική σελίδα. Ακόμα και το Incredimail που προτιμούν πολλοί για τα έτοιμα templates του, δεν είναι τίποτε άλλο από αποθηκευμένες HTML σελίδες.
wert Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 damdim, Για να εμφανιστούν αυτόματα οι εικόνες σε ένα email στο Outlook πρέπει να είναι σε HTML format Μάλλον αυτό το παραλείψαμε. Αυτό ενοώ όταν λέω ότι βάζω μια φώτο ή επιλέγω κάποιο χρώμα στη γραμματοσειρά ή κάποιο φόντο. Το φτιάχνω λοιπόν σε html το στέλνω και αυτό φεύγει σαν απλό κείμενο και φυσικά ότι άλλο έχεις φτιάξει πάει σε επισύναψη. Μην μου πείτε για τις επιλογές. Τις κοίταζα και τις άλλαζα ώρες ολόκληρες. Αποτέλεσμα 0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.