mitsos1926 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Καλησπερα παιδιααα , εχω σηκωσει ενα site στο pc μου (windows 10) στο οποιο καταχωρω σε ενα ημερολογιο βαρδιες (ημερολογιο σε javascript) . Στο debug με Vs2017 δουλευει μια χαρα .Το κανω publish σε αλλο pc server (windows server 2019 ) και στην αποθηκευση δε βλεπει οτι η μερα αυτη ειναι αργια ,οταν η αργια πεφτει 1-9 του μηνα (π.χ πρωτομαγια) . Ειναι τα regional settings του server ? Τα αλλαξα και τα εβαλα ιδια με του pc μου, αλλα τα ιδια . Στη βαση μου (MySql Workbench) η ημερομηνια ειναι της μορφης '2019-05-01' , και στο κωδικα οταν δημιουργω την ημερομηνια για να συγκρινω με τη βαση αν ειναι αργια ,φτιαχνω ενα string ελεγχοντας αν η ημερα ειναι απο 1-9 και βαζω ΄0΄ μπροστα τοτε για να γινει της μορφης 'yyyy-mm-dd' για να μπορω να συγκρινω με τη βαση . Εχετε καμια ιδεα ; 😩😪
albNik Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Mπορει να ειναι καποια διαφορα ωρας μεταξυ client browser και backend. π.χ. επιλεγεις ημερομηνια 24-Μαη (24-05-2019 00:00:00) και υπαρχει 1 ωρα διαφορά τοτε στο backend ερχεται 23-05-2019 23:00:00.
Theo1903 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Γενικά δεν είναι πολύ καλή ιδέα να μπλέκεις με string .Αυτά τα datatypes υπαρχουν για αυτον ακριβώς τον λόγο γιατι αλλιώς εξαρτάσαι απο regional και datetime format settings . Εφόσον και η MySql και η C# έχουν datetimes types ,μπορείς να πάρεις το κομμάτι που σε ενδιαφέρει (date.day και day(date)) και να τα συγκρίνεις χωρίς να χρειάζεται να ψάχνεις το σωστό format . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα