Brashida Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Καλησπέρα,έχει καιρό που έχω πιτυρίδα περισσότερο φαίνεται όταν πάω να κουρευτω και είναι απολύτως λογικό.Αγοαρασα ένα τυχαίο σαμπουάν για πιτυρίδα πριν πολύ καιρό δεν έκανα τίποτα οκ με μια φορά δεν γίνεται αλλά το άφησα τεσπά ψάχνω να βρω ένα αποτελεσματικό σαμπουάν επειδή έχω και ξερά μαλλιά όχι και τόσο πολύ βέβαια,τώρα χρησιμοποιώ ένα απλό σαμπουάν κανονικό. ΥΓ διάβασα κάπου και δεν ξέρω αν ισχύει όντως επειδή στα δάχτυλα των χεριών μου έχω γραμμές οριζόντιες ας το πούμε και από μέσα από το νύχι τέρμα πίσω στην αρχή του νυχιού από κάτω κάτι ασπρα σημάδια βέβαια δεν καλύπτουν όλο το νύχι ένα μικρό μέρος.Οπως είπα ψάχνω να βρω ένα σαμπουάν όχι πολύ ακριβό αλλά να κάνει δουλειά να έχει σωστά αποτελέσματα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 νωρίς νωρίς το πρόγραμμα της Παρασκευής εσύ έτσι;
Dreammpompo Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Αν είναι πιτυρίδα αντιμετωπίζεται με απλά σαμπουάν του Εμπορείου αν είναι ξηροδερμία τότε υπάρχει θέμα πρέπει να πας σε γιατρό για να σου δώσει την κατάλληλη αγωγή
slk200gr Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 πανε και παρε απο φαρμακειο ,εχουν ειδικα γιαυτην την ιστορια ,με 3-4 λουσιματα φευγει,του εμποριου δεν κανουν τιποτα 1
AristidisZ Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 24 λεπτά πριν, Dreammpompo είπε Αν είναι πιτυρίδα αντιμετωπίζεται με απλά σαμπουάν του Εμπορείου αν είναι ξηροδερμία τότε υπάρχει θέμα πρέπει να πας σε γιατρό για να σου δώσει την κατάλληλη αγωγή Δεν έχει δερματολόγο στο χωριό 1
vagos789 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 42 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Δεν έχει δερματολόγο στο χωριό Γι αυτο υπαρχει το insomnia, θα κανουμε διαγνωση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις