Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδιααα , εχω σηκωσει ενα site στο pc μου (windows 10) στο οποιο καταχωρω σε ενα ημερολογιο βαρδιες (ημερολογιο σε javascript) . Στο debug με Vs2017 δουλευει μια χαρα .Το κανω publish σε αλλο pc server (windows server 2019 )  και στην αποθηκευση δε βλεπει οτι η μερα αυτη ειναι αργια ,οταν η αργια πεφτει  1-9 του μηνα (π.χ πρωτομαγια) . Ειναι τα regional settings του server ? Τα αλλαξα και τα εβαλα ιδια με του pc μου, αλλα τα ιδια .

Στη βαση μου (MySql Workbench) η ημερομηνια ειναι της μορφης  '2019-05-01' , και στο κωδικα οταν δημιουργω την ημερομηνια για να συγκρινω με τη βαση αν ειναι αργια ,φτιαχνω ενα string ελεγχοντας αν η ημερα ειναι απο 1-9 και βαζω ΄0΄ μπροστα τοτε για να γινει της μορφης 'yyyy-mm-dd' για να μπορω να συγκρινω με τη βαση . 

Εχετε καμια ιδεα ; 😩😪

Δημοσ.

Mπορει να ειναι καποια διαφορα ωρας μεταξυ client browser και backend.

π.χ.  επιλεγεις ημερομηνια 24-Μαη (24-05-2019 00:00:00) και υπαρχει 1 ωρα διαφορά τοτε στο backend ερχεται 23-05-2019 23:00:00.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γενικά δεν είναι πολύ καλή ιδέα να μπλέκεις με string .Αυτά τα datatypes υπαρχουν για αυτον ακριβώς τον λόγο γιατι αλλιώς εξαρτάσαι απο regional και datetime format settings .

Εφόσον και η MySql και η C# έχουν datetimes types ,μπορείς να πάρεις το κομμάτι που σε ενδιαφέρει (date.day και day(date)) και να τα συγκρίνεις χωρίς να χρειάζεται να ψάχνεις το σωστό format .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...